Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 50000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שיטוט ברחבי האינטרנט ובפורום הז עדיין לא הצלחנו להחליט מה הכי טוב לנו:

אנחנו מחפשים רכב משפחתי (2 כסאות בטיחות) עם תא מטען מתאים.

2 פרמטרים עיקריים בבחירה: 1. אמינות (לאחר ניסיון רע מאוד עם רנו מגאן שבילתה המון במוסך והתיקונים שלה עלו בערך כמו הרכב עצמו...) 2. בטיחות.

פחות מעניין תצרוכת דלק (כ-10000 ק"מ בשנה)

לא מעניין בכלל: חווית נהיגה (זו גם כך לא קיימת בכבישי גוש דן...), האצה וכו'.

נרצה דגם חדש ככל האפשר (2008 זה סביר, או שאנחנו חיים באשליות).

השמות שעלו במסע החיפוש:

מצדה 3

טויוטה קורולה

C5

פורד פוקוס.

תודה מראש על כל טיפ והמלצה שתגיע.

טל

פורסם

במחיר שציינת יהיה לך מעט קשה למצוא רכב חדיש אלא אם כן זה גרנדה פונטו שברולט אוואו יונדאי גטס וכדומה אבל הרכבים האלה מתנגשים אני מבין עם דרישות שלך מהרכב.אני הייתי מתפשר קצת בשנתון והולך על המאזדה 3 שבה את מקבלת גם אמינות וגם משפחתיות חוצמזה יש לך את הסיריון שגם שווה בדיקה

פורסם

xsara picasso שנתון 07'.

בטיחות: 4 כוכבים, ESP

מרווחת מאוד, הספסל האחורי יכול בקלות להכיל 3 כסאות תינוק/ 2 כסאות ומבוגר/ 3 מבוגרים .

בגא'ז ענק.

הרכב אמין מאוד, לא תמצא משהו טוב יותר גם במחיר כפול.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
במחיר שציינת יהיה לך מעט קשה למצוא רכב חדיש אלא אם כן זה גרנדה פונטו שברולט אוואו יונדאי גטס וכדומה אבל הרכבים האלה מתנגשים אני מבין עם דרישות שלך מהרכב.אני הייתי מתפשר קצת בשנתון והולך על המאזדה 3 שבה את מקבלת גם אמינות וגם משפחתיות חוצמזה יש לך את הסיריון שגם שווה בדיקה

קודם כל, תודה על התגובה המהירה, אולי הובנתי לא נכון, אנחנו לא חולמים לקנות רכב חדש ועל השנתון שלו נתפשר אם הוא אמין.

על איזה שנתון אתה כותב?

פורסם

תראי מאזדה 3 שנתון 2005 נמכר בסביבות ה50 אלף שח פלוס מינוס תלוי בקילומטראז ובגרסת האבזור.אם תריצי חיפוש יסודי אני מאמין שתוכלי למצוא משהו נחמד ושמור בשנתון הזה ואחרי מיקוח קטן עם המוכר אולי גם יישאר לך קצת כסף לתדלוק הראשון8)

פורסם
תראי מאזדה 3 שנתון 2005 נמכר בסביבות ה50 אלף שח פלוס מינוס תלוי בקילומטראז ובגרסת האבזור.אם תריצי חיפוש יסודי אני מאמין שתוכלי למצוא משהו נחמד ושמור בשנתון הזה ואחרי מיקוח קטן עם המוכר אולי גם יישאר לך קצת כסף לתדלוק הראשון8)

ואז היגמר לה הכסף :roll: (סתם הערה לגבי צריכת הדלק) מאזדה 3 ידוע כמוכונית נוקשה ולא נוחה מאוד מה שלא מתאים לאדם עם שתי כסאות ילדים (תרחם אליהם) גם כן הספסל האחורי בכלל לא מרווח. היא מתמקדת החווית נהיגה מה שבכלל לא מתאים לדרישות של האדם הנ"ל.

הייתי ממליץ לחפש רכב אחר הקורולה נוחה בצורה משמעותית מהמאזדה 3 אך בעלת חסרון בטיחות (רק 4 כריות אוויר) אפשר גם לשקול את האקסנט אך איניני יודע לגביה ולכן לא יודע אם להמליץ עליה או לא.

פורסם
ואז היגמר לה הכסף :roll: (סתם הערה לגבי צריכת הדלק) מאזדה 3 ידוע כמוכונית נוקשה ולא נוחה מאוד מה שלא מתאים לאדם עם שתי כסאות ילדים (תרחם אליהם) גם כן הספסל האחורי בכלל לא מרווח. היא מתמקדת החווית נהיגה מה שבכלל לא מתאים לדרישות של האדם הנ"ל.

הייתי ממליץ לחפש רכב אחר הקורולה נוחה בצורה משמעותית מהמאזדה 3 אך בעלת חסרון בטיחות (רק 4 כריות אוויר) אפשר גם לשקול את האקסנט אך איניני יודע לגביה ולכן לא יודע אם להמליץ עליה או לא.

בתור אחד שהיה הבעלים של מאזדה 3 כמעט 4 שנים זאת מכונית נוחה ולא נוקשה בכלל.זה אומנם אינדיבידואלי אבל בגדול מאזדה3 זאת מכונית סופר משפחתית שתתאים לצרכים שלה לא פחות ואולי אפילו יותר מהקורולה. זאת מכונית אמינה סחירה ובעלת מספר לא מבוטל של פלוסים שהוכיחו את עצמם שנה אחרי שנה בשוק הישראלי.גם הקורולה יכולה להתאים לך בגדול היא טובה לא פחות8)

פורסם
בתור אחד שהיה הבעלים של מאזדה 3 כמעט 4 שנים זאת מכונית נוחה ולא נוקשה בכלל.זה אומנם אינדיבידואלי אבל בגדול מאזדה3 זאת מכונית סופר משפחתית שתתאים לצרכים שלה לא פחות ואולי אפילו יותר מהקורולה. זאת מכונית אמינה סחירה ובעלת מספר לא מבוטל של פלוסים שהוכיחו את עצמם שנה אחרי שנה בשוק הישראלי.גם הקורולה יכולה להתאים לך בגדול היא טובה לא פחות8)

זאת דעתך האישית וכאשר אתה כותב דברים המבוססים על דעה אישית כדאי לציין זאת :wink: המציאות זאת סטטיסטיקה שמורכבת מהממוצע שלן הדעה של הרוב ואם תבצע חיפוש בפורום ובמבדקים (מאמרים על רכב) תראה שהסטטיסטיקה קובעת כי למזדה אופי בכלל לא נוח.

אבל כול אדם הוא אינדיבידואלי וכאשר קונים אוטו הכי חשוב לנסות ולקחת סיבוב אולי דווקא לאותו אדם הסטטיסטיקה תתעה ואתה תצדק.

הכי חשוב זה לנסות.

פורסם

מסכים איתך, יצא לי לנהוג על ה3 והיא היתה לי נוחה. למרות שהקורולה טיפה יותר נוחה ה3 הרגישה יותר מהנה ממנה לנהיגה והיא לא נראית ומרגישה מכונית מרובעת ואפורה כמו הקורולה.

פורסם

השאלה היא אם תוכל למתוח את התקציב בעוד 5-10K, שכן אם תהיה לך אפשרות כזו תוכל למצוא מבחר גדול של יוצאות ליסינג מדגמי 2008. לדעתי במצבך חשוב לבחור רכב עם אפשרות לביטול כרית האיור הימנית-קדמית. מכירים שלי רכשו כך בחודשים האחרונים פוקוס וקורולה תמורת כ-60K ומרוצים מרכישותיהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...