Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ב 40-45 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב ב 40-45 אלף ש"ח, משהו שיהיה יחסית נוח, לא נכנס יותר מדי למוסך, ועדיף עד 100 אלף ק"מ.

על מה כדאי ללכת, ולאיזה מכוניות לא להתקרב?

בתור אחד שלא מבין יותר מדי במכוניות והתקציב הנ"ל הוא מה שיש ברשותי, האם כדאי לנסות לרכוש רכב מאדם פרטי או מחברת ליסינג? בחברות ליסינג מה שראיתי בסכום הזה אלה בעיקר שברולט אוואו 2008 ויונדאי גטס 2007-8.

ברוב הזמן, הרכב לשימוש אישי בלבד. בלי ילדים שהם נהגים חדשים, אישה שלא נהגה כמה שנים וכו'. ברוב הזמן אנהג בו או לבד עו עם בת הזוג וזהו.

תודה! :)

פורסם

חיסכון, אמינות, בטיחות.

אני לא מחפש את הרכב הכי נוח והכי חסכוני שיש כמובן, כי התקציב הוא 40-45K. אבל משהו שבסדר גודל כזה יהיה חסכוני, אמין ובטוח.

רוב השימוש יהיה בכבישוים עירוניים, לעיתים רחוקות עד רחוקות מאוד בין עירוניים.

פורסם
חיסכון, אמינות, בטיחות.

אני לא מחפש את הרכב הכי נוח והכי חסכוני שיש כמובן, כי התקציב הוא 40-45K. אבל משהו שבסדר גודל כזה יהיה חסכוני, אמין ובטוח.

רוב השימוש יהיה בכבישוים עירוניים, לעיתים רחוקות עד רחוקות מאוד בין עירוניים.

סה"כ פונטו ספייס או שגרנדה פונטו אם תצליח למצוא אחת במחיר טוב.

הגרנדה פשוט חדשה יותר ובשלה יותר פחות תקלות סטנדרטיות איכות נסיע יותר גבוהה בטיחות הרבה יותר גבוהה.

אך מצד שני תוכל לקנות ספייס בגרסא עם מנוע חזק יותר.

סה"כ אם אתה מעוניין באוטומאט כדאי לך את הגרנדה (הטיפטרוניק של ספייס גורם לעלייה גבוהה בצריכת הדלק כאשר לגרנדה רובוטית) אם לא כדאי מאוד לך לשקול את שניהן.

פורסם

שלום ובוקר טוב,

היונדאי גטס היא מכונית מאוד אמינה אבל היא לא הכי חסכונית ולא הכי בטיחותית. אם תמצא גטס ברמת האבזור הגבוהה אז רמת הבטיחות שלה דווקא די בסדר (נדמה לי שיש לה ארבע כוכבי ריסוק) אבל אין הרבה כאלו בשוק ובטח שלא אצל חברות הליסינג.

האוואו היא מכונית בסיסית שסובלת בארץ מתדמית לא כל כך טובה. לא בגלל שיש לה בעיות אמינות, אלא בגלל שהיא לא ממש בטיחותית וגם לא ממש נוחה או איכותית. אם אתה מחפש מכונית בשביל להגיע ממקום למקום אז זאת יכולה להיות אופציה עבורך.

בכל מקרה, בתקציב שלך יש עוד כמה אופציות שיכולות להתאים. אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית ואנסה לעזור לך.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אני הייתי הולך על פולו 2004/5 אחלה רכב חסכוני בדלק מפנק ויפה למראה בקשר לבטיחות תריץ בדיקה אני לא רוצה להטעות אותך. אני לא מחובבי פיאט אבל גם גרנדה פונטו יכולה להתאים לך

• תוכן חדש...