Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ה M3 לוקחת בכל מבחן של משפחתיות קטנות.

זה לא אומר שגולף GTI לא מספיק מהנה ולא משתלמת יותר לנהג הממוצא ...

פורסם

נו באמת,

בוא נעמיד את שני המכשירים למבחן ולהשוואה הסמסונג עושה בדיוק את מה שהאייפון עושה.

לשניהם הבטרייה נגמרת במהירות שיא אבל לפחות בסמסונג ניתן להחליף אותה, הסמסונג אינו דורש שום פריצה כדי להפעיל את התכונות שלו, לעומתו האייפון כן

לפי דעתי שני המכשירים לא מלוטשים לא עושים את עבודתם היטב, הם לא נוחים לתפעול מהיר ופשוט.

עד היום החזקתי מכשירים מבית מוטורולה נוקיה וסמסונג

הנוקיה במקום הראשון בנוחות הפעלה וחשיבה עתידית- לצערי היום זה כבר לא נכון אך אני יודע שאם נוקיה תצא מהמשבר שלה היא תייצר את המכשיר הטוב בעולם.

מוטורולה במקום השני עם נוחות הפעלה נוחה פלוס ועם חשיבה עתידית מצויינת כאשר ב2007-8 הם כבר היו עם מכשירים דור 3.5

סמסונג במקום השלישי הרבה מאחוריהם עם נוחות חסרה, חשיבה לא מתקדמת ואמינות נמוכה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הנוקיה במקום הראשון בנוחות הפעלה וחשיבה עתידית- לצערי היום זה כבר לא נכון אך אני יודע שאם נוקיה תצא מהמשבר שלה היא תייצר את המכשיר הטוב בעולם.

לנוקיה היתה הדרך הנכונה עם ה N900, אבל לצערי זה היה משהו קטן ורחוק.

לדעתי הדרך היחידה שלהם לחזור ולשלוט על עולם הסלולר היא להצתרף לתנועת האנדרואיד.

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם
מוטורולה אפילו לא בחמישייה הראשונה. בושה וחרפה שחברה כ"כ גדולה מאז הסטרטק לא הוציאה מכשיר ראוי.

סדרת ה- Razr (לפני 5-6 שנים) הייתה הנמכרת ביותר בזמנה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

גם שברולט אוואו נמכרה בכמויות אדירות.

זה אומר משהו על האוטו?

הV3 הביא עיצוב חדשני ומחיר נוח, במיוחד כאשר חברות הסלולר מקדמות אותו בצורה היסטרית (למי שזוכר, היו פרסומות בכל מקום אפשרי).

TFSI Power

פורסם

אני בטוח שכל מי שיש לו אייפון 4 טופח על שכמו וחזהו בגאווה משל היה סטיב ג'ובס בכבודו ובעצמו, בעוד כל משתמשי האנדרואיד סופקים כפיהם לשמיים בזעקה ומנתצים את מכשירם הנחות בתסכול על הרצפה.

ובמילים אחרות: מעניין ת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הפכנו להיות פסיכים בחיי.

אתם לא שמים לב איך אנחנו הופכים שבויים של חברות הסלולאר?

זה למעשה בכל התחומים הגאדג'טיים.

אם פעם יכולנו להסתדר עם מצלמה ועדשה, היום יש מבחנים שבודקים את הצבעים של הפיקסלים בהגדלה 5000X ואז מנתחים את העדשות והמצלמות.

ובסוף מה? כולם מסתכלים על התמונות במחשב ומקסימום עושים אלבום דיגיטלי. למי אכפת שהאף של הדודה יוצא מטושטש בזום כפול מליון?

הפכנו לבלתי מסופקים תמידית.

פורסם
blackberry_logo.jpg

כבר לא צריך אייפון :)

nokia-logo.jpg

לא מבין למה צריך אייפון :)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...