Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי עכשיו מערכת מובנת שבאה עם הרכב - RCD310 Blaupunkt שמגיע עם סט קומפוננט קדמי 2WAY של 5.25" - שני טוויטרים ושני קומפוננטים.

אני רוצה לשדרג אותם לסט קומפוננט איכותי יותר עד 1000 ש"ח, נגיד morel dotec MK2 או hertz enrgey, מפאת מגבלות תקציב אין לי אפשרות כרגע לקנות גם מגבר.

האם שדרוג סט הקומפוננט בלבד לאחד מהשניים האלה ללא מגבר יתן שינוי כלשהו אם בכלל באיכות הצליל לעומת הסטוק? כאשר הדגש הוא על איכות ולא עוצמה.

עד כמה הרדיו המובנה שההגברה שלו 20 RMS יוכל לנצל אותם?

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מניסיון דומה: ברנו פלואנס מגיע גם רדיו מובנה ( מיוצר ע"י בלאופונקט ) עם הספק רשום של 4x15w :roll: , הרמקולים המקוריים הקדמיים הוחלפו לטובת סט דוטק 5.25 . השיפור בסאונד מאוד מורגש . אבל מרגישים שחסר כח להזיז את הסט הזה כמו שצריך כך שהתוצאה עם מגבר יכולה להיות הרבה יותר טובה .

שורה תחתונה: יותר טוב מכלום.  

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

איכות בטוח תיהיה, אם אתה לא מתכוון לקנות מגבר בעתיד על תקנה את הסטים האלה הם צריכים מגבר שיחזיק אותם לא משנה איזה רק שלא ישב על המגבר של הרדיו, יותר מידי זמן על הגבר של הרדיו דיסק המגבר הפנימי של הרדיו ישרף או יתחלש עם הזמן.

אבל יש סטים טובים כמו Hertz Dieci DSK 165 שהוא 60 RMS ונציל מאוד שמיועד לעבוד אם הגברה של רדיו דיסק והוא נשמע מעולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...