Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייסטו שרייד 3 דל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רציתי לשאול האם קיימות עדיין דייטסו שרייד מדגם 3 דל' למכירה?

כי מחיפושים שחיפשתי באתרי אינטרנט ועיתונים למיניהם עולה שאין כאלה :type:

אולם ראיתי אחת פעם למכירה רק שלאחר שלוש שעות המודעה שלה ירדה... אני מאמין שהיא נמכרה..

יכול להיות שהדגם שלה הוא כזה פופולארי שאנשים לא מוכנים למכור את האוטו בשום מחיר?

תודה רבה לעוזרים

ותודה גדולה יותר לאלה שיעזרו לי למצוא דגם 3 דל' למכירה

:!::smile:

מחפש רכב זול ואמין שיקח אותי למקום העבודה ויחזיר בשלום

תודה :-D

פורסם
השנייה 96-98.

אתה בטוח שהיא 3 ולא 5 דלתות? אם כן, זה אקזמפלר נדיר בארץ ואולי אפילו יחיד מיבוא אישי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בזמנו לפני כשנה כשחפשתי שרייד הייתה אחד אדומה 3 דלתות שנת של 98 ומעלה בצבע אדום דיי הרבה זמן למכירה

הוא דרש 18 אם אני זוכר נכון וק"מ 160 בערך

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
אתה בטוח שהיא 3 ולא 5 דלתות? אם כן, זה אקזמפלר נדיר בארץ ואולי אפילו יחיד מיבוא אישי.

נדיר - כן, יבוא אישי - לא. כבר יצא לי לראות כמה כאלה.

פורסם

אפשר תמונה של הרכב הנ"ל?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

קיים רכב כזה כמובן, אבל תצטרך למצוא סבלנות למצוא אחד כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדגם הלפני אחרון של השרייד (שנים 88-93) גירסת 3 דלתות הגיעה בשנים 88 ו 89 בלבד.

בדגם שבא אחריו גירסת 3 דלתות הגיעה משנת 97 עד 99 בערך, יש מעט כאלה אבל לא מדובר במכוניות בודדות ואפשר לראות אותן פה ושם.

• תוכן חדש...