Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך העבודה צילמתי קצת תמונות של המוצרים.

הלכתי על איטום דלתות מלא לטובת איכות.

מאחר וזה שתה את רוב האקסטרת תקציב הלכתי על בנייה עדינה בתא המטען, נקי כמו שאני אוהב.

בקרוב יתווסף עוד מגבר של רוקפורד מסדרת פאוור מונובלוק והמגבר 4 ערוצים יעבוד על 2 ערוצים למיד ו 2 ערוצים לטויטר.

לקרוס של הקומפוננט יש יכולת כזו.

זהו בנתיים, הסאונד פשוט מטורף, כל מכת בס אני מרגיש את החוליות מתפרקות, הקומפוננט עובד חזק ונקי למרות שחסר לי מעט VOCAL, יתכן ונוסיף זוג מיד ריינ'ג 5.1/4 " בקיק פאנל

IMG00079-20110207-1500.jpg

IMG00083-20110207-1611.jpg

IMG00089-20110213-1505.jpg

IMG00093-20110213-1507.jpg

HU CLARION DXZ786USB-AMP ROCKFORD POWER 400-COMP-ROCKFORD POWER6.5-SUB ROCKFORD P3

פורסם

אחרי שחפרתי כאן בהיסטוריה של הפורום הבנתי שאלף כל זה איטום ורק אח"כ השאר.

מה שאהבתי זה שהמתקין שפניתי אליו היה באותו ראש והתנה!! את העבודה באיטום כתחילת העבודה.

HU CLARION DXZ786USB-AMP ROCKFORD POWER 400-COMP-ROCKFORD POWER6.5-SUB ROCKFORD P3

• תוכן חדש...