Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לחדש את המגברים והסאב שלי ומעוניין בהמלצות של חברי הפורום המנוסים :-D

יש לי רדיו דיסק של אקליפס 8445 ולמי שלו מכיר מדובר על מכשיר מצויין עם 8V פראאוט למגבר

רמקולים אחוריים 6/9 של פיוניר 400 וואט ו-80 RMS

זוג מגברים של LOGIC

אחד 800 וואט 4 יציאות והשני 300 וואט 2 יציאות

(ה-300 וואט מנותק כרגע כי אין שימוש בוא , רמקולים קדמים לא חזקים אז ניתקתי אותם)

וסאב של MAGNAT 1200 וואט 220 RMS

אני מעוניין ליקנות מגבר אחד חזק שיחזיק רמקולים אחוריים וסאב חדש שתמליצו לי עליו..

אני מחפש מגבר בסכום של 1100/1200 ש"ח

וסאב עד 700/800 ש"ח

אשמח להמלצות של חברי הפורום תודה ושבוע טוב לכולם!

איציק.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך על R3004 של רוקפורד כמגבר וסאב Vega 12 של Cerwin-Vega בתיבה נכונה ויש לך שילוב מעולה. אני אגב חושב שאתה לא צריך לוותר על הרמקולים הקדמיים פשוט אתה מפעיל אותם ב HI PASS ואין בעיה שיעבדו עם המגבר [אצלי עבדו ככה רמקולים מקוריים ברכב :lol:]

פורסם

נתונים אתה יכול למצוא בקלות דרך גוגל. מה שבטוח הנתונים הרשומים הם לא הנתונים שרשומים על ה LOGIC אני לא אגיד מילה רעה על ה LOGIC מאחר ואני נותן שרות 10 שנים למותג הזה אבל איצקו אין קשר בין לוג'יק לבין רוקפורד או סרוין וגה :lol:

פורסם

מצד אחד אני שוקל להשאיר את ה-LOGIC 800 וואט שיהיה על הרמקולים ולהביא מגבר חדש מונו בלוק רק על סאב

איך לדעתך עדיף?

אני אישית מאוד מרוצה מה-LOGIC הוא מגבר מעולה אבל זה ברור שרוקפורד עולה עליו.. :-D

בגלל זה אני מחפש שידרוג..

פורסם
מצד אחד אני שוקל להשאיר את ה-LOGIC 800 וואט שיהיה על הרמקולים ולהביא מגבר חדש מונו בלוק רק על סאב

איך לדעתך עדיף?

אני אישית מאוד מרוצה מה-LOGIC הוא מגבר מעולה אבל זה ברור שרוקפורד עולה עליו.. :-D

בגלל זה אני מחפש שידרוג..

איצקו הלוג'יק מספקים מענה עבור קהל יעד מסויים ועבור מטרות מסוימות. הרעיון להשאיר את המגבר הזה לכלל הרמקולים ברכב כשהוא עובד על HI-PASS ומגבר [לא חייב מונו בלוק] לסאב בנפרד הוא רעיון מעולה. אני אגב לא הייתי הולך על מגבר מונו בלוק אלא על מגבר 2 ערוצים כי אני בעד ניצול הספק מקסימלי שזה אומר ללכת על 2 ערוצים בברידג'.

לגבי רוקפורד אני יאמר לך משהו שאני עומד מאחוריו, זאת החברה החזקה ביותר בתחום ההגברה לרכב. כאחד שמכיר את רוב [רוב כן? לא הכל :lol:] המגברים בעולם שנפתחו אצלי ועברו בדיקות אני יכול לומר לך שאין מה לעשות רוקפורד הלכו רחוק בתחום אם זה בפיתוח בתיכנון ובאיכות יצור שזה כולל כמה פטנטים רשומים על ידם. ומי שמכיר אותי אישית יודע שדברי מבוססים. 99 אחוז מהמגברים בעולם הם סטנדרטים בדרגותיהם ובטכנולוגיה ורוקפורד פוסגייט משתמשים בטכנולוגיה שונה הן בספקי הכח שלהם והן בדרגות ההגברה [יש שאוהבים ויש שלא :-D].

אני להוסיף שלוג'יק זה מותג שבא במקור מקוריאה ואתה יודע מה? תתפלא אבל הוא עוד נחשב לאיכותי וטוב עד היום אני נותן שרות למוצרים אלו ואני מחזיק חלקי חילוף מקוריים שלהם. יש יותר טוב ויש פחות טוב כמו בכל דבר.

אם תזדקק לעזרה כלשהיא אשמח לעזור :roll:

פורסם

אני מאמין דווקא שחברות איכותיות שייכות יותר לסקטור שונה של מותגים כמו הרץ אודיסון DLS גנסיס וכדומה.

ואתה יכול לשלב מגבר של הרץ סדרת HE4 שמספק 4X100 W RMS וסאב איכותי ופופולרי במיוחד של הרץ ES300.

או סטאפ של DLS הכולל מגבר סוליד F4 וסאב DLS KW וישאר לך גם עודף !

אני די אוהב את מוצרי רוקפורד וסרוין אך מאמין שאפשר לקנות יותר איכות באותו מחיר .:-D

פורסם

מה שאני לא מבין למה מדברים פה בווטים? מה פה עניין הווטים? אתה מודע לזה שמגבר עם הספק X לא בהכרח ישמע חזק בגלל כמה פארמטרים שונים? תשמע אני לא מזלזל פה באף אחד אבל נראה לי שעד שלא אעשה קורסים כמו שעושים בארה"ב לא יבינו פה דברים כפי שצריך. ונעזוב כרגע את עניין המסחר אני לא כותב פה דברים בקטע של יצוג או רווחים.

ולא אל תשווה איכות מוצר כלשהוא אלא אם אתה יודע כשאתה פותח את המוצר ממה הוא עשוי החל מחומר מעגל מודפס ועד יצרני הרכיבים.

פורסם
לא להיט בכלל. די חלש יחסית להצהרות ולא כ"כ אמין.

+1

בוא נגיד בעדינות שהמגבר הזה איננו הבחירה הראשונה שלי במסגרת המחיר שלו, גם לא השניה או השלישית לצורך הענין.

רוקפורד "זאת החברה החזקה ביותר בתחום ההגברה לרכב" ?!?!?!?!?!?:roflmao::roflmao::roflmao:

אלי

• תוכן חדש...