Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי קומפוננט

6.5 אינטש של

PHILIPS

אני לא מרוצה ממנו הבאס שלו גרוע ברמות האיכות סבבה

יש לו רק 50 RMS

במקום לקנות מגבר כדאי להחליף קומפוננט?

:roll:זה שאני בן 18 וצעיר גם במראה וגם בגיל כנראה גרם למוכרים לדחוף לי סט שפשוט לא שווה

מצד שני אני מפחד להחליף קומפוננט הרי יש לי את זה והתרגלתי אליו כבר ואי אפשר לדעת אם הקומפוננט אחר לא יפתיע לרעה וזה יהיה רק סיבוכים שקשה לצאת מזה

האם הפתרון הסופי הוא מגבר לפי דעתכם?

פורסם

בוקר טוב

סאונד טוב ודרישות מסוימות אינו קשור לגילך !

תיתן נתונים נוספים על הציוד שלך ברכב מגבר HU ועוד.

ומה התקציב לסט קידמי.

פורסם

תקציב למגבר סביבות 1500 שקל כולל התקנה

הא וחשוב לציין שאם אני מחליף קומפוננט אני לא יכול לקנות מגבר יותר

בזבזתי כל כך הרבה כספים על ה אוטו הזה שאני צריך להתקדם הלאה

אז אני פשוט מתלבט אם להחליף קומפוננט או לקנות מגבר

ורדיו דיסק יש לי גם של פיליפס

החדש דגם 2011 אאני חושב

CEM5000

עליו אני לא יכול לומר שום דבר רע

פורסם

וואו סלט שלם : אז כיום מותקן מגבר או לא מותקן מגבר ? כי אם לא מותקן מגבר התשובה בגוף השאלה.

הגברה ראוייה לכל סט רמקולים היא מנדטורית- כמובן צריך להוסיף לכך התקנה ראוייה.

ברכב של אישתי אחרי התקנה של מגבר זול וטוב (בלאופונקט ) קיבוע הסט הקדמי כמו שצריך על טבעות עץ הסאונד קיבל את הנפח והצורה שהיו חסרים לו לרבות באסים עגולים וחלקים. והסט הקדמי הוא קומפוננט מהזולים בשוק!

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לא לא מותקן מגבר כיום8)

אני עומד כנראה להתקין אבל אני פשוט לא יודע אם כדאי להתקין מגבר או להחליף לקומפוננט איכותי יותר אבל גם אז לא ישמעו חזק בפנים יותר מדי ובטח שלא בחוץ

זאת ההתלבטות שלי האם כדאי להוסיף מגבר נחמד לסט כמו שלי שהוא לא רמת-על?

אין לי תקציב לשניהם, או מגבר או החלפת קומפוננט

ולמען האמת התקנת הקומפוננט שלי הותקנה כרגיל בלי בניות וכל מיני דברים כאלו

אמרתי לכם זלזלו

פורסם

מר "אני לא ערס" :

שדרוג של קומפוננט ללא הגברה מתאימה רק תביא לעצמך תוצאות גרועות יותר.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

צודק זה למעלה

והיום הייתי בחנות כלשהי בעיר שלי והציעו לי התקנה של מגבר עם הכל חיווטים כיוונים וכל זה ב400 שקל וסאב ב250 שקל

(התקנות רק כמובן)

הוא אמר שאני אצא משם עם חיוך ומרוצה

האם המחיר מספיק נורמלי?

אנשים אומרים ש400 זה קצת

וגם הוא הראה לי מגבר של בוסס ב1200 שקל ומגבר של BEHEAD

משהו כזה

הם זבל סיני ?

• תוכן חדש...