Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה נתפסתי נוהג במהירות מופרזת, הרדאר הראה 144 ורשום לי אחרי הפחתה 139 (אם מישהו יכול להסביר לי את עניין ההפחתה) בכביש היה מותר לנהוג 80 או 90 אני לא בטוח אבל אני חושב ש90.

השוטר נתן לי זימון להתייצב אצל קצין ליום ראשון וגם זימון לבית משפט ליוני.

יש לי כמעט שנה רישיון (נהג חדש) ואין לי עבירות קודמות. אם מישהו יכול להסביר לי מה כל דבר אומר? גם קראתי פה שיש דבר כזה לסגור עסקה עם התובע? והאם עורך דין יכול לעזור?

תודה לעונים

פורסם

הפחתה של 5 קמ"ש - הנחיה של ביהמ"ש בשל אי דיוקו המכשיר.

התייצבות - שימוע אצל קצין משטרה בכדי שיחליט האם ישלול לך את ר.נ. ל-30 ימים מנהלתית אם לאו(99% שכן).

זימון - העמדה לדין בשל עברת התנועה בה נתפסת, בה יקבע עונשך הכולל(עוד שלילה + ע"ת + קנס).

עו"ד יכול להמתיק מעט את הגלולה המרה של השלילה אך לא יוכל להמתיק את העונש הנוסף שמצפה לך בשל היותך "נהג חדש". בתום השנתיים ימים הנך צפוי לאמצעי תיקון לשם חידוש רשיונך(תאוריה - בוודאות, אולי גם טסט, ובנוסף...שנתיים נוספות "נהג חדש").

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

העונש הגדול ביותר, כפי שנאמר פה, יהיה ככל הנראה הטרטור ללכת ולעבור תיאוריה מחדש (ואולי אף טסט).

שנה זה נהג סופר-חדש! זה שלא ביצעת (וככל הנראה פשוט רק לא נתפסת, קשה לי להאמין שמישהו נוסע כחוק ו"פתאום" דווקא שנסע 140 קמ"ש תפסו אותו), עברת תנועה שנה לא יקל עלייך בדבר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

לדעתי עורך דין יכול לגרום להפחתה משמעותית בעונש, הכל שאלה של עד כמה זה משתלם לך. שרותיו של עו"ד מסתכמים במינימום 2000-2500 ש"ח.

פורסם

הייתי באותו מצב בדיוק לפני כמה שנים.

אם תצליח לדחות את המשפט לזמן שבו כבר לא תהיה נהג חדש, לא תישפט כנהג חדש- והעונש יהיה חמור פחות.

כמו כן, לא תיאלץ להיות נהג חדש לשנתיים נוספות שבהן תסבול מהמגבלות הקבועות בחוק על נהג חדש.

נ.ב- אני בזמנו קיבלתי 3 חודשים על תנאי למשך שנתיים+ 850 ש"ח קנס, אבל זה ממש תלוי בשופט.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

קשה להתאפק ולא להצטרף להטפת המוסר שבחלק מהתשובות פה. יש רק לקוות שהלקח נלמד... שליש מהתאונות הקטלניות שבהן מעורבים נהגים צעירים נגרמות בשל מהירות מופרזת. לעומת 7% בלבד בקרב נהגים מעל גיל 24. נקודה למחשבה!

פורסם

שלום אסף

ראשית שכח מרשיון הנהיגה שלך ל-30 יום, אין לקצין המשטרה שום שיקול דעת לנהג חדש.

כאן כמה הגיבו לגבי מאסר, אז כבר אני אומר לך שאין מאסר במהירות הזאת.

לגבי דחיה של המשפט לאחר נהג חדש, אז דע לך שלפני כ-4 חודשים לערך יש פסיקה שלא משנה אם תידחה את המשפט, אתה תישפט בתאריך העבירה.

לגבי עו"ד, רשמו שיעלה לך 2000-2500 שח - זה עו"ד שאין לו עבודה או שהוא לא מקצועי.

ההצעה שלי היא שתגיע למשפט ללא יצוג ותיראה מה רוצה התביעה. כמו כן היות ואתה נהג חדש, מתחייב בחוק פסילת חובה מינימום 3 חודשים. עכשיו אני אומר לך שאם אתה לוקח יצוג תיקח רק את מי שמבין בזה ויודע בדיוק למצא את הכשלים שיש בדוח או אחד שמפעיל את המיכשור הזה.

שיהיה לך בהצלחה. אם תירצה עוד טיפים, תבקש בפורום ואתן לך טיפים מיקצועיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...