Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לדעת. המונה שלו נעצר על 3.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב, אם חיפשתם אותי בקטנות אז מצאתם... אבל מה שכתבתי נכון לכל זמן. לאו דווקא למקרה הספציפי או לנקודת זמן מסויימת. הנתונים מעודכנים להיום, ואני מעריך שהם לא היו שונים בהרבה לפני שנתיים ו-8 חודשים. והזהירות בכבישים היתה חשובה אז כמו שהיא חשובה היום...

פורסם
אם כבר השירשור עלה, מה עלה בגורל הנהג?

הוא עבר להנחות תכנית ילדים באיי קומורו, התחתן עם זו שזכתה ב'חביבת הקהל' בתחרות מלכת היופי של האי, ולמרות ההצלחה האדירה הוא מתגעגע לאוטבוסים בארץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
טוב, אם חיפשתם אותי בקטנות אז מצאתם... אבל מה שכתבתי נכון לכל זמן. לאו דווקא למקרה הספציפי או לנקודת זמן מסויימת. הנתונים מעודכנים להיום, ואני מעריך שהם לא היו שונים בהרבה לפני שנתיים ו-8 חודשים. והזהירות בכבישים היתה חשובה אז כמו שהיא חשובה היום...

רצוי שתקרא את תקנות התת הפורום הזה, בו נכתב במפורש הוא נועד לייעוץ לפות"ש ולא לסדרת חינוך גם אם כל מילה שכתבת בה נכונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איזה מילים נכונות ישה?

גיבוב של שטויות עם המצאות של נתונים, מאיפה הגיע שליש מהתאונות של נהגים צעירים (שזה בכלל נתון של ביטוח ולא של רישוי).

הייתי יכול להקיש בצורה אקראית על 50 מקשים במקלדת והיו יוצאים לי נתונים יותר נכונים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
איזה מילים נכונות ישה?

גיבוב של שטויות עם המצאות של נתונים, מאיפה הגיע שליש מהתאונות של נהגים צעירים (שזה בכלל נתון של ביטוח ולא של רישוי).

הייתי יכול להקיש בצורה אקראית על 50 מקשים במקלדת והיו יוצאים לי נתונים יותר נכונים.

אם זה לא המקום לכתוב את מה שכתבתי - מקבל ומתנצל.

אבל למה ההתלהמות, ולמה אתה חושב שהנתונים לא נכונים? זה אכן מבוסס על סטטיסטיקות של אחת מחברות הביטוח. מה זאת אומרת נתון של ביטוח ולא של רישוי? ולמה זה הופך את זה ללא מדויק? אלה הנתונים שאני מכיר (והם לא מומצאים, לפחות לא על ידי, אלא מצוטטים). אם אתה מכיר מספרים אחרים שמספקים לך כזה ביטחון שכתבתי גיבוב של שטויות - אשמח לשמוע מה הם הנתונים שבידיך. ולא טענתי שבשליש מכלל התאונות מעורבים נהגים צעירים, אלא שבשליש מהתאונות בהן מעורבים נהגים צעירים הגורם הוא מהירות מופרזת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...