Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברשותי איביזה טורבו עם צ'יפ,אגזוז,צנרת ועוד כמה שטויות.

הרכב ללא ממיר קטליתי.

דולקת לי כל הזמן מנורה כתומה ואמרו לי שזה בגלל שאין לי ממיר.

לאחר איפוס הנורה במוסך בלחיצה חזקה עם הרכב המנורה נדלקת שוב פעם בטענה שאין לי ממיר.

האם זה נכון?זה פוגע ברכב באיזה שהו מובן?לא בריא לו?

תודה

פורסם

אני לא יודע מה הקוד תקלה אני ממש לא מבין בזה.

מנורה עם ציור של מנוע בצבע כתום דולקת.

עשו איפוס וכמו שאמרתי אחרי לחיצה חזקה המנורה נדלקת שוב.

בצ'מפיון טענו שזה בגלל שאין ממיר.

פורסם

הנזק שייגרם איננו נזק לרכבך אלא לאנשים הנמצאים סביבו. בהתנהגות הרכב לא תרגיש שום שינוי מלבד צריכת דלק גבוהה יחסית.

ישנם היום ממירים ספורטיביים המיועדים בדיוק לרכבים אלו, גם על רכבי הנאסקאר בארה"ב מותקן ממיר ספורטיבי, כמעט ואינו פוגע בביצועים ובעל סינון רעלים מצויין .

פורסם

היי דניאל - ברוך הבא לפורום.

אל תסתפק בתשובה טלפונית שזה בגלל הממיר.

גש למוסך שיש לו "טקסט בוק" - מחשב איבחון שמתחבר למחשב הרכב ויודע לאמר בדיוק מה התקלה. ראה במו עינייך שאכן זוהי התקלה.

אם אכן מדובר בנורה שנדלקת רק בגלל שאין ממיר, אז אין סיכון לרכב מבחינה מכאנית ו"הסיכון" היחידי הוא שהוא לא יעבור טסט.

באותה הזדמנות שאתה בודק את מהות התקלה, קפוץ לחברה מ - E&A (הם היבואנים של אבסולוט) ובדוק אצלהם את תיפקוד הצ'יפ...

חוץ מזה יש לך יופי של רכב רק בזהירות עם הדוושה הימנית, במיוחד כשאתה עם החברה שלך ברכב :wink::wink:

פורסם

שלמה,הייתי היום בE&A,הבעיה הייתה כנראה ממקום אחר,כמה צינורות היו קרועים והם עשו את הבעיה,הוחלפו הצינורות הקרועים,בוטל חיישן(אני לא זוכר איזה בדיוק) וביצעו עידכון גרסה,עכשיו האוטו נוסע הרבה הרבה יותר חזק,גודש 1.5,אין את האובר בוסט שהיה ואין שום מנורת תקלה.

עכשיו אתה צריך לעשות סיבוב על האוטו מחדש ותראה איך הוא נוסע.

• תוכן חדש...