Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנעה ע"י כרטיס וכפתור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי נראה שזה סתם בעיות

אל תשכחו שעל הכרטיס (אני לאמכיר אבל זה בטוח) קיים איזהשהו ברקוד או פס מגנטי

דברים כאלה נוטים לההרס ולהישחק

תסכימו איתי שכרטיס נשבר יותר בקלות ממפתח

לפי דעתי עוד מתכון לבעיות שיתעסקו בדברים האחרים ..סתם גימיק מטומטם

ד"א קיים העניין זה של התנעה בשלט רחוק...

זה משמש פטנט לעבריינים שמפחדים שיניחו להם מטען ובעת התנעת האוטו הוא יתפוצץ

אני אישית מכיר עורך דין פלילי מוכר מאוד הוציאו עליו הרבה חוזים כבר והוא נוסע בקטנוע מנהלים שהוא מתניע בעזרת שלט מאותה סיבה של העבריינים

מישהו ראה יותר מדי סרטים....

לא סרטים ולא נעלולים, גם שכן שלי מתניע משלט.

יש את זה להרבה אנשים, וזה לא ממש מסובך להתקנה, היתרונות הם: הסוויץ' לא ממולכד (טוב זה לעולם התחתון כנראה), אבל בעיקר המנוע מתחמם עוד קצת זמן לפני שמתחילים לנסוע, וזה יכול להאריך את החיים שלו בטווח רחוק.

בקיצור לא משמעותי ושכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אז שיהיה בוקר טוב לכולם. אני יוצא לעבודה :?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי נראה שזה סתם בעיות

אני אישית מכיר עורך דין פלילי מוכר מאוד הוציאו עליו הרבה חוזים כבר והוא נוסע בקטנוע מנהלים שהוא מתניע בעזרת שלט מאותה סיבה של העבריינים

יש את זה להרבה אנשים, וזה לא ממש מסובך להתקנה, היתרונות הם: הסוויץ' לא ממולכד (טוב זה לעולם התחתון כנראה), אבל בעיקר המנוע מתחמם עוד קצת זמן לפני שמתחילים לנסוע, וזה יכול להאריך את החיים שלו בטווח רחוק.

בקיצור לא משמעותי ושכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אז שיהיה בוקר טוב לכולם. אני יוצא לעבודה :?

1. האופציה של התנעה עם השלט קיימת בהרבה אזעקות.

2. המתקינים בד"כ לא מחברים את החוטים הרלוונטיים, בגלל 2 סיבות: עצלנות, ואי-חוקיות קלה של ההתנעה מרחוק.

3. אני לא הייתי מתקין את זה ברכב ידני. תחשבו מה יקרה אם הרכב הושאר בהילוך. (באוטומט ממילא אין הנעה בלי P או N)

4. אני לא בטוח שזה יועיל לאנשי העולם התחתון. לא ממש בעיה להכין פצצה שתופעל 2 דקות בדיוק לאחר ההתנעה :?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לי נראה שזה סתם בעיות

1. האופציה של התנעה עם השלט קיימת בהרבה אזעקות.

2. המתקינים בד"כ לא מחברים את החוטים הרלוונטיים, בגלל 2 סיבות: עצלנות, ואי-חוקיות קלה של ההתנעה מרחוק.

3. אני לא הייתי מתקין את זה ברכב ידני. תחשבו מה יקרה אם הרכב הושאר בהילוך. (באוטומט ממילא אין הנעה בלי P או N)

4. אני לא בטוח שזה יועיל לאנשי העולם התחתון. לא ממש בעיה להכין פצצה שתופעל 2 דקות בדיוק לאחר ההתנעה :?

רק שכחתם דבר אחד,אחרי שהתנעתם אותו בשלט רחוק,בכדי לצאת לנסיעה עם האוטו אתם צריכים להכניס את המפתח לסוויץ',לשכן שלי היה GMC ספארי,שהוא היה מתניע מהשלט,אבל הוא לא היה יכול לנסוע עם האוטו,אם הוא לא היה מכניס את המפתח לסוויץ'.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה, אבל גם בהונדה s2000 ישנה התנעה ע"י כפתור, לא כך?

אכן כן

תקנו אותי אם אני טועה, אבל גם בפרארי Enzo ישנה התנעה ע"י כפתור, לא כך? :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המנוע היה נכבה בגלל שלא לחצת על הקלאץ ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המנוע לא היה מניע בכלל ללא קלאץ.....השאלה אם במקרה כזה ה"מחשב" לא ינסה להניע את הרכב עד שיהרס הסטארטר לחלוטין....

ובעניין הנעה עם כרטיס....זה לא דבר חדש כל כך, זה כבר התחיל בלגונה, וזה דווקא נראה לי שימושי מאד, חוסך במקום וקל לשימוש.

אלעד.

פורסם

המנוע לא היה מניע בכלל ללא קלאץ.....השאלה אם במקרה כזה ה"מחשב" לא ינסה להניע את הרכב עד שיהרס הסטארטר לחלוטין....

ובעניין הנעה עם כרטיס....זה לא דבר חדש כל כך, זה כבר התחיל בלגונה, וזה דווקא נראה לי שימושי מאד, חוסך במקום וקל לשימוש.

אלעד.

אם הרכב בראשון או רוורס, ובלם יד לא מורם, נסיון התנעה בהחלט יכול להקפיץ את הרכב 2-3 מטרים. יכול להיות קטלני - אני לא הייתי מסתכן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...