Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנעה ע"י כרטיס וכפתור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שברנו מאגן 2 ההנעה היא ע"י הכנסת כרטיס ולחיצה על כפתור,

במקום סיבוב מפתח בסוויץ'.

מישהו יכול בבקשה לצרף תמונה של הכרטיס ?

השאלה העקרית היא - מה היתרון של סוג התנעה כזה, על פני מפתח ?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה על התמונה וההסבר !

רק דבר אחד לא הבנתי, כשאני רוצה להתניע - איפה אני דוחף את השלט הזה ?

חשבתי שזה משהו דק שאפשר לדחוף לתוך חריץ דק כשל כרטיס אשראי..

פורסם
דווקא יצרן צרפתי בחר להיות הראשון שמישם את הקונספט הזה ברכבי low end for the masses

שיהיה להם לבריאות.........

אני כבר רואה שעוד מעט יגיעו אנשים לפורום ויכתבו שהם לא מצליחים להתניע כי משהו התקלקל ...

:lol: צרפתים והשטויות שהם מכניסים לתוך מכוניות . :lol:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

אתם מדברים שטויות כל המשמיצים.

הרי כמעט בכל הרכבים החדשים (כולל פג'ו-סיטרואן עם המפתח המפלצתי), המפתח משמש גם כאימובילייזר ויש עליו קוד. לכן רק עם המפתח המקורי והמתאים לרכב אפשר להניע.

העניין של הכרטיס שונה רק בדבר אחד: אין צורך לסובב מפתח. הלחיצה על הכפתור עושה את אותה הפעולה של סיבוב המפתח.

אין פה שום תחכום שעלול להביא לכשל מערכות שמפתח סטנדרטי (של היום) לא עלול לעשות.

פורסם

הרי כמעט בכל הרכבים החדשים (כולל פג'ו-סיטרואן עם המפתח המפלצתי), המפתח משמש גם כאימובילייזר ויש עליו קוד. לכן רק עם המפתח המקורי והמתאים לרכב אפשר להניע.

העניין של הכרטיס שונה רק בדבר אחד: אין צורך לסובב מפתח. הלחיצה על הכפתור עושה את אותה הפעולה של סיבוב המפתח.

ובכל זאת ראה כמה 307 נחמדות מבלות את זמנם במוסכים המורשים בתקלות חשמל/מחשב

:)

פורסם

ובכל זאת ראה כמה 307 נחמדות מבלות את זמנם במוסכים המורשים בתקלות חשמל/מחשב

:)

לא מסתובב כ"כ במוסכים מהסיבה הפשוטה שלא ה-306 ולא ה-307 שלנו צריכות את זה :!:

פורסם

הבעיה בכרטיס הזה היא עלות תיקון.

אם הוא נפל, נפל למים או ישבו עליו זה עסק לא זול. שמעתי משהנו בסביבות ה600 ש"ח.

אבל בכל זאת - צעצוע נחמד.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

בתוך הכרטיס יש מפתח, בדלת הנהג במגאן II יש כיסוי פלטיק, מורידים אותו ואז אפשר לפתוח עם המפתח את הדלת (נניח אם נגמר המצבר או משהו). ככה שיש גיבוי של מפתח.

לגבי העלות, תנסה לשאול כמה עולה לשכפל מפתח מקורי עם אימובילזר, בחלק מהחברות זה יקר מ-א-ו-ד.

היתרון? יותר נוח להחזיק בכיס כרטיס מאשר מפתח.

יש ברכב חריץ שלתוכו מכניסים את הכרטיס ואז מניעים בעזרת כפתור (מגאן II).

סה"כ זה באמת גימיק, אבל הוא חביב סה"כ.

גיא.

פורסם
לדעתי באמת רק צעצוע ולא יותר מדי,המיקום של החריץ גם לא ממש רגיל..

יותר נוח מהמחזיק מפתחות+מפתחות+לא יודע מה שנתקעים לך ברגל בגלל המיקום ה"הגיוני" של הסוויץ' ברכבים אחרים.

* אני כותב זאת בעקבות ההרגל של הבוס שלי ושל שאר בעלי הרכבים בעבודה להחזיק את כל הבית על הצרור מפתחות ולכו נסו לנהוג עם צרור שנתקע ברגל כל הנסיעה.

עדיין, אני מניח שהייתה סיבה בעבר למקם את הסוויץ' במיקום הזה(אולי בגלל נעילת ההגה?) אבל היום נראה לי שאפשר לחפש מקום הגיוני יותר.

פורסם

כשלמדתי נהיגה ונכבה לי האוטו (לא לצחוק זה קרה פעם אחת), המורה נהיגה פשוט לחץ על כפתור והאוטו הניע, זה היה מפסק כזה פשוט של 10 שקל כמו של הפעמון בדלת (לחצן שסוגר מעגל רק כשהוא לחוץ).

השאלה היא איך עושים כזה דבר אם אני מעוניין לעשות את זה אצלי ומתי הכפתור עובד? רק כשהרכב עם מפתח בסוויטש?

המפסק היה על קורולה (היום החליף לטולדו)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...