Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנעה ע"י כרטיס וכפתור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי באמת רק צעצוע ולא יותר מדי,המיקום של החריץ גם לא ממש רגיל..

המיקום של החריץ הוא בצד הקרוב לנהג, נוח מאוד. התמונה מראה חריץ של הגה ימני, ולא שמאלי ולכן זה נראה לא נוח.

גיא.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשלמדתי נהיגה ונכבה לי האוטו (לא לצחוק זה קרה פעם אחת), המורה נהיגה פשוט לחץ על כפתור והאוטו הניע, זה היה מפסק כזה פשוט של 10 שקל כמו של הפעמון בדלת (לחצן שסוגר מעגל רק כשהוא לחוץ).

השאלה היא איך עושים כזה דבר אם אני מעוניין לעשות את זה אצלי ומתי הכפתור עובד? רק כשהרכב עם מפתח בסוויטש?

המפסק היה על קורולה (היום החליף לטולדו)

המפתח חייב להיות במצב של נסיע (הצתה פועלת)

פורסם
כשלמדתי נהיגה ונכבה לי האוטו (לא לצחוק זה קרה פעם אחת), המורה נהיגה פשוט לחץ על כפתור והאוטו הניע, זה היה מפסק כזה פשוט של 10 שקל כמו של הפעמון בדלת (לחצן שסוגר מעגל רק כשהוא לחוץ).

השאלה היא איך עושים כזה דבר אם אני מעוניין לעשות את זה אצלי ומתי הכפתור עובד? רק כשהרכב עם מפתח בסוויטש?

לא, אפשרי לעקוף את הנ"ל ע"י פעולה דיי פשוטה יחסית במערכת ההצתה.. אל תתעה אם אתה לא מבין בתחום.

יש לי חבר אשר מתניע את הרכב עם שלט רחוק. מפתח ? הוא שכח כבר מה זאת המילה הזאת.

פורסם
הבעיה בכרטיס הזה היא עלות תיקון.

אם הוא נפל, נפל למים או ישבו עליו זה עסק לא זול. שמעתי משהנו בסביבות ה600 ש"ח.

אבל בכל זאת - צעצוע נחמד.

ראלימן

אתה לא יכול לספור יותר? כשהתעניינתי פעם בסוכנות רנו אמרו לי אנשי המכירות שכרטיס חדש עולה (קח אוויר) 2,000 שקל. בקיצור, גימיק יקר.

פורסם

לא, אפשרי לעקוף את הנ"ל ע"י פעולה דיי פשוטה יחסית במערכת ההצתה.. אל תתעה אם אתה לא מבין בתחום.

יש לי חבר אשר מתניע את הרכב עם שלט רחוק. מפתח ? הוא שכח כבר מה זאת המילה הזאת.

אתה מכיר אותי ואת רמת הידע שלי?

הכפתורים שמורי נהיגה מתקינים הם רק כדי לתת זרם לסטרטר ולהניע במהירות את האוטו שנכבה ברמזור. הכפתור מחובר במקביל לסוויץ'...מהר זול ופשוט. מבחינה טכנית ניתן לחבר מפסק (גם במקביל לסוויץ) למערכת הצתה ולא להשתמש במפתח בכלל....ככה גם עבודה של גנבים תהיה קלה יותר.

פורסם

נחביא את המפסק מה הבעיה :lol:

אפשר גם לכתוב לידו כיסא מפלט, או השמדה עצמית, אני רוצה לראות את הגאון שינסה לגעת בכפתור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכנסת הכרטיס ולחיצה על הכפתור יכולים למנוע את דפיקת הסטרטר על ידי סיבוב יתר, לא? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הכנסת הכרטיס ולחיצה על הכפתור יכולים למנוע את דפיקת הסטרטר על ידי סיבוב יתר, לא? :roll:

אכן כן

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

אתם מדברים על הנעה בכפתור כאילו זה דבר מתקדם והיי-טקי כזה,שקניתי את הרנו 5 (מודל 86) בהיותי חייל בסדיר היה לה כפתור התנעה שמישהו החליט לשים במקום סוויץ' מיד השקעתי 150 שקל בהתקנת סוויץ' חדש והסרת הכפתור שסתם הפריע,מה כל כך קשה לסובב את המפתח?!.

נ.ב. אתם מוכנים לוותר על המשפט הנוסטלגי "סע המפתחות בפנים" לטובת "סע כרטיס ההתנעה בפנים". :wink:

פורסם
אתם מדברים על הנעה בכפתור כאילו זה דבר מתקדם והיי-טקי כזה,שקניתי את הרנו 5 (מודל 86) בהיותי חייל בסדיר היה לה כפתור התנעה שמישהו החליט לשים במקום סוויץ' מיד השקעתי 150 שקל בהתקנת סוויץ' חדש והסרת הכפתור שסתם הפריע,מה כל כך קשה לסובב את המפתח?!.

נ.ב. אתם מוכנים לוותר על המשפט הנוסטלגי "סע המפתחות בפנים" לטובת "סע כרטיס ההתנעה בפנים". :wink:

"סע הכרטיס בפנים" גם נשמע בסדר...

לעומת זאת, "אבא אפשר את הכרטיס?" יכול להביא גם לאחזקה בכרטיס האשראי של אבא :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה, אבל גם בהונדה s2000 ישנה התנעה ע"י כפתור, לא כך?

אכן כן

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

לי נראה שזה סתם בעיות

אל תשכחו שעל הכרטיס (אני לאמכיר אבל זה בטוח) קיים איזהשהו ברקוד או פס מגנטי

דברים כאלה נוטים לההרס ולהישחק

תסכימו איתי שכרטיס נשבר יותר בקלות ממפתח

לפי דעתי עוד מתכון לבעיות שיתעסקו בדברים האחרים ..סתם גימיק מטומטם

ד"א קיים העניין זה של התנעה בשלט רחוק...

זה משמש פטנט לעבריינים שמפחדים שיניחו להם מטען ובעת התנעת האוטו הוא יתפוצץ

אני אישית מכיר עורך דין פלילי מוכר מאוד הוציאו עליו הרבה חוזים כבר והוא נוסע בקטנוע מנהלים שהוא מתניע בעזרת שלט מאותה סיבה של העבריינים

פורסם
לי נראה שזה סתם בעיות

אל תשכחו שעל הכרטיס (אני לאמכיר אבל זה בטוח) קיים איזהשהו ברקוד או פס מגנטי

דברים כאלה נוטים לההרס ולהישחק

תסכימו איתי שכרטיס נשבר יותר בקלות ממפתח

לפי דעתי עוד מתכון לבעיות שיתעסקו בדברים האחרים ..סתם גימיק מטומטם

ד"א קיים העניין זה של התנעה בשלט רחוק...

זה משמש פטנט לעבריינים שמפחדים שיניחו להם מטען ובעת התנעת האוטו הוא יתפוצץ

אני אישית מכיר עורך דין פלילי מוכר מאוד הוציאו עליו הרבה חוזים כבר והוא נוסע בקטנוע מנהלים שהוא מתניע בעזרת שלט מאותה סיבה של העבריינים

מישהו ראה יותר מדי סרטים....

• תוכן חדש...