Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Guest רונן יצחק
פורסם

אגב, אח שלי רכש פיג'ו 107 ושלחו לו זר פרחים הביתה :roll:

LOL

טו-אוב.

מצד שני צבע כהה לא מבליט את הקימורים של האוטו.

זה בדיוק מה שגם אני חשבתי, אבל עדיין, נראה שכל צבע יפה לה, כל אחד עומד בזכות עצמו.

והבנתי מהסוכן שג'אנטים זה למטרות יופי בלבד. יש לזה חשיבות לאיכות וביצועי הנסיעה?

Guest רונן יצחק
פורסם

אגב, יש דיבורים על כך שהיו בעיות עם שברולט. מה מכל זה הוא נכון? היא יצרנית רכבים אמינה?

את ה'ספארק' יצרה שברולט קוריאה. היא אמינה?

פורסם

ויש דיבורים שמאזדה היא מכונית עדר, ויש דיבורים שפולקסווגן יש להם בעיות חשמל ובעיות במנועים שלהם, ויש דיבורים שרנו מייצרת רכבים גרועים לא שזה נכון... :lol: ויש ויש. אין לך מה להתייחס לכל "שמועה", או שטות שזורקים לך על סמך החבר של דוד אמר. בכל יצרן רכבים תמיד יש איזה פאק בייצור מסויים אז צריך להכליל את כל המותג? ממש לא, תקח הכל בפרופורציה ואל תסתמך על שמועות.

תתחדש ותהנה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

Guest רונן יצחק
פורסם

הבהרת את הנקודה. זה גם מה שאני אומר תמיד, ונראה שגם כאן זה נכון :)

• תוכן חדש...