Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה, לא ידעתי כי חלק משחקני מכבי ת"א בכדורסל, בשנת 1984 היו

בעלי רנו 18 טורבו, אני מניח שנרכשו עקב קשריו של מר מזרחי עם קרסו

(מניות או משהו דומה...), ועל כך שעשתה שימוש במנוע (נפח)ה -16TS, זה מעניין.

מה שאני זוכר הוא כי בשנת 1984, הוצבה אחת באולם התצוגה בקרסו

והתרשמתי ממנה, כפי שהתרשמתי מהפואגו טורבו 1984, גרסת קופה

של הרנו 18 לשתיהן אותו מנוע אם אני זוכר נכון?

וכל זה לפני שיובאה ארצה בסוף 1986 הרנו 5GT TURBO, שכמעט

ונכחדה ממנה נשארו למיטב ידיעתי 3-2 יחידות.

בכבוד רב

turbo

תמונה רנו 18 טורבו.jpg

אילן פ ייביש - turbo

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפואגו וה 18 חלקו את אותם מכללים בדיוק,אותם מנועים,החל ב 1397,1647,1995 ו 1565 סמ"ק בטורבו.סך הכל הפואגו היתה תרגיל עיצובי מוצלח,שאיפשרה לרנו נציגות בפלח השוק של מכוניות הקופה.את אותו תרגיל בדיוק עשו רנו בשנות השבעים עם ה 15 שהתבססה על ה 12 וה 17 שהתבססה על ה 16.לגבי מכבי תל-אביב,שמעון מזרחי הוא חתנו של קרסו,ושחקני מכבי נסעו תמיד ברנו,ובשנים האחרונות בניסאן.אגב,לשמעון מזרחי תמיד היו את הדגמים הכי מפוארים בהיצע של רנו(30,25 וספראן).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הפואגו וה 18 חלקו את אותם מכללים בדיוק,אותם מנועים,החל ב 1397,1647,1995 ו 1565 סמ"ק בטורבו.סך הכל הפואגו היתה תרגיל עיצובי מוצלח,שאיפשרה לרנו נציגות בפלח השוק של מכוניות הקופה.את אותו תרגיל בדיוק עשו רנו בשנות השבעים עם ה 15 שהתבססה על ה 12 וה 17 שהתבססה על ה 16.לגבי מכבי תל-אביב,שמעון מזרחי הוא חתנו של קרסו,ושחקני מכבי נסעו תמיד ברנו,ובשנים האחרונות בניסאן.אגב,לשמעון מזרחי תמיד היו את הדגמים הכי מפוארים בהיצע של רנו(30,25 וספראן).

שכחת את המנוע הנפוץ ביותר בנפח 1721 שהיה בשתי המכוניות האלא, לי אישית היתה רנו 18 בנפח הזה פעם.

ושמעון מזרחי, הוא נוסע עכשיו בוול-סאטיס...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

יובל ידידי,טעות בידך.מנוע ה 1721 סמ"ק לא הורכב מעולם בפואגו,ואני כלל לא בטוח שהוא הורכב ב 18,גם לא בדור הני שהוצג ב 85.לפי מיטב ידיעתי,וייתכן שאני טועה,כל מנועי הפואגו וה 18(למעט ה 2.0)היו בעליי גל זיזים תחתון,ונלקחו מדגמים מוקדמים יותר של רנו.מנוע ה 1721 היה ב 21,ב 9-11,ב 5 בקארה וב 19.גם וולבו השתמשה במנועים הללו ב 440-480 וגם בגרסאות המאוחרות של ה 360.לפי פירסומים מקוריים וקטלוג של רנו,המנועים ב 18 היו בעלי מספר נפחים:1397 סמ"ק,1647 סמ"ק,1995 סמ"ק,1565 סמ"ק(טורבו) ו 2068 סמ"ק בדיזל.בשום מקום לא ניתקלתי במנוע ה 1721 סמ"ק ברנו 18.

פורסם
יובל ידידי,טעות בידך.מנוע ה 1721 סמ"ק לא הורכב מעולם בפואגו,ואני כלל לא בטוח שהוא הורכב ב 18,גם לא בדור הני שהוצג ב 85.לפי מיטב ידיעתי,וייתכן שאני טועה,כל מנועי הפואגו וה 18(למעט ה 2.0)היו בעליי גל זיזים תחתון,ונלקחו מדגמים מוקדמים יותר של רנו.מנוע ה 1721 היה ב 21,ב 9-11,ב 5 בקארה וב 19.גם וולבו השתמשה במנועים הללו ב 440-480 וגם בגרסאות המאוחרות של ה 360.לפי פירסומים מקוריים וקטלוג של רנו,המנועים ב 18 היו בעלי מספר נפחים:1397 סמ"ק,1647 סמ"ק,1995 סמ"ק,1565 סמ"ק(טורבו) ו 2068 סמ"ק בדיזל.בשום מקום לא ניתקלתי במנוע ה 1721 סמ"ק ברנו 18.

צודק

בדקתי את עצמי וגיליתי שאתה צודק לגמרי. כמה ברורים העלו את ההסבר שבזמנו, כשהיתה לי 18, עוד לא ממש התעניינתי ברכבים, (עובדה שהשלכתי את הפולקסוואגן 411 שלי מודל 72 בהזרקת דלק...), וכשקניתי את האוטו המוכר אמר לי שהמנוע הוא 1700 ושיערתי שהכוונה היא ל 1721 ולא ל 1647 המדהים שהיה המנוע שהניע את הרנו 16 TX האגדית שכמוה לא נשארה אפילו לא אחת בארץ... לפחות למיטב ידיעתי ואני יודע על הרבה רנו 16 בארץ.

R16 TX.... מישהו מכיר? מישהו יודע?

פורסם

פספסת בחצי שנה

הייתה אחת בירושלים

שעמדה והבעלים נסע

לאמריקה והשאיר את הרכב

ואז שרפו אותו מבפנים

והוא נגרס ע"י העיריה אח"כ

ואני בטוח שזאת הייתה 16 TX

**עריכה**

שחכתי ראיתי גם אחת נוסעת לא מזמן

גם כן בירושלים אני ינסה לברר פרטים

דבר איתי בפרטי...

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

פספסת בחצי שנה

הייתה אחת בירושלים

שעמדה והבעלים נסע

לאמריקה והשאיר את הרכב

ואז שרפו אותו מבפנים

והוא נגרס ע"י העיריה אח"כ

ואני בטוח שזאת הייתה 16 TX

**עריכה**

שחכתי ראיתי גם אחת נוסעת לא מזמן

גם כן בירושלים אני ינסה לברר פרטים

דבר איתי בפרטי...

אני יודע על אחת TL עם אבזור של TX של בחור ממודיעין והוא נוהג לנסוע לירושלים.

אבל אם אתה מוצא אחת כזאת הריני להסיר כובעי בפנייך

פורסם

לבעלים של הרנו 16 האפורה ממודיעין קוראים נרקיס אמוייאל,והוא חבר שלי מהמילואים.הרנו מודל 75,מקורית לחלוטין,ואין מקום בארץ שהיא לא הגיע אליו.אחרי אימון של שבוע,נגיעה במפתח והיא נדלקת.לאחיו יש מוסך רנו בירושליים,וגם הוא מחפש 16 TX...

פורסם
לבעלים של הרנו 16 האפורה ממודיעין קוראים נרקיס אמוייאל,והוא חבר שלי מהמילואים.הרנו מודל 75,מקורית לחלוטין,ואין מקום בארץ שהיא לא הגיע אליו.אחרי אימון של שבוע,נגיעה במפתח והיא נדלקת.לאחיו יש מוסך רנו בירושליים,וגם הוא מחפש 16 TX...

אני הבנתי מנרקיס שלאחיו יש רנו 16 TL נוספת שעומדת במוסך. עם נרקיס יצא לי לדבר כמה פעמים ואף מצאתי לו TX אחרי תאונה בשביל חלקים. למעט הרכב שלי והרכב שלו, בארץ יש רק עוד 16 אחת שעדיין נוסעת ששיכת לאיש מבוגר ונחמד בשם צבי שמטפל ברכב שלו בעצמו, דגם TL (כמובן) משנת 73.

פורסם
תודה, לא ידעתי כי חלק משחקני מכבי ת"א בכדורסל, בשנת 1984 היו

בעלי רנו 18 טורבו, אני מניח שנרכשו עקב קשריו של מר מזרחי עם קרסו

(מניות או משהו דומה...), ועל כך שעשתה שימוש במנוע (נפח)ה -16TS, זה מעניין.turbo

השקר של שמעון מזרחי לקרסו הוא הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושבים:

הוא פשוט נשוי לבת שלו....

(וזו גם אחת הסיבות שהוא יכול להתעסק עם מכבי ת"א בלי לדאוג לפרנסה...)

ואגב, כבר בשנת 1980 אולסי פרי נסע ברנו 18 מאובזרת מאד ששרתה נאמנה חברה לעבודה לפחות על לפני שנתיים (עזבתי את העבודה הזאת ואין לי מושג מה עלה בגורלו של הרכב הנ"ל...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit - תודה

1. באיזה צבע היתה הרנו 18 טורבו?

2. האם במקרה יש לך צילום שלה?

3. לפניך תמונה של רנו 18 טורבו (בפנים), והמתחרות.

4.עכשיו הפכת בי עוד תקווה שאמצא רנו 18 טורבו בישראל במצב נסיעה... :lol:

5. תמונתה של רנו פואגו טורבו (החליפו לה ג'נטים).

6.בקשר לרנו 16, בעיר בה אני מתגורר, ישנו גרריסט,

בשם מוקי, בבעלותו זוג רנו 16, סבורני כי אחת מהן היא יד ראשונה.

הסברה נובעת מכך ,כי מאז שאני זוכר את הזוג היו לשתיהם רנו 16

ואני מכיר אותם מזה שלושה עשורים .

בכבוד רב

turbo

תמונה רנו 18 טורבו ומתחרות 3.jpg

תמונה רנו פואגו טורבו.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

למיטב ידיעתי נמכרו כמה רנו 18 טורבו.אחת היתה שייכת לארל וויליאמס,והיא היתה כסופה,עוד אחת נבחנה בזמנו בטורבו מול האלפא ג'ולייטה,ועוד אחת היתה שייכת לתושב טברייה(כשהייתי חייל בסוף שנות השמונים,בדרכי לבסיס הייתי רואה אותה).פואגו טורבו אחת יש בטוח,וגם היא נבחנה בטורבו(בגילגולו השני)מול הסובארו XT.מעניין אם שרד משהו מהם.

פורסם

אכן היתה אחת (רנו 18 טורבו) שנבחנה מול הג'וליטה בגיליון טורבו מ 1984 .

וכן את אותו מבחן בין הפואגו טורבו ל XT TURBO,

איפה המכוניות האלה היום????????????????.

מישהו אמר לי שיש פואגו טורבו בשכונה "מפוקפקת" בלוד

אך אני אסתכן באם אכנס לשם.

תודה פרחי.

בכבוד רב

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

עד לפני 5 שנים היתה בלוד פואגו רגילה (לא טורבו) שעמדה למכירה במשך חודשים ארוכים.

אולי היא עוד שם, אסתכל בהזדמנות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...