Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התלבטויות ממושכות, הגיעו שברולט מאליבו 2008 ופורד מונדאו 2008 לקו הגמר.

אשמח לקבל את דעתם של חברי ומנהלי הפורום הנכבד, איזו מבין המכוניות עדיפה.

מה שחשוב לי:

1) נוחות ונהיגה רכה ושקטה.

2) אמינות כמובן.

תודה מראש

פורסם

המאליבו קצת יותר רכה ושקטה,אבל הפורד איכותי יותר,התנהגות ואחיזת כביש מעולים,ובסה"כ הוא רכב יותר טוב מהמאליבו.

אם אתה הולך על המונדיאו,לך רק על רמת הגימור הגבוהה,הטיטניום,ההבדל גדול גם באוירה וגם באבזור.

פורסם

שמע תלוי מה אתה מחפש... אמריקאית זו אמריקאית והיא תיתן לך פינוק של נוחות נהיגה, מתלים רכים יותר ולא פחות חשוב המון המון כוח זמין ביחס למנועי 4 צילינדרים ובמיוחד ביחס למונדיאו שלא נחשבת לחזקה במיוחד. אני גם אוהב את העיצוב של המאליבו יותר למרות שגם המונדיאו יפה מאוד. בקשר לאמינות עד כמה שאני יודע המאליבו האלה וגם הדור הקודם אפס תקלות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

שמע,

אני רק יכול להעיד על המאליבו כי יש לי כזו בדיוק- מודל 2008,

הרכב מצוין, למעט פעם אחת ממש לפני חודש שנאלצתי להחליץ מצבר, מעולם הגלגלים לא דרכו במוסך למעט טיפולים תקופתיים.

נוחות מעולה ורכה, כח זמין בכל רגע שתרצה והעיצוב לדעתי מעולה- אבל זה עניין של טעם.

המחיר של הרכב נמוך מאוד יחסית למה שהוא נותן (זה בד"כ ככה אצל האמריקאיות המשומשות).

אין לי מושג בקשר לפורד- אולי טוב יותר, אולי טוב פחות...

בהצלחה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כף רגלי לא דרכה מעולם במונדאו אז עליה אני לא אדבר... הייתי בפוקוס וברחתי כל עוד נפשי בי אבל אני מניח שהמונדאו יותר סבירה...

מאליבו לעומת זאת מכונית נפלאה. הייתה לי 3 שנים (2009 LT ) במחירים שלה היום זה המון אוטו בגרושים (באופן יחסי כמובן). נוחות נסיעה, תא נוסעים נעים מאוד, כח ומומנט בלי סוף, יציבות, בטיחות, פינוק לשמו. מי שאוהב לנהוג יהנה באוטו הזה.

פורסם
אחרי התלבטויות ממושכות, הגיעו שברולט מאליבו 2008 ופורד מונדאו 2008 לקו הגמר.

אשמח לקבל את דעתם של חברי ומנהלי הפורום הנכבד, איזו מבין המכוניות עדיפה.

מה שחשוב לי:

1) נוחות ונהיגה רכה ושקטה.

2) אמינות כמובן.

תודה מראש

היי,

ראיתי שאתה מתעניין במאליבו,

בכל שאלה שיש לך אני אשמח לענות,

יותר ממוזמן לפנות אלי,

ראיתי שכבר כמה מבעלי הרכב העידו בדיוק כמונו על נוחות הנסיעה והאמינות,

אני זמין לכל שאלה,

גיא משברולט

פורסם

אני עובד במקום שעובד עם שלמה סיקס, סתם יום אחד שאלתי אותם על המאליבו (לפי דעתי עדיף תשובה שלהם מאדם פרטי בגלל כמות הרכבים) ואחד העובדים אמר שזה רכב עם מלא בעיות והם כבר מעדיפים לא להציע אותו לעובדים.

לפחות כך אמרו לי.

פורסם

חברים הדיון הזה מלפני שנה וחצי, אם אני זוכר טוב קוביהרציני כבר קנה רכב, אל זוכר בדיוק איזה.

לחיפושית, לא יודע על מה אתה מדבר, אמריקאיות בכלל ובייחוד של השנים האחרונות הן מהמכוניות היותר אמינות שתמצא בשוק, למרות האין שוק והמחירון ברצפה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...