Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,יום שישי אני יוצא פה בישוב עם הרכב ולחבר יש יום הולדת,אז אני מתכוון להשמיע מוסיקה מהרכב.

כיצד עדיף לשמוע את המוסיקה,כאשר הרכב מונע או במצב סויץ'? הכוונה האם זה יכול להרוס את המצבר של האוטו(סיטרואן ברלינגו 2007 כמו בתמונה אצלי בצד).

האם זה מבזבז דלק כאשר הרכב מונע ונמצא על מצב ניוטרל? ואם כן מה הכמויות שזה מבזבז....

תודה רבה על התשובות!

פורסם

למה שהרכב יהיה מונע אם הוא עומד? לא ראית את התשדיר של משרד איכות הסביבה, לאחרונה ? :)

ברצינות, אין שום יתרון בהשארת הרכב מונע.

לא ציינת מה משך הזמן, שאתה מעוניין להשמיע את המוזיקה. קח בחשבון שאתה יכול לרוקן את המצבר, אם זה יהיה כמה שעות.

פורסם
זה תלוי גם מה אתה מפעיל

2 רמקולים? מגבר, סאב, קומפוננט ו6X9 אחורה?

רק 4 רמקולים ברכב,ואני מתכוון להפעיל מוסיקה משהו כמו שעתיים-שלוש,יכול להתרוקן נכון?

פורסם

הצעה שלי, תפעיל מוזיקה וכל איזה חצי שעה, תבוא תניע לכמה דקות וחוזר חלילה.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

מנסיוני עם מצבר תקין לא צריכה להיות שום בעייה להשמיע כמה שעות טובות מוסיקה בעוצמה סבירה

ולהניע אחר כך ללא בעיה.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

גנרטור ומערכת ראויה זה הפתרון הטוב ביותר (רק לא באזור מגורים!)

באופן כללי הכי טוב זה "חצי סוויץ' " (ACC) למרות שאם הרכב הוא דיזל אז אין לזה הרבה משמעות. עד שעה+ במערכת רגילה לא נראה לי שתהיה בעיה להניע. הכן מצבר/רכב גיבוי בכל מקרה ואם יש צורך להשתמש בכבלים עשה זאת בהתאם להוראות, הפעולה לרוב מסתיימת בטוב אבל עלולה להסתיים בפיצוץ!

הצץ גם פה

פורסם

אין שום בעיה שהמערכת תנגן כמה שעות, ואין שום צורך להתניע את הרכב. אתה יכול להיות רגוע.

גם מערכת עם מגבר, סאב ושאר ירקות לא תרוקן את המצבר תוך שעה, וגם לא תוך שעתיים. אז תפסיקו להפחיד אותו עם פיצוצים וכבלים.

• תוכן חדש...