Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לשפר את המערכת שלי ברכב,יש לי גולף 2010 עם RCD510 .

אני מעוניין להחליף את הרמקולים אבל אני לא מעוניין להשקיע עלוייות גבוהות,פשוט לעלות את הרמה ולא להגיע למצב שכיום כאשר נותנים ווליום מתחילים לצרום הרמקולים.

שאלתי היא קודם כל אלו גודל רמקולים יש לי ברכב? כמו כן מה אתם מציעים לי להחליף? כמו כן האם יש צורך במגבר או שהחלפת רמקולים תשפר באופן משמעותי את הצליל??

אם כן צריך מגבר,איזה אתם מציעים וכמו כן לשים מנחת זה בסדר? כי אני לא מעוניין להחליף את המערכת המקורית.

בתודה מראש

פורסם

לגבי גודל הרמקולים אצלך באוטו, אני לא יודע, אך אפשר להתאים שמה גם 6.5 במקרה ויש לך קטן יותר.

החלפת רמקולים תשפר את הרמה של המוזיקה באוטו, אך לא בהיפרש ניכר.

מגבר יעשה כבר את כל השינוי. הגברת רמקולים דרך רדיו-דיסק ודרך מגבר זה שמיים וארץ.

לרמקולים בלי עלויות הייתי ממליץ לך על מורל טמפו או JBL מסויים שיתנו לך תוצאות נחמדות ביותר.

השאלה, עד כמה אתה מוכן להשקיע ? וגם איזה סגנונות מוזיקה אתה אוהב ?

כי זה דברים של טעם ולא ממש סטיגמות שמשהו יותר טוב מהשני.

פורסם

אין לי מושג למה אנשים ממליצים פה על מורל ו JBL :|

אלו לא רמקולים כדי לישמוע האוס ודאנס ! [לדעתי ] יש לי מורל טמפו באוטו

ואני לא ממש מרוצה מהם :\

קודם כול בגולף אתה יכול להתאים 6.5 גודל רמקולים .

דבר שני אתה גם יכול להשתמש בטאצ' שיש לך שם אם אני לא טועה

או שצריכים מנחת .

מגבר בוודאי שאתה צריך אחרת לא עשית שום שינוי בכך שרק החלפת רמקולים

גם אם תגביר זה עדיין יצרום לך .

מגבר + רמקולים זה מה שיעשה בישבילך את העבודה .

אתה צריך קומפוננט קידמי + מגבר, אנא אמור לנו כמה היית מעוניין להשקיע ?

1500 ש'ח ללא עבודה ?

פורסם

אני הוספתי בג'טה שלי מגבר וסאב. כמובן שזה דורש להוסיף מנחת ל-RCD510.

לא החלפתי את הרמקולים, ואני לא כלכך רואה בזה צורך (יש לי את ה"פרימיום 8", רמקולים 3WAY מקדימה ורמקולים 2WAY בדלתות מאחורה). יש להם אומנם את הגבול שלהם, והם לא מוגברים מי יודע מה כי בהגברה חזקה מידי הם בהחלט מגיעים לקצה ומתעוותים, אבל בשבילי הגבול שלהם הוא גבוה מאוד ובהחלט מספיק.

החלפה של רמקולים בלי הוספת מגבר היא מיותרת לחלוטין ולא תיתן לך כלום.

אולי אפילו רק תיפגע, כי אתה עלול להחליף רמקולים לפחות נצילים שצריכים הרבה יותר הגברה בשביל בכלל להתחיל לחיות, והתוצאה הסופית תהיה פחות טובה מאשר הרמקולים המקוריים.

פורסם

כן,אני חושב על סכום כזה...

אם אני שם מגבר ורמקולים קדמיים , להשאיר את הרמקולים האחוריים שמגיעים עם הרכב וגם אותם לחבר למגבר??

כמו כן,אנא מכם המליצו לי אילו רמקולים ואיזה מגבר לשים בטווח מחירים זה?

ומקום טוב להתקנה למי שמכיר באזור חיפה והקריות...

תודה

• תוכן חדש...