Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer 3200BT

Hold
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש מערכת pioneer 3200BT ורציתי לדעת אם המערכת מומלצת.

כיצד עובד הסנכרון מול הIphone?

האם המכשיר מומלץ?

תודה.

פורסם

בעיה, אם הספר טלפונים שלי בעברית המכשיר לא יוכל להציג את השמות באופן תקין? יש אפשרות להוסיף עברית?

איזה מכשיר כן תומך בעברית באותו סדר גודל של מחירים.

פורסם
מדובר במכשיר טוב ומומלץ.

בעבודה עם אייפון\אייפוד הוא דורש כבל CD-IU50V

המכשיר אינו תומך ב-A2DP Streaming

מניסיון עם המכשיר :

אין צורך את הכבל היקר והמיותר של פיונייר, כבל הסנכרון הרגיל של האיפון עושה את אותה עבודה , וגם התחליף ב 1$ מדילאקסטרים.

עברית בשני מילים: אין ! לא ברשימות השמעה ולא בספר הטלפונים וגם לא ב SMS (ואין אפשרות להתקין )

פרט לכך הסנכרון מול האיפון לא מציאה, כלומר יכל להיות יותר טוב: (מבחינת BT ) היינו אפשר להוציא ולקבל שיחות . אבל

המכשיר שעובד הכי טוב ב BT מולו הוא ה NOKIA 6021 - הוא תומך את כל הפונקציות OUT OF THE BOX :

קריאה של יומני שיחות ישירות מהמכשיר (יוצאות/נכנסות / מפוספסות ) חיווי וקריאה של SMS

שליפה ישירה של שמות ללא סנכרון מוקדם

תמיכה בממתינה ואו דחיה אוטומטית בזמן ממתינה (ניתן להגדרה ) משיקולי בטיחות.

הוא מכשיר טוב מבחינת פונקציות , אבל קצת מאכזב מבחינת סאונד , מפיונייר ציפיתי ליותר. (ברכב של אישתי מותקן ה DEH-P65BT שלטעמי מהאספקט של הסאונד כמובן הוא הרבה יותר טוב )

דברים שמציקים לי: ה AUX וה USB הם קדמיים דבר שמקשה על הצנעת המכשירים.

אלטרנטיבה טובה יכולה להיות : SD (הוא תומך :-P )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...