Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

אני מעוניין לבצע איטום בדלתות של הרכב (סיאט לאון 2011)

ורציתי לדעת אם יש מישהו שהתנסה כבר בפתיחת הדלתות הקדמיות בסיאט לאון?

אשמח להסבר

פורסם

תנסה אולי לדבר אם חבר פורום בשם evgeni לא זוכר את המספרים שהוא שם שם במדוייק - יש לו סיאט איביזה חדשה והדלתות שם זה זוועת עולם, אני מקווה שהליאון לא אותו הסיפור כי באיביזה בצורה החדשה המנגנונים של החלונות הם על הדיפון במקום על הפח של הדלת אלוהים יודע למה הם עשו כזה דבר נבזי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קונה פלחים של אלומיניום לסגור את שטח הדלת... מתכנן בקפידה את האזורים בהם המנגנונים יתלבשו וחושב טוב טוב אם אתה רוצה לבנות בפיבר על הדיפון מאין גריל ענק... תיקח בחשבון שאתה תצטרך הרבה יותר חומר בידוד ממה שחשבת.

בקיצור - הרכב בעייתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חד משמעי אם אין לך ניסיון קודם או ידיים יותר מטובות לא ממליץ לך לנסות את זה בכלל. אני יכול לומר לך שעמלתי קשות על פתיחת וסגירת הדלת וזה היה מלווה בהרבה קללות:-D .

פורסם

אני ממליץ לך לחפש בגוגל איך פותחים באיביזה. יש שם הסברים עם תמונות. רק תשים לב: בליאון הגריל של הרמקול מתפרק ויש לך ברגים מתחת.

כמו שנאמר לך זה סיפור מאוד מאוד מסובך, חשוב פעמיים לפני שאתה נכנס לזה שלא יקרה מצב שאתה נשאר עם דלת חצי פתוחה ללא אפשרות להחזיר.

בכל מקרה תצטרך סט כלים מפלסטיק לעבודות מהסוג הזה.

פורסם
חד משמעי אם אין לך ניסיון קודם או ידיים יותר מטובות לא ממליץ לך לנסות את זה בכלל. אני יכול לומר לך שעמלתי קשות על פתיחת וסגירת הדלת וזה היה מלווה בהרבה קללות:-D .

מאזהרה כזאת... לא הייתי מתעלם

:roflmao:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...