Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיוף גבס - לאחר סתימת חור .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לאחר שסתמתי מספר חורים בקיר בבית .

תמיד לפי מה שהבנתי רצוי למלא טיפה יותר ע"מ שיבלוט ולאחר מכן לשייף .

השאלה היא האם ניתן לשייף את הגבס כמובן לאחר שהוא יבש עם מלטשת אקצנטרית שיעודה לעץ ?.

האם דרך יותר נכונה היא עם נייר שיוף ? , במידה וכן אם איזה מספר של נייר שיוף לעבוד .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אתה יכול לשייף איך שאתה רוצה.

זה לא כמו ברכב/ פנסים שצריך להתחיל מגדול ואז לרדת.

ההבדל הוא זניח, אתה יכול לעשות עם נייר זכוכית 100 וזה יתאים לך.

שים לב לא למלא יותר מידי, אל תמלא בכוונה מעבר למה שצריך, פשוט תמלא, תעבור עם מאלש אם זה איזור גדול, אל תשאיר שכבה גדולה מידי אלא משהו ממש מזערי, תשייף ותראה את התוצאה, אם זה ידרוש מילוי חוזר תמיד תוכל לעשות עוד שכבה עליו.

קובי

פורסם

ממליץ להשתמש בקליסימו/מקסימו ודומיהם ולא גבס. יותר קל לעבודה (לא מתקשה כ"כ מהר) ויותר חזק.

מלטשת אסצנטרית זה סבבה. אני משתמש בנייר גס מאוד (אל דאגה, אין שריטות). תשתמש במסכה נגד אבק.

:turn-l:
פורסם

אם מדובר מספר חורים אין טעם לעבוד עם מלטשת אקצנטרית כי הסיכוי הוא שתעשה יותר נזק לקיר מאשר תועלת,

הדרך הפשוטה, נייר זכוכית 120 שייף בעדינות (אין חשיבות לאופן התנועה, מעגלי מאוזן או אנכי, מה שמתחשק לך באותו רגע) אין טעם להפעיל לחץ על הנייר כי ייתכן ותשייף יתר על המידה וחבל על העבודה הכפולה (בכל מקרה תמיד אפשר לתקן כמו שאמרו לפני) אחרי השיוף תעביר את היד על האזור עד שתגיע לרמת החלקה רצויה.

אני מניח שזה קיר בלוקים במידה וזה קיר גבס עבוד בעדינות יתרה.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

אם "לעשות ביד", ממליץ בחום (ובכאבים שנמנעו) על כרית לנייר ליטוש.

images?q=tbn:ANd9GcTIhJGEVpjaWSrBUH62Gj1lciZ5BQEj25DulVYQQC0TxZpcdfkSGkRUsqkK

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...