Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:lol:

כשתנהג על כמה מכוניות חוץ מאלו של ההורים שלך, תהיה לך זכות לחוות דעה על מכוניות מהנות לנהיגה. עד אז, אנא התמקד במרווח הרגליים במושב האחורי. לא מציאותי שאתה ממליץ לכל אחד בפורום הזה על גטס ו-i30.

מסתבר שנהגתי על קצת יותר מהמכוניות האלו... בין היתר כמעט כל המכוניות המשפחתיות המוכרות שיש בארץ (פורד פוקוס, מאזדה 3, טויוטה קורולה, הונדה סיוויק, סיטרואן C4, סקודה אוקטביה וכמובן הi30CW המהוללת של ההורים) וגם על מכוניות קטנות יותר (יונדאי i20, מאזדה 2, סוזוקי סוויפט ודייהטסו סיריון), אפילו על סיטרואן ג'מפי נהגתי.

המרווח האחורי לא ממש מעניין אותי, היות ואני זה שנוהג ברכב, והיות ומי שמעוניין ברכב בדיון זה, ככל הנראה לפי דבריו הולך לנסוע לבדו ברוב המקרים, אין חשיבות למושב האחורי (אלא אם כן יש בדברייך נימה אחרת...).

בכל מקרה, המרווח בגטס הוא בהחלט סביר, בi30 הוא מצוין, ברור שזה איננו המרווח שיש בטויוטה אוונסיס, סקודה סופרב או כל מכונית מנהלים אחרת, אך זה בהחלט מכובד ומרווח ביחס למשפחתיות כמו מאזדה 3 למשל.

מסתבר, שאם תציץ מעט בפורום, תראה כי אנוכי ממליץ על רכבים אחרים מלבד i30 וגטס.

שבוע טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האמת שיצא לי לנסוע על גטס 1.3 , מדובר במכונית סבירה עם איכות נסיעה גרועה מאוד .

בעיקר בגגל המושבים האחוריים שנראים כאילו מדובר בדיקט עם כיסוי.

מנגד הייתי יכול לחיות עם רכב כזה, במיוחד כאשר המנוע החלש יחסית 1.3 משודרג ל1.6 .

יפני זה הכי אחי

פורסם

השאלה למה?

למה להחליף רכב חדש, שנוסע טוב, ולא עושה בעיות, ברכב ישן יותר,פחות נוח, עם כמעט אותם ביצועים?

הצעה שלי, קח ליום יומיים שכירות את היונדאי גטס, ואז תגיד לי מה דעתך. אחרי יומיים אתה לא תירצה להפטר מליאנה שלך כול כך בקלות.

• תוכן חדש...