Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי 205 GTI...בבקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים..יש לי בעיה ומקווה שתעזרו לי לפתור אותה..

אבל באמת אני מבקש שרק מי שיודע מה הוא כותב שיכתוב..כי זה דבר מאוד חשוב שיעלה בסופו של דבר ביוקר אם יטעו אותי..

אז לעניין...

אני חולה על מכוניות ספורט,מאוד אוהב את ה-205 GTI..לפי דעתי רכב מאוד חזק..

(1900 MI16) אני אישית נסעתי עליה והיא טיל בליסטי.

אני יכול לקנות רכב כזה ב-12000 ש"ח אני מדבר על 88' או 89'..

הבעיה היחידה היא..האם באמת אני אצטרך לעבוד בשביל הרכב כמו שכולם אומרים לי.?

ז"א הרכב הזה פשוט לוקח הרבה מוסכים ובעיות.?.

מקווה להסברים על הבעיות שלו..

תודה מראש למגיבים..! :shock2:

פורסם

קודם כל, אם תמצא 205 מושתלת MI משנת 89 במצב טוב ללא פגיעות שלדה ב-12000 ש"ח - אני מוכר את הסקסו שלי לקונה הראשון ב-10000 מתחת למחירון.

דבר שני - אם אתה עובד במשלוחי פיצה - כן בהחלט תצטרך לעבוד בשביל הרכב. אם אתה בעל מניות בחברת סטארט-אפ דקה לפני ההנפקה ב-100 מ' ש"ח - לא תצטרך להתאמץ במיוחד...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...