Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני נוסע לי בפקקי תל אביב ושוב פעם נדלקת לי נורה צהובה של K באמצע הנסיעה זה לא משפיע על הנסיעה באוטו אבל זה מאוד מאוד מאוד מרגיז , אני מכבה את האוטו מדליק וזה עובר.. אבל עדיין זה מרגיז אותי ופעמיים נתקעתי אחרי שהנורה הזאת נדלקה מה אפשר לעשות?

החלפתי חיישן חמצן , מנוע צעדים הבאתי משומש ויש לי אחריות עליו של שנה יכול ליהיות שהוא דפוק?

מה כבר מחובר אל הנורית הצהובה הזאת שהיא יכולה להידלק?

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

בוולקן מחובר ל"K" גם חיישן גל ארכובה, שווה לבדוק...

בכל מקרה, תחזור ליוסי מ"ליטל", עד כמה שידוע לי, הוא ממש מעולה בדיאגנוסטיקה ובעיות מחשב... (אם אתה יכול להגיע אליו כשהנורה עדיין דולקת, מה טוב !).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה זה?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני מקווה רק שאני לא ייתקע עד אז...

בכל מקרה הנורית הזאת זה מעבר הדלק ...

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

תקפוץ לשם תכנס לדלפק החלקים או למוסך ותשאל הם יענו לך...לפחות לי הם ענו בכמה שאלות מעצבנות...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

• תוכן חדש...