Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פדים למיידים?! (הדבר הזה ששמים מאחורי הרמקול כשהוא במחזור)

nnir
שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

למישהו יש ניסיון עם הפדים האלה?

אומרים שזה מפזר את התדרים שיוצאים מהמיד מאחורה ולא חוזר אליו וגורם לעיוותים בצלילים..

השאלה שלי אם זה ממש משמעותי ששומעים הבדל.

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=9903

תודה רבה לעוזרים.

ניר :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

בטח שעוזר. ליצרן, ליבואן, למשווק, לרשות המיסים.

ולפני שיקפצו עלי כל האלה ש"שמעו" הבדלים - זו דעתי ולא תוכלו לשנות אותה 8)

לפי כל כללי הפיזיקה, המוצר הזה הוא קשקוש אחד גדול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולפי בחור אחד שחשב שיש לו בעייה ברמקול כי הוא נישמע לו פתאום מוזר וכשהו פתח את הדלת הוא ראה "שהפד" נפל אז כניראה שחוקי הפיזיקה לא עבדו באותו הרגע

לי כרגע אין באוטו קסורבים

איתמר אתה התנסית במוצרים האלו?

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו באמת. אני לא מתכוון לפתוח עוד פעם את הדיון העקר הזה. ברגע שמישהו ימציא את חוקי הפיזיקה מחדש אני אתנצל.

איתמר.

נ.ב, הדוגמה שלך משולה למישהו שאמר שהוא שמע הבדלים ברגע שהוא החליף חוט רמקולים פשוט לואן דה כאפה ב 500 ש"ח למטר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפדים האלה משפרים את הסאונד מהמיד באס מאוד, הם מונעים את התדרים החוזרים למידבאס ללכיוון שהוא יורה אותם, והמידבאסים נשמעים הרבה יותר נקי ומדויק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יצא לי וכנראה שגם לעולם לא יצא לי.

אני אסכם את העניין בהסבר הכי קצר וקולע שיכול להיות: ממברנה של רמקול בנוייה בזווית. בגלל שהיא בנוייה בזווית אנחנו לא יכולים לקבל גלים חוזרים לאותה נקודה ממנה "נורה" הגל. רוב הגל פוגע בדלת, מוסט וחוזר בפאזה אחרת. חלק מהגל מתפזר ועם הפיזור גם העוצמה, לכן גם אם אחוז קלוש חוזר לרמקול הרי שהוא חלש משמעותית ובטח שלא הפד החמוד הזה יהיה מה שיעזור.

אם מישהו חולק על העובדה הזו שיבושם לו.

איתמר.

עריכה: רוצים חומר שבאמת יקטין למינימום את הפיזור? שימו ריבוע 20X20 של חומר כדוגמת סונקס. זה חומר בעל תכונות ספיגה, absorbation, בדיוק מה שצריך כדי להעלים רעשים לא רצויים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איתמר היי,

הקסורבים של דיינאמט יש להם יכולת ספיגה מעולה לתדרים החוזרים,

והרעיון בדיינאקסורב הצורה שבה הוא בנוי הוא שגם התדרים שלא הצליח לספוג,

לא יתפזרו בצורה לא טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם מנסים להזיז יקה מהעמדה שלו - לא תצליחו

:-D

תדרים חוזרים, תדרים מתפזרים, רזוננס וכל אלו - האקסורברים\דיפיוזרים האלו כן מצליחים להשיג אפקט מסויים - לא תמיד זה לטובה דווקא - תלוי בנסיבות.

אבל כשאני קורא את הכותרת אני רק יכול לנסות להבין למה פותח השרשיר רוצה לשים על רמקול תחבושת הגיינית :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקסורבים של דיינאמט יש להם יכולת ספיגה מעולה לתדרים החוזרים,

לא, אין להם יכולת ספיגה בכלל. אני מציע לכל מי שמתעניין לקרוא קצת מאמרים מקצועיים בתחום האקוסטיקה, להבין בדיוק מה זה "גל עומד", מה זה חומר חוסם, בולע, מפזר, השפעת עובי החומרים על יכולות הבליעה ואין לזה סוף.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אדי אתה שמעת על הטמפון לטוויטרים?

ועכשיו ברצינות,

אני מאמין שזה נותן שיפור מסויים, אבל אם כבר יש סט אפ גמור ושלם והרעש של הפח מפריע אז עדיף כבר ללכת על באלק או שניים של דיינמאט ולפתור את הבעיה מהשורש במקום לנסות למצוא תחליפים לא יעילים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"אבל אם כבר יש סט אפ גמור ושלם והרעש של הפח מפריע אז עדיף כבר ללכת על באלק או שניים של דיינמאט ולפתור את הבעיה מהשורש במקום לנסות למצוא תחליפים לא יעילים. היום"

הבאלק לא סופג הוא "זורק" צלילים שמגיעים מהמידים.

Scan Speak

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לירן,הדיינקסורבים לא באו להחליף ירעות בידוד,אמורים לשלב אותם ביחד.

נ.ב.

אם תשים שני באלקים אצלך באוטו,תתחיל לחשוב לגדוש את הפיז'ו.

בשיפוצים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דן, איפה אתה רואה שכתבתי שבאלק סופג?

גיל, חשבתי שפותח השרשור התכוון לדיינקסורב ללא יריעות בידוד.

אגב, אם אני אשים שני באלקים אצלי באוטו גם לגדוש לא יעזור :)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...