Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30

ogeng
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין ברכישת יונדאי i30 אבל שמעתי שלאחר כ -50000-40000קמ' היא הופכת לרעשנית מאד כאילו עברה מרחק גדול בהרבה מזה וכן שהמושבים והמראות שלה לא נוחים.

מישהו בעל רכב כזה יכול לשתף אותי בחוויותיו?

תודה

פורסם

המושבים והמראות בסדר גמור, אולי זה לא נוחות של מושב שמותקן בסיטרואן או בפז'ו, אבל בהחלט עולה לטעמי על היפניות העממיות. המראות גם בסדר גמור, לא יודע מאיפה המציאו את זה.

לגביי הרעש - לא שמעתי על זה, אבל אתה יכול לראות מכוניות מחברות ליסינג ולשמוע האם הן מרעישות. חוץ מזה, לכל מנוע יש בלאי שכתוצאה ממנו הוא יתחיל להרעיש בוודאי... לא נראה לי שאחריי 40-50 אלף ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה נכון אבל אופייני לכל הרכבים.

אתה לא מצפה מרכב שזה עתה קיבלת מהיבואן שיתנהג בדיוק כמו רכב בן 3 .

לי אישית הייתה את ההתנסות של נסיעה ב-I30 בת שנתיים וחצי מול נסיעה ב-I30 CW חדשה.

כאמור יש הבדל אבל לא משהוא שהייתי מייחס לבלאי מואץ.

אגב - אחלה בחירה ומינסיון של 10 שנים בלפחות 4 ריכבי ליסינג שונים, ה-I30 CW לא

משאירה אבק מבחינת פינוק הנאה וביצועים מול הרכבים בהם התנסיתי - מזדה3, פוקוס ישנה\חדשה, פיאט מריאה ושלל

רכבים חלופים שהיו אצלי לתקופות קצרות.

פורסם

יכול להגיד לך שמהנסיון שלנו באוויס, לא ידוע על בעיות רעשים וכו' ברכבי ה I30

אני תמיד ממליץ לבצע נסיעת מבחן ברכב, לבדוק היטב את היסטוריית הרכב, לקחת לבדיקה עצמאית

ואם הכל תקין אין סיבה שלא

גיל מאוויס

פורסם

גם אני לא שמעתי על דבר כזה. שאלתי כרגע חבר בעל יונדאי I30 CW כשנה ומשהו , הוא לא יודע שום דבר על כך. והרכב עבר כמעט 40 אלף קילומטר.

נסיעת מבחן תפתור את החששות לגבי זה. סע לחברת ליסינג בעלת I30 ותבחן אותה .

פורסם

נהגתי ברכב כזה שעבר כ-100 אלף קילומטר, 50 אלף מתוכם אצלי ומה שסיפרו לך זה המצאה לא רצינית במיוחד.

מדובר ברכב טוב, ממליץ לך לגשת ולהתנסות בו אם אתה מעוניין ברכישה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...