Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

smartbuyglasses - מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מוגש לעיונכם: http://www.smartbuyglasses.com/

בקצרה, זהו אתר שמוכר משקפי שמש של כל מיני מותגים במחירים נמוכים.

יש לחברה הזאת אתר אמריקאי, בריטי ועוד, אבל בסוף כולם מובילים להונג קונג.

האתר מופיע בין הראשונים בדירוג של גוגל פרודקטס, ויש לו ביקורות די טובות ברשת.

לפני שאני נכנס איתם להתקשרות עסקית, אשמח לשמוע אם למישהו פה יש נסיון איתם.

הדאגה העיקרית שלי היא למקוריות המוצר, לא הייתי רוצה להוציא סכום תלת ספרתי על זיוף.

ספציפית, מדובר במשקפיים של רודי פרוג'קט שעולים שם חצי מהמחיר שבחנות היבואן בארץ.

בתודה מראש. 8)

פורסם

דווקא לא כל כך זול. המחירים שם גבוהים ב-80$ מאיביי. ואפילו 20$ יותר יקר מה-retail באתר היצרן.

אני מכיר את SunRayCity הם זולים בכ-100$ מהאתר שלך, אך מעולם לא קניתי מהם.

משכנתא זה קל

פורסם

מוזר היה לי לראות שדגמים ספציפים שחיפשתי עולים שם כמו שהם עולים בארץ וזה עוד לפני משלוח וכו'

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דריש,האתר שהבאת לא כ"כ זול כשמתייחסים לרודי פרוג'קט

ממקום העבודה שלי אני מקבל הנחה של כוחות בטחון בחנויות היבואן של רודי

וכרגע יש לי זוג של ekynox sx שקניתי לפני שבועיים וrydon II שקניתי לפני שנתיים (ומכרתי לאחרונה)

השוויתי את המחיר שבאתר לעומת המחיר שאני שילמתי על שני הזוגות

ויצא שמה שאני שילמתי על הזוגות שקניתי, עם העדשות ImpactX polorized photochromatic (העדשות הכי טובות של רודי)

אתה משלם באתר על זוג עם עדשות פוליקרבונט פשוטות.

כל איש קבע/משטרה/"כוחות בטחון" יכול להשיג אותן עבורך במחיר יותר טוב+שירות יבואן בארץ שלדעתי אחלה.

מעולם לא הייתי צריך תיקונים,אבל חברים שלי שנאלצו לחזור ליבואן בגלל סיבות שונות תמיד חזרו מרוצים.

פורסם

תודה על הטיפ, אבל אני בספק אם הנחת כוחות הבטחון, או אפילו הנחת מנכ"ל, תצליח להוריד את המחיר ב-50%.

במאמר מוסגר, אחד הדברים שאני מאד מעריך במקום מושבי הנוכחי זה העובדה שפה לא ממש צריכים קומבינות בשביל להשיג מוצרים במחירים סבירים, וזה לא עניין של מה בכך מבחינתי. מאז שאני זוכר את עצמי, לא יכולתי להרשות לעצמי קניות כאלה. עכשיו אני עובד, מבוסס כלכלית (נכון להיום) ויכול לקנות דברים "לנשמה" ולא רק לצרכים פרקטיים. אני עובד בשביל לממן לעצמי חיים טובים יותר, לא בשביל לבוא אחרי הכל ולהתחיל לבקש טובות מחברים. אפילו אין לי בעיה לשלם עמלה מסויימת ליבואן על כך שהוא מחזיק חנות יפה במקום פסטורלי כמו כפר-נטר. אבל 100% פרמיום? לא הגזמנו?

פורסם

היי.

אני לא מתייחס לנושא התמחיר של רודי פרוג'קט אבל מבחינתי ליבואן יש ערך מוסף.

יש לי משקפיים שלו משנת 2001. במהלך העשור הזה החלפתי במשקפיים את האפונים 4 פעמים. בכל אחת מהפעמים ללא חיוב ובפעמיים מהם הרמתי טלפון לכפר נטר והוא שלח (על חשבונו) זוג אפונים.

אתמול הייתי באירוע והיה שם דוכן שלהם. ניגשתי עם המשקפיים וביקשתי להחליף את הידיות שיושבות על האוזניים, הבחור החליף אותן במקום שוב, ללא חיוב. להיפך, הוא היה מבסוט שהמשקפיים עדיין "סוחבות".

אז אני לא יודע מה הפער התמחירי בין חו"ל לכאן. מבחינתי, עם שירות כזה, אני לא מחפש בכלל.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

מצטרף לדעה מעל,

כשקניתי את המשקף השני שלי לא היו להם ידיות בצבע (כחול) שרציתי אז בעצם הרכבתי אותם משני צבעים כחול לאפונים ושחור בידיות ונאמר לי שיגיעו הידיות הכחולות תוך מספר ימים.

התקשרתי לאחר כשבוע וביקשתי גם זוג אפונים בצבע השחור רק בשביל שיהיו לי שני צבעים לגוון. בלי ויכוח ובלי היסוס המוכר הסכים ונשלחו אלי הביתה במעטפה שני הפריטים,הגיעו למחרת.

ד"א - כוחות ביטחון משלמים במחירון אחר,לרוב נע בין 30% ל35% הנחה ממחיר שוק,כולל גם חלפים וכל המסביב.

אולי לא ה50% המבוקשים,אבל לדעתי ההפרש הקטן + השירות בחנות היבואן מצדיקים קניה ממנו.

ואני בד"כ לא נוהג להמליץ על חנויות ויבואנים שונים,אבל הפעם מגיע להם.

פורסם

טוב לדעת שעוד יש יבואנים בארץ שיודעים לתת שירות, גם אם הם עולים בהתאם.

היות ואני בכל מקרה גר בחו"ל, העדפתי לעשות את ההזמנה שלי דרך האתר הנ"ל ולחסוך את ההפרש.

שמח לעדכן כי העסקה עברה באופן חלק, והמשקפיים הגיעו תוך מספר ימים, מקוריים לגמרי ועם כל האביזרים.

• תוכן חדש...