Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא כל כך מדויק.

השימוש שלך במכשיר היה יותר אינטנסיבי משימוש של שיחות הודעות וקצת אינטרנט.

בשימוש רגיל הוא מחזיק שלושה ימים. אני אישית מטעין אותו פעם ביומיים וגם זה לא תמיד...

אם אתה מתכוון אלי, אז דווקא די ריחמתי עליו ודיברתי הרבה מהטלפון הנייח (אני בכללי מעדיף את הנייח).

בכל מקרה, חוץ מזה שניסיתי להוריד 5 פעמים את האורנג' GPS - שגם זה לדעתי לא אמור להיות כבד מדי על המכשיר - כי בעיקרון היית מצפה מסמארטפון שיעבוד הרבה יותר קשה, כולל שימושים בתוכנת GPS. דיבורית BT ברכב שמתחברת כל נסיעה. אפליקציות, משחקים ועוד ועוד.

בקיצר, ה"ניסוי" שלי נוצר עקב סקרנות שלי, אני הרגשתי שהמכשיר לא יכול 3 ימים בלי מטען, זה מזכיר לי להקפיד להטעין אותו, כי מבחינתי להיות יום בלי סלולרי זה קצת בעייתי.

whatsapp מחובר תמידית לרשת הסלולר/wifi ולכן מקצר את זמו ההמתנה (המתנה בלבד) ביותר מ 50%. בדוק.

אצלי, ללא whatsapp המכשיר מחזיק כמעט ארבעה ימים בשימוש דומה לשלך.

יכול להיות.

אבל למרות זאת - זוהי אפליקציה נהדרת.

היא חוסכת כסף ונוחה מאוד.

אני לא מבין אנשים עם מכשיר סלולרי שתומך בה ולא משתמש בה.

פשוט באים ואומרים לך - הנה - קח SMSים חינם.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק:

Minimum requirements:

• Unlimited internet data plan!
  • Nokia S60 3rd edition, 5th edition or Symbian^3 Operating System

מה גם שלא לכולם יש סמארטפונים, וגם לא כולם מודעים לזה שיש תוכנה כזאת. ואם כן, לא לכולם יש חבילת גלישה גדולה, אם בכלל. בקיצור, מתוך 70 ומשהו אנשים שיש לי בספר טלפונים, יש רק ארבעה שמשתמשים בה.

נ.ב. כן, אני מודע לזה שיש גם גירסאות אנדרויד, BB ואייפון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה טוב אם יש לך WIFI כל הזמן או חבילת אינטרנט בלתי מוגבלת

לא נכון, חבילה מינימלית של data (דמי דור שלישי לא כוללים data ורבים לא מודעים לכך) בהחלט מספיקה (להתכתבות בלבד, לא להעברת קבצים!). כאשר האפליקצייה פועלת ברקע היא איננה צורכת data(ואם כן, מדובר בכמות זעומה) ועל כן אין חיוב בגין שימוש זה, החיוב הינו בגין ההודעות בלבד. הודעה בודדת "שוקלת" מספר בודד של קילובייטים (לא מדדתי) ולכן לא צפויות "הפתעות" בחשבונית. היו תקופות שהייתי מחובר ל whatsapp, nimbuz, skype במקביל וסה"כ כמות המידע שצרכתי בסיכום חודשי עמדה על 3-4 מ"ב.

אגב, במכשירים האלה מאוד נוח לכבות את ה BT כשהוא לא בשימוש, ע"י לחיצה ארוכה על כוכבית.

זה יכול לחסוך לא מעט זמן סוללה.

ב 72 ישנו כפתור אחר (sym) שעליו קיים הסימן הגנרי של בלוטוט'. אבל בהחלט אין ספק שזהו הפתרון הכי פשוט והכי יעיל לחיבור מהיר עם דיבוריות, רמקולים ודומיהם. כמה חבל שמכשירים מודרניים ויקרים יותר אינם מאפשרים זאת.

פורסם
אגב, במכשירים האלה מאוד נוח לכבות את ה BT כשהוא לא בשימוש, ע"י לחיצה ארוכה על כוכבית.

זה יכול לחסוך לא מעט זמן סוללה.

א) אאל"ט, זה בכל נוקיה סימביאנית ככה (אצלי בC7 גם יש את זה).

ב) כשהבלוטות' במצב מוסתר, זה עושה פלאים לחיי סוללה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש תוכנת GPS חינמית ומומלצת ל-E72?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה, אני ינסה את WAZE.

ד"א התרשמות ראשונית: המכשיר נוח מאוד לשימוש, מגיב מהר מאוד לתפריטים.

מקלדת מלאה - תענוג!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שמעתי שנוקיה מוציאים תוכנה חינמית משלהם אבל לא בדקתי את זה.

יש להם מזמן, Ovi Maps, ואפילו עם ניווט קולי.

רק שאין לה לא ממשק עברי, לא ניווט קולי בעברית, ולא מפות של ישראל.

פורסם

עדכון: הטלפון שבוע דלוק, לא נאלצתי לעשות לו ריסטרט אפילו פעם אחת. :-P ירד רק קו אחד של הסוללה (BT כבוי).

מכשיר מעולה!

• תוכן חדש...