Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מכנית(?) בגולף V5 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אחרי נסיעה של כ-חצי שעה אני שומע רעשים מוזרים מכיוון המנוע ,מכיוון שכבר הגעתי הביתה פתחתי מכסה מנוע וניסיתי לברר מאיו נובעים הרעשים.

אלו תגליותיי:

1.מהתמונה הראשונה שמצורפת שמעתי פק פק פק וחוזר חלילה (בזמן שהרכב מונע) לאחר כיבוי המנוע הרעש פסק.

<a href=tkzdjiwjm2mz.jpg' alt='tkzdjiwjm2mz.jpg'

2.מהתמונה השנייה(של המנוע עצמו) שמעתי והרגשתי את החלק המסומן רועד ומשמיע רעשים (כאשר המנוע כבוי לאחר הנסיעה) כאילו ישנם מים לוהטים מבעבעים בתוכו.

אחר כך הבנתי שזהו רעש חשמלי (אלטרנטור??) הרעש והחלק עצמו המשיכו כ 20 דקות לאחר כיבוי הרכב.

zfumjymz2yt3.png

כשקניתי את האוטו ביקרתי אצל רון התרשמותו הייתה לטובה מלבד : חיישן זרימת אוויר (החלפתי) חיישן למדות (גם) חיישן טרמוסטט או משהו כזה שאותו עדיין לא החלפתי .

יש למישהו מושג מה הבעיה ,אם יש בכלל ?

תודה לעוזרים.

פורסם

תודה עידן אך האמת שהרכיב הראשון מדאיג אותי פחות כי הוא תקתק רק כשהמנוע פעל ,אני יותר מודאג מהרכיב השני שהוא המשיך לתקתק כ-20 דקות לאחר כיבוי הרכב.

יש לך מושג מהו הרכיב הנ"ל ?

• ספונסר פורום
פורסם

הראשון זהו השסתום של מיכל הפיחם ,פעולתו הינה מחזורית ולכן אתה שומע

אותו לעיתים ולעיתים לא .

השני היא משאבת הסחרור ,המשאבה הזאת נועדה כדי לסחרר את הנוזל לאחר הכיבוי

כדי למנוע את עליית הטמפרטורה והלחץ במערכת הקרור לאחר הכיבוי .

זה סביר שהיא תעבוד כ 20 דקות לאחר הכיבוי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...