Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

משפחתי מכוונת לרכוש את הIX35 בקרוב,

מפרט :

מנוע 2.0

4X2

163 כ"ס

אוטומט כמובן

16V

תוכלו להיכנס לכאן ולראות מה עוד מקבלים http://www.hyundaimotors.co.il/objects/ix35_insert.pdf

דגם הSUPREME של ה174 אלף ש"ח

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הרכב, האם הוא חזק, מאיץ טוב, האם יש לו אחיזה על הכביש ומה אתם חושבים עליו בתור רכב

חשוב לדעת שלא הייתי מעוניין ביקורת עליו בתנאי שטח כי בסך הכל המטרה שלנו היא 4X2 אנחנו לא מעוניינים בטיולי שטח אלא בגיפ עירוני :)

תודה רבה ויום טוב

פורסם

לי אישית לא מסתובבת הלשון ליקרוא לו ג'יפ, אבל באופן כללי לפי הפרוספקט הנתונים ניראים לא רע (גם 4X4 לא יתן לו יתרון משמעותי בשטח, בטח לא עם מרווח גחון כזה ועוד ללא מיגונים, לכן אני חושב שאתה עושה בחירה נכונה עם 4X2). הרכב חסכוני בצורה סבירה יחסית לגודלו וכך גם נתוני האצה (10.6) ומהירות מירבית (180 פחות רלוונטי לצורך העינין) ניראים סבירים. אבל קח בחשבון שהנתונים לא רחוקים ממשפחטומטיות כמו קורולה בעלות מנוע 1.6 (לא לשכוח שמשקל הרכב הזה 1500ק"ג, שזה כ-200~300ק"ג יותר מרוב משפחתומטים).

בעיקרון הרכב עדיין מאוד חדש ויש מאט ממנו בכבישים, לכן קשה לתת חוו"ד, מה שנישאר זה השארות על סמך הפרוספקט.

תזמין נסיעת מבחן אצל היבואן כדי ליראות אם האוטו מספיק חזק בשבילך ונוח לנהיגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הקשקאי יותר קטן ממנו,

אני מקווה שאני לא מטעה אבל אני חושב שגם הספורטאג' החדש קטן יותר ממנו [לא ישבתי בחדש].

לגבי הרכב אני לא אהבתי את העיצוב המצועצע שלו, ואני חושד שתהיה לו ירידת ערך עצבנית כמו לקודמו בשל היות השוק מוצף,

תסתכל היום ותראה את הדגם בכל פינה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בוא נגיד שכוח וביצועים זה ממנו והלאה, בניגוד לאחיו לוגם הסולר.

אחיזה סבחרה\ עם כי לא ניתן להתעלם ממרכז כובד הגבוהה וחוסר ריסון שנובע עקב כך.

בקיצור.

פוזה ואיבזור תקבל תמורת 174 אש"ח.

ביצועים וכוח - לא.

גרסת הדיזל הרבה יותר מוצלחת מבחינה זו, אבל גם יקרה לקניה, אחזקה ושמירת ערך.

כך שאין טעם לנסות לשכנע את אמא, הרי האוטו בשבילה, לא?

פורסם

נהגתי על הix35 בדיוק פעם אחת, אני יכול להגיד שדי התרשמתי ממנו לטובה. תנוחת ישיבה נוחה, ביצועים לא רעים בכלל, גיר 6 הילוכים אוטומטי [טיפטרוניק], תא נוסעים די מרווח ונוח, משכך לא רע את הכביש (זה לא סיטרואן, אבל זה גם לא מאזדה 3).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...