Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

לפני שבועיים פחות או יותר התקנתי ולנטיין 1 שנרכש בארץ( לא יודע אם זה משנה), את ההתקנה ביצע לי חבר ואחרי זה בוצעה התקנה בידי מתקין מערכות שהסכים להתקין לי אותה.

באותו יום ההתקנה החלפתי גם את הצנרת יניקה באחת אחרת( שניהם מקוריות עם פילטר אוויר מקורי), מאותו רגע ההתקנה התחיל להיות לי ריח של פלסטיק שרוף, זה מגיע מכיוון המנוע ומריחים חזק בתוך תא הנוסעים. את הפלוס והמינוס של הולנטין התקינו על אותו פלוס ומינוס של הhu.

נאמר לי להתקין מחדש את הhu כי היה שם הרבה בלגאן והרבה חוטים, עשיתי זאת ועדיין הריח נשאר, החלפתי חזרה את הצינור פילטר אוויר הקודם והריח עדיין נשאר, מה שמשאיר אותי עם הולנטין, חשבתי לנתק אותו ולנסוע כמה ימים בלעדיו כדי לראות אם הריח נעלם. העניין הוא שאין עשן משום מקום ברכב והכל תקין ועובד כמו שצריך.

יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים מצער או שזה קשור לולנטין.

אשמח לייעוץ מצדכם עד כמה שניתן דרך דפי הפורום כי למען האמת התייאשתי מכל מיני מתקינים מבלבלי מוח שרק מחפשים לעשוק לי את הכיס.

נ.ב

לא מצאתי פורום יותר מתאים לנושא, אם לדעת המנהלים זה לא כך אז אנא העבירו לאן שצריך :-)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם זה מגיע מכיוון המנוע כדבריך אז אין שום קשר לוולנטיין. סתם צרוף מקרים. זה שיש בלגאן בחיווט זה לא "עושה ריח". תבדוק בתא המנוע או מתחת לרכב אולי נדבק משהו פלסטי לאגזוז.

פורסם

ריח של פלסטיק שרוף יכול להיות גם בגלל חוטים שלא מחוברים כראוי ולכן מקצרים. כדאי לבדוק היטב - שריפה יכולה להשמיד את הרכב.

דני

פורסם

הבלאגן של החוטים כבר לא קיים והכל נקי ומסודר אודות למר אלכס dls:-D

אז אתה אומר שאין טעם לנתק את הולנטיין?

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תיבדוק אולי יש לך איזה נזילה קטנה של שמן שנוזל על האגזוז {שמן מנוע או שמן הגה או ברקס}

אם זה היה משהו מהחוטים כבר הייתה יודע:-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

זה נשמע הרבה יותר הגיוני שזה קשור לצינור החדש שהחלפת.

נכון, חזרת לישן - אבל יתכן והצינור החדש ששמו לך עשוי מחומר קצת שונה או שיש לו איזה ציפוי שנשרף - יכול להיות שחלק מזה נשאר ואתה עדיין מריח שאריות שריפה של החומר.

כל השאר לא נשמע הגיוני - אם צמת החוטים היתה מקצרת - אתה היית יודע מהרגע הראשון.

אם הוולנטין מחובר ועובד תקין - מאיזו סיבה בעולם הוא אמור להסריח?

לדעתי - נתק את הרדיו אם אתה לא שקט, נתק את הוולנטין - תחליף חזרה לצינור החדש ותנסה לנסוע כמה ימים - יש לי הרגשה שאתה תתחיל שוב להריח את מה שהרחת קודם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ריח של פלסטיק שרוף יכול להיות גם בגלל חוטים שלא מחוברים כראוי ולכן מקצרים. כדאי לבדוק היטב - שריפה יכולה להשמיד את הרכב.

דני

ששש, לא אומרים דברים כאלה :-)

סליחה שלא הייתי מספיק ברור, שני הצינורות אוויר ישנים, פשוט בשלי המקורי התופסנים שמחזיקים אותו נשברו, בזה שאני הרכבתי יש חור שנסתם על ידי עיטוף בנייר דבק, אני אנתק את כל המערכת לכמה ימים ואראה אם הריח חוזר או שנעלם, גם לדעתי זה לא קשור לולנטין אבל אני חייב לשלול כל אפשרות.

מקווה שאני לא אמצא את הרכב חרוך בחנייה יום אחד.

הבעיה היא שאף אחד לא רוצה להתעסק בהתקנה של הולנטין כי כולם טוענים שהוא לא חוקי ולא רוצים להיכנס למיטה חולה ובלה בלה בלה. כך שנוצר מצב שאני צריך להתעסק עם זה למרות שאין לי ממש ידע בנושא:-(

אם יש כאן מתקין שמוכן לעזור לי עם זה אשמח לקבל ממנו ה''פ.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...