Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים ,

נפלה בידי הזדמנות לרכוש הונדה אקורד 2.0 ליטר שנת 1998 עם 22,000 ק"מ בלבד על השעון.

לא טעיתי בק"מ והוא אמיתי לחלוטין . הרכב יד ראשונה , היה שייך לאדם מבוגר שנפטר לאחרונה וחי לבדו בארץ.

הרכב כבר 3 שנים סגור בחניה תת קרקעית ולא בוצעו לו טסטים שנתיים - אך לא הורד מהכביש .

עכשיו משפחתו ( שגרה בארה"ב ) מנסה למכור את הרכב .

ועכשיו לשאלתי : הרכב לא מניע , אם כי לא היתה לו שום בעיה. פשוט הפסיקו לנסוע בו .

האם אני צריך לשלם טסט שנתי X3 כדי להחזיר אותו לכביש ?

מעבר לטיפול שיכלול החלפת שמנים ופילטרים + מצבר + צמיגים חדשים , מה נראה לכם שיכול

ללכת , עקב תקופה ארוכה שהרכב לא זז , אך חנה בחניון תת קרקעי , ללא שמש בכלל.

המחירון שלו 20,000 ש"ח . ניתן לרכוש אותן במחיר טוב . האם זה כדאי ? או שמדובר בהרפתקה מיותרת.

תודה לכל העונים

ששי כהן

wheel

פורסם

אתה באמת רוצה רכב כזה, או שהתלהבת ממנו רק בגלל שזה כביכול "מציאה" והק"מ נמוך ומאוד מפתה, רכב מנהלים "חדש" ב20 אש"ח?

קח בחשבון שהרכב די מיושן, גם כנראה מבחינת מערכות הבטיחות.

זה רכב עם מנוע 2 ליטר, שצריכת הדלק כנראה לא מי יודע מה חסכונית.

אתה צריך כזה רכב גדול, מבחינת חנייה, תמרונים, משקל עודף, מספר דלתות עודף :)

שים לב גם, רכב שעמד מלא זמן, לא בטוח רק שאין לו חשמל, יכול להיות שיש צינורות שהתייבשו מחוסר שימוש, דברים כמו מזגן, צינורות קירור, האטמים של הדלתות, צמיגים עם "בטן" ויובש. כך שיכול להיות מאוד שהחזרה לכביש לא תהיה גלומה בתשלום 3 אגרות והנעה מרכב אחר בלבד. כדאי מאוד להתייעץ עם בעל מקצוע על מנת להבין במה תלויה החזרת הרכב לכביש ולאיזה הוצאות של "יישור קו" יש להערך. אני בטוח שמשתמשי פורום אחרים יוכלו להאיר את עינייך לעוד נקודות שכדאי לבדוק.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תגיד אתה עדיין מתלבט............????:shock:

בניגוד לזה שחושב מעליי אני בטוח שאין כאלו מציאות בטח שלא בארץ

עים קצת השקעה וטיפול יסודי אתה מקבל רכב מצויין במחיר הזוי

אם אתה בוחר לא לקחת אשמח(מאוד) לקבל מספר טלפון של המוכר

פורסם
תגיד אתה עדיין מתלבט............????:shock:

בניגוד לזה שחושב מעליי אני בטוח שאין כאלו מציאות בטח שלא בארץ

עים קצת השקעה וטיפול יסודי אתה מקבל רכב מצויין במחיר הזוי

אם אתה בוחר לא לקחת אשמח(מאוד) לקבל מספר טלפון של המוכר

קח וברח......

פורסם

בוא אני אדבר איתך על עלויות לפי האקורד שיש לי שנת 94, שאמורה להיות קצת יותר זולה.

3 אגרות כפול 1300 ש"ח = 3900 ש"ח.

מצבר חדש 550 - 700 ש"ח.

רביעיית צמיגים [ולא הזכרתי את הספייר גם] תעלה לך בסביבות 2000 ש"ח .

צינורות דלק יבשים אולי שצריך להחליף. מטר עולה בסביבות 25 ש"ח .

אולי רדיאטור חימום או מזגן צריך להחליף. בשביל זה צריך לפרק דשבורד. על פירוק הדשבורד בלבד לוקחים 1100-1300 ש"ח.

בשביל להניע אותו, אתה צריך להזמין מישהו מקצועי שיניע את הרכב, אם אין לך את הידע.

כי אם פשוט תשים מצבר ותעשה טיפול ותנשה להניע, יכול להיות שהמנוע ייתפס לך, ואז יידרש שיפוץ ראש מנוע .

הגענו פה לסביבות 9K ש"ח. + מחיר קנייה 5K [ואני מגזים, בחיים לא ימכרו אותו במחיר כזה], הגענו ל 14K ש"ח.

תוסיף עוד 3-4 אלפים ותוכל לקנות אחת נוסעת ומטופלת ושמורה אפילו, אם תתאמץ.

אם אתה מתכנן לקנות את הרכב ולהחזיר אותו לכביש ולמכור אותו מעל המחירון בגלל הנתונים שלו, אז אני אומר לך כבר עכשיו, אתה תצא בהפסד גדול. כי המכוניות האלה אין להן שוק ואנשים לא רוצים לשלם!

המחירון של האקורד שלי בסביבות 17000 ש"ח. רציתי למכור, הציעו לי 13000 ש"ח הכי גבוה, ושלי עוד שמורה לחלוטין.

הצגתי לך פה נתונים על קצה המזלג. תעשה את החישובים שלך ותראה מה משתלם עבורך.

שונא גזענים !.

פורסם

לרכב כזה יש להתייחס כמו לכל רכב בן 13 שנים,רק שהוא נסע מאט. זה לא רכב חדש שהיה שמור בניילונים וכל החלקים משומנים. הרכב התייבש ואלוהים יודע מה יש לו במנוע. לא הייתי מניע אותו בכלל לפני שאני מרוקן את כל הנוזלים כולל דלק.על הגרר ועל הליפט. איך תסגור מחיר?-לפי דעתי תחתוך מהמחירון, והרבה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אין פה מה לדבר על מחירון בכלל.

השקעה ראשונית בחישוב גס בסביבות 8 אלפים. כולל אגרות טסט.

וזה עוד לפני שצצו בעיות כאלה ואחרות.

שונא גזענים !.

פורסם

לפחות לא צריך בדיקת מעבדה מוסמכת, זה לא רכב מיושן.

כי שכתבו לעיל, מחיר ריאלי הוא כמה אלפים בודדים בלבד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הרכב בודאות לא נסע ב 3 שנים האחרונות ויעיד על כך שכן שלו שקרוב משפחתי .

אין לי הסבר מדוע המנוח לא מכר את הרכב . אני אגש תחילה לראות את הרכב ולאחר מכן

אהיה חכם יותר.

תודה לעונים .

ששי כהן

wheel

פורסם

וואו איך אנשים נסחפים, 8-10 אלף להחזיר לכביש, נו באמת.

אני רכשתי רכב שעמד 8 שנים ! ולא הוצאתי יותר מ1500 שקל כולל גרר, צמיגים ומצבר, הדבר היחיד שלא שילמתי הוא אגרות רישוי כי היה מדובר באספנות.

אם ברשותך מכונאי טוב, גרור אליו את הרכב, ניקוז של כל המערכות ומילוי מחדש לא צריך לעבור את ה400-500 ש"ח, מצבר משומש יעשה את העבודה, גם צמיגים אתה יכול למצוא משומשים במצב טוב מאוד, הטסט הוא ההוצאה הגדולה ביותר.

אני מאמין שב5-6 כולל הוצאות הרישוי אתה גמרת את הסיפור, אני אומר את זה בתור חובב הרפתקאות שאוהב לקנות גרוטאות.

haters will hate

פורסם

אני הייתי מעלה את הרכב על גרר

לא מנסה ולא מעז בכלל להתניע אותו.

מביא אותו למוסך - מבקש שיחליפו כל דבר שיש לו בלאי של זמן - כל הנוזלים!

רצועות, צמיגים, מצבר

מעבר לאגרות השנתיות צמיגים ומצבר שלדעתי את זה המשפחה צריכה לספוג - כל השאר זה טיפול גדול וזהו.

ורק אחרי זה לעשות בדיקה ליישור קו מכאני - אני חושב שאתה צריך לסכם עם המשפחה גילוי נאות שאם יתבררו דברים מעבר לכך או שהם יספגו את זה או שיחזירו לך על הטיפול הראשוני ברכב ואתה תמשיך בדרכך.

מעבר לכך - רכב עם נתונים כאלו - ברגע שאתה תביא אותו ליישור קו יש לך באופן פרקטי רכב כמעט חדש - זה שווה את הנסיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה רכב שני או שזה יהיה הרכב העיקרי שלך.

אני שואל מכיוון שמצד אחד יכול להיות שהעלויות יהיו יישור קו בסיסי פלוס טסטים ובכך התמזל מזלך ויש לך אחלה רכב, ברוב המקרים זה לא המצב, הרכב הוא בעל מכלולים רבים שבכל אחד מהם טמון פוטנציאל לתקלות, אני לא רואה איך רצועת טיימינג שלא פעלה 3 שנים תמשיך לעבוד כראוי או רצועת אביזרים.

התפתחות חלודה באזורים חיצוניים ופנימיים של הרכב היא גם אופציה שתיקח בחשבון.

אני חושב שכדאי שתחשוב עם הראש ולא עם הז*ן, סך הכל לא חסרים בשוק המשומשות רכבים כאלו שנוסעים ומצב טוב.

קילומטרז' נמוך זה לא פרמטר עיקרי בקניית משומשת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני הייתי לוקח סיכון במצב כזה. רק תסכם עם המשפחה שאתה קודם כל מעלה את הרכב על גרר ובודק מה כל הנזקים ולפי זה מוריד מהמחירון. אם תסדר את הרכב וכולו יהיה פיקס והמנוע נסע רק 20 אלף זה מעולה. אם אתה לא רוצה תן לי את הטלפון שלהם :-)

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...