Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני מאוד אוהב לעבוד עם האימיול, מה שכן אני גם מוצא שם המון דברים שאני לא מוצא בהורדות ישירות.

שאלתי היא כזאת, האם ככל שאני משתף יותר קבצים,זה משפר את ההורדות שלי?

במידה וכן, איך אני משתף תיקיות בלי לשים אותם בתיקיית הINCOMING?

תודה לעוזרים.

פורסם

אין קשר בין מהירות ההעלאה שלך למהירות ההורדה שלך באימיול.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לא יודע אם ענית לי או לא כי לא הבנתי את התשובה.

אני לא מחפש להעלות כלום, בזמנו אני לא זוכר אם זה נכון או לא, שמעתי שיש קרדיטים למי משתף המון דברים וזה כביכול עוזר לו להוריד יותר מהר דברים, השאלה שלי אם זה נכון?

פורסם

הוא ענה לך על השאלה, "שיתוף הקבצים" שאתה מדבר עליו קשור למהירות ההעלאה שלך.

אתה שאלת האם כאשר אתה משתף יותר (מעלה לאימיול יותר) אתה יכול להוריד יותר מהר,

אז התשובה היא לא, וככל הנראה אין באימיול קשר בין ההעלאה שלך להורדה שלך.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

זה לא נכון.

הקשר בין ההעלאה להורדה באימיול מתבצע בשתי רמות -

א. ברמה הבסיסית, התוכנה עצמה מגבילה את מהירות ההורדה שלך בהתאם למהירות ההעלאה המרבית שהקצבת לפי נוסחא מסוימת, כמדומני כפולה של 4 (כלומר אם הקצבת לתוכנה העלאה מרבית של 5K בשנייה, מהירות ההורדה המרבית שלך תיהיה 20K בשנייה). זאת מגבלה תוכנתית פשוטה יחסית, שקל לעקוף ואכן קליינטים "לא מקוריים" של אימיול עקפו אותה כך שתקבל מהירות הורדה מקסימלית גם אם אתה לא מאפשר העלאה כלל. כמובן שזה נוגד את מדיניות הרשת, וחלק מהקליינטים "הרישמיים" חוסמים קליינטים מג'ומפרים שכאלו.

ב. ברמה גבוהה יותר, האימיול שלך זוכר את כל המחשבים האחרים שאיפשרו לו להוריד קבצים בעבר. במידה ומחשב שעזר לך בעבר מבקש להיכנס לתור שלך, הוא מקבל עדיפות על פני מחשבים שלא עזרו לך. אותו דבר אמור לקרות גם מהצד השני - אתה עוזר לאחרים, הם זוכרים לך חסד נעורים ומקדמים אותך מהר יותר בתור שלהם. התוצאה היא הורדה מהירה יותר, אבל כמובן שכאן מדובר על ריצה לטווח ארוך יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תחת הגדרות - תיקיות : תבחר שם את התיקיות שאתה רוצה לשתף.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אגב, יש מודים לאימיול עם כל מיני פיצ'רים מעניינים, כמו למשל, הגבלת מהירות ה UPLOAD שלך ועדיין להוריד על מהירות מקסימלית. תעשה חיפוש על emule mods אם זה מעניין אותך.

פורסם

פעם מערכת הקרדית השפיע בצורה רצינית, היום זה לא ככה.

בכול מקרה אפשר למצוא באימיול קבצי קרדית גדולים שאמורים להבטיח הורדה חלקה :)

צביקה אפשר לקחת סורס של קליינט מקורי ולמחוק את שני השורות שאחראיות על המגבלה בהורדה, קומפייל פשוט ויהיה לך קליינת מקורי ללא המגבלה, כמובן שהוא גם לא יקבל חסימות.

אודי A4

דימה.

פורסם

והדבר הכי חשוב - אמיול כבר לא רלוונטי כמעט ויש שם ערימות של קבצים מזויפים.

כולם היום בטורנטים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אגב, יש מודים לאימיול עם כל מיני פיצ'רים מעניינים, כמו למשל, הגבלת מהירות ה UPLOAD שלך ועדיין להוריד על מהירות מקסימלית.

אני משתמש באימיול מוד כזה שנקרא Dazzle emule by xpmule

עובד נהדר, מוריד במקסימום עם העלאה של 1קילובייט בשנייה

פורסם
אני משתמש באימיול מוד כזה שנקרא Dazzle emule by xpmule

עובד נהדר, מוריד במקסימום עם העלאה של 1קילובייט בשנייה

בוקר טוב.

אפשר קישור איך להוריד את זה והסבר קצר של איך משתמשים ומפעילים את זה?

תודה.

פורסם

מיכאל , למה שלא תעבור לטורנטים? זה עסק פשוט וקל אחרי הסבר פשוט , ומהירויות ההורדה הן מקסימום.

אם אתה רוצה פרטים נוספים אשמח לעזור לך בפרטי רק תשלח הודעה , אתן לך גם הזמנה לטראקר שיהיה לך מאיפה להתחיל

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...