Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפקטית זריזה עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי חצי שנה חסר רכב, אי אפשר ובעיקר קשה. החלטתי לשבור את כל החסכונות, אני מחפש זריזה ידנית ובעיקר כוחנית וכמה שיותר. נדלקתי מאוד ואפשר להגיד את זה כך הקליאו ספורט היא כרגע בגדר חלום רטוב ועם קצת מתיחת איברים אוכל להרשות לעצמי אחת כזו אבל, פה יש אבל גדול קיבלתי כאפה מצלצלת מהקליאו בי (רגילה 1400) שהיתה לי שלא נתנה לי מנוח ולא היה קיים פרק זמן בן יותר מ50 יום בממוצע שלא ביקרנו במוסכים וכל פעם עבור תקלה אחרת. השאלה אם נפלתי על אחד שחוט או שפשוט יש אמת בסטיגמה ההזויה הזו על הצרפתיות ?

אשמח לשמוע מבעלי קליאו ספורט על עלויות אחזקה צפויות לשנה בממוצע ועל מה עלי לשים דגש במהלך החיפושים על מנת לא ליפול לאחת שבורה.

בין היתר אני פתוח להצעות נוספות באיזור ה40K, בקריטריונים הבאים:

1. רצוי אטמוספרית בגלל שמדובר בתקציב יחסית נמוך ולא ארצה להכנס להרפתקה עם גודשת שהטורבו בה ילך לעולמו אחרי אי אילו חודשים.

2. לא יורד משנתון 2001

3. אחזקה סבירה (לא מדבר על אחזקה של סובארו ג'אסטי אבל גם לא של אודי)

4.ידנית כמובן ורצוי כמה שיותר חזקה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

3 וחצי שנים עם קליאו ספורט, הפעם היחידה שביקרתי במוסך שלא במסגרת טיפול או בלאי טבעי היה כשמת לי החיישן מהירות והוחלף בעלות "מטורפת" של 200 ש"ח.

ערוך חיפוש על הרכבים שמעניינים אותך, הנושא נטחן עד דק, במיוחד הקליאו ספורט.

לעזרה באקזמפלרים ספציפיים של קליאו ספורט אתה מוזמן לפנות בהודעה פרטית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...