Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלושה ימים נדלקה אצלי נורת השירות של המנוע דגם הוולבו GLT SE.הגעתי למובך אלקס באשדוד והמכונאי הראשי שלהם אמר לי שזו בעיה במנוע והוא חייב לחבר את הרכב למחשב לאיתור הבעיה וכמובן עלות בדיקה כזו היא 350 שח ללא מעמ.

ועוד הוא אמר לי שרק המחשב שלהם יכול לגלות את הבעיה.

בהתחלה הסכמתי ולאחר כ10 דקות התחרטתי והלכתי לחשמלאי שאני מכיר והפלא ופלא היה לו גם מחשב מדגם X431 שהצליח לגלות שני בעיות (וכל זה ב150 שח וזה כולל מעמ).

הבעיות שהתגלו הם P1670 (0,9,16,70

שגיליתי דרך שאינטרנט שזו בעיה נפוצה של האימובילייזר(ובעיה זו לא עושה לי בעיות בהנעה)האם נכון?

הבעיה השניה והיותר רצינית P0135 O2 SENSOR HEATER CIRCUIT BANK 1 SENSOR 1

למיטב הבנתי מדובר בחיישן החמצן שיושב לפני הממיר הקטליטי האם נכון?

התקשרתי שוב למוסך אלקס ושאלתי לגיי מחיר של החיישן הזה והם הפציצו לי 1500 שח לפני עבודה .

האם מישהו יודע באיזו חברה מיוצר החיישן המקורי של הוולוו האם זו DENSO.?

והאם חיישנים של בוש או ווקר או NTK יעשו את אותה העבודה?

ושאלה אחרונה היכן אפשר למצוא חיישן כזה במחיר שפוי בארץ או בעולם (דרך האינטרנט שנשלח לארץ).

תודה לעוזרים.:-)

פורסם

זה שיש קוד תקלה לא אומר בהכרח שיש בעיה עם הרכיב, אולי יש בעיות חווט או נתיך לא תקין??? אני הייתי בכול זאת מבצע בדיקה יותר מקצועית מאשר סתם לחבר מחשב ולקרוא קוד תקלה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

החשמלאי שאיתר את התקלה עשה גם בדיקת עשן והתוצאות הן

CO2 15.45 %

HC 21PPM

O2 0.36%

CO 0.032%

COCOR 0.03%

למדא 1.014

לטענתו הכל בסדר בבדיקה הזו איני מתמצא האם זה נכון?

כי יש לי טסט בעוד חודש.

הוא גם ניסה לשחק עם החיישן שלטענת המחשב הוא הבעייתי והחיישן מחובר טוב ושום דבר אינו רופף בחיווט.

נתיך אני אבדוק.

אבל בכל זאת מישהו אוליי יכול להמליץ על מקום או פירוקיה שאפשר להשיג חיישן כזה?

פורסם

החישן המקורי הוא של בוש ויש 2 חישנים אחד עם צמה ארוכה והוא האחורי והקדמי עם צמה קצרה אם אתה רוצה ללכת על אוניברסלי של בוש תבדוק שיש לך אתו מס חוטים .

דרך אגב המחיר שנתן לך אלכס סביר לחישן מקורי דע לך שקיים גם שוני במחיר בין החישנים ,רוב המוסכים גובים דמי חיבור למחשב אבל המחיר מתקזז אם הטיפול נעשה אצלו או אם אתה לקוח קבוע בגלל שזה חלק מהשרות .

על אלכס שמעתי ורק דברים טובים ומדובר במכונאי ישר אבל כל אחד עושה את השיקול שלו בהצלחה.

פורסם

בעיקרון יש חיישני חמצן סיניים זולים אבל הם בקושי שורדים 50אלף ק"מ, אני תמיד ממליץ על בוש שזה טיפה יותר במחיר(850-1100) אבל הם מחזיקים 100Kלפחות.

פורסם
החישן המקורי הוא של בוש ויש 2 חישנים אחד עם צמה ארוכה והוא האחורי והקדמי עם צמה קצרה אם אתה רוצה ללכת על אוניברסלי של בוש תבדוק שיש לך אתו מס חוטים .

דרך אגב המחיר שנתן לך אלכס סביר לחישן מקורי דע לך שקיים גם שוני במחיר בין החישנים ,רוב המוסכים גובים דמי חיבור למחשב אבל המחיר מתקזז אם הטיפול נעשה אצלו או אם אתה לקוח קבוע בגלל שזה חלק מהשרות .

על אלכס שמעתי ורק דברים טובים ומדובר במכונאי ישר אבל כל אחד עושה את השיקול שלו בהצלחה.

אתה בטוח שהמקורי זה בוש כי אמרו לי ש DENSO זה המקורי?

לגביי המחיר של אלכס 1500 שח זה המון לחיישן ללא עבודה ומעמ.

חיבור למחשב שילמתי 150 שח שזה סביר 350 שח ללא מעמ לבדיקה של פחות מ5 דקות לדעתי זה שוד.

בעיקרון יש חיישני חמצן סיניים זולים אבל הם בקושי שורדים 50אלף ק"מ, אני תמיד ממליץ על בוש שזה טיפה יותר במחיר(850-1100) אבל הם מחזיקים 100Kלפחות.

הבוש שמצאתי שמתאים לרכב הספציפי שלי הוא 1558 השאר לא מתאימים.

השאלה שלי האם יש עוד חברות ברמה של בוש וDENSO במחירים יותר שפויים?

פורסם

המקורי זה בוש תוכל גם לראות בעצמך תנסה לנקות אותם לפני שאתה מחליף ,

קיימים גם אוניברסלים של בוש אבל תלוי כמה חוטים יש,לבבי סינים אל תחשוב אפילו הם עלולים לשבש לך את המחשב ברמות שלא תדע מאיפה זה בא לך .

לגבי מחיר החיבור גם 150 זה הרבה ואתה לא אמור לשלם אם אתה לקוח קבוע וגם אם לא אתה יכול לפחות לדרוש אם אתה מתקן אצלו שהבדיקה תשוקלל עם מחיר החלק.

פורסם

טוב אני אבדוק לגבי בוש.וכן ברגע שאני משיג את החיישן (כי יש לו רק את הסיניים)הוא ירכיב לי אותו חינם (לא שזו בעיה גדולה).

אוליי אתה מכיר חיישנים של NJK או NTK או WALKER?איך הם? כי יש כאלו שכן מתאימים לי.

פורסם

היי, תחסוך לעצמך צרות ואי נעימות מראש, לגבי כל החיישנים.

בקש מהחשמלאי לאפס תקלה, שים תוסף K44 וסע.

חיישנים הם דבר רגיש, לפעמים הם נדלקים מאיזה לכלוך בדלק ולא בגלל תקלה אמיתית.

אם התקלה מופיעה שוב, ומדובר באותו קוד של חיישן 1 לפני ממיר 1, גש עם החיישן (יש עליו מקט) ללדיקו ברשלצ ורכוש לך חיישן יעודי לרכב, מקורי !

עלות באיזור 800-1000 שח בערך.

בהצלחה.

(עדיף לשלם עוד 200 שח ולישון בראש שקט מאשר לחסוך 200 שח ואחכ להתרוצץ בעוגמת נפש)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לאפס תקלה הוא החשמלאי ניסה ולא הצליח.תוסף K44 שמתי לפני כחודש כך שלא צריך שוב פעם(אוליי בגלל התוסף ששמתי התקלה של החיישן נדלקה?)

אני יכול להשיג מחוץ לארץ דרך קרובים במחיר טוב בהרבה מהארץ.

לגביי לדיקו זה רעיון טוב אני אתקשר אליהם ואשאל.תודה.

פורסם

אין דבר כזה גם אם החיישן דפוק התקלה תתאפס ,אבל תחזור אחרי כמה דקות ,אתה יכול לבצע גם איפוס עצמאי נתק את המצבר למספר דקות ותחזיר ,או לייתר דיוק את המינוס.

פורסם

היי, כמו שנאמר מעלי, דפוק או לא דפוק, תקלה חייבת להמחק, במידה והיא באמת קיימת ולא נדלקה בשוגג, היא תחזור אחרי כמה דקות.

יתכן והמחשב שלו לא מתאים לוולבו ב100% או שאינו יודע לתפעל את המחשב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...