Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

בוקר בהיר לפני כ-5 חודשים המגבר הוציא עשן

ושרף את הפיוזים לאחר החלפת פיוזים שוב שרף אותם .

שיערתי לעצמי שמשהו מקצר בתוך המגבר .

ניגשתי לאחת המעבדות בארץ (לא חשוב שמות)

ואני מצלצל אלייהם פעם בשבועיים ונדה , הטכנאי עובד על זה ,צריך להזמין חלקים מחו"ל ,הטכנאי בחו"ל . וכו.

אני יחזור אלייך בערב לראות מה קורה עם זה.

האם אני יכול לעשות אם זה משהו ?

במידה והמגבר מתוקן לאחר תקופה כזו ?

אני אמור לשלם ?

ואם אני ימשוך את המגבר מהתיקון ? אני אמור לשלם בדיקה?

זה נראה לי ממש חופצה .

אין לי זמן כל כך לגשת למקום ואני ללא מונו כבר 5 חודשים וזה נראה לי מאוד מוגזם נתתי חודשיים אם הזמנת חלקים ואני לא יודע מה .

אבל 5 חודש ?

מה לעשות ?

בברכה,

פורסם

ממש חוצפה אני חושב שאחרי חמישה חודשים.

אם זה לא הגיע משהו פה לא ניראה לעיין זה יגיע לחצי שנה עוד מאט :?

אני מציע שתתקשר ותסביר להם שזה לא בסדר .

אני לא מבין בזה ממש חברי הפורום יענו לך כבר.

בהצלחה!

AMP:CERVIN-VEGA HED 500.1 \ V18 1800

SUB: KICKER CVR 12

CD RECEIVERS: Pioneer DEH 5150UB

RMS 75 - 69 cervin-vega

פורסם

יש מה לעשות.

גש לשם, בקש את המגבר, קח אותו וברך אותם לשלום. אתה יכול להוסיף מספר מילים בנושא תודעת שירות.

"לקוח מרוצה ממליץ לשולשה חברים. לקוח מאוכזב לעשרה" (והייתי מוסיף ואומר שבעידן האינטרנט - לאלפים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בטוח שאיזה עורך דין מפופל יצליח להכין מטעמים, אבל אני לא חושב שאתה רוצה להיכנס לזה.

יש גבול לחוצפה של בעלי מקצוע בארץ, ובעלי מקצוע כאלה צריכים לדעת שלקוחות הם לא פראיירים. האינטרנט הוא כלי נהדר לפרסום חוות דעת על בעלי מקצוע טובים \ סורחים וחבל שבעלי המקצוע לא חושבים על זה.

חמישה חודשים זה הרבה יותר מדי זמן לכל הדעות. אל תשלם להם שקל גם אם הם יגידו לך שהם עבדו על המגבר 20 שעות (והם לא). חוצפה ממדרגה ראשונה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברור שאני לא רוצה להיכנס לזה .

אבל אני רוצה להיות מוכן לכל מצב.

אם אני מתקשר אלייהם והם אומרים שתקנו , אני חושב שלא מגיע להם עדיין שקל .

אחרי 5 חודש .

אבל מה אתם אומרים ? מה אני מגזים ? אני וולגרי? זה מקובל ?

• תוכן חדש...