Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעבר, טרם עידן ערוצי זהב, תבל וכד', היו אנטנות על הבתים ששימשו לקליטת ערוץ 1 ו 2.

כיום, אני יודע שנמכרים ממירים דיגיטלים הכוללים אנטנה פנימית/חיצונית/מוגברת.

בגלל חוסר קליטה באיזור בו אני גר, ורגישות יתר של האנטנה הפנימית להפרעות אקראיות, אני מעדיף את השיטה הישנה של אנטנה על גג הבית (מישהו אמר גם כולא ברק ?!).

שאלת השאלות:

האם ישנם עדיין שידורי טלוויזיה אנלוגים באוויר ? ערוץ 1, 2, 10 ? - או שמא אקלוט רק קולרי זיהוי של חסידות בעונות המעבר ?

מצ"ב תמונה של האנטנה המדוברת.

תודה מראש, אריאל.

BM71303861120073010045.jpg

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אם יש לך עדיין את האנטנה המופיעה בתמונה המצורפת, השתמש בה,

היא הרבה יותר יעילה מהאנטנה הקטנה שתיאר דניאל,

ותמיד אפשר לשלב את שתיהן אם האות ממש חלש.

עדיין יש שידורים אנלוגיים של ערוצים 1 ו-2, מצרים, ירדן והרשות הבלסטינית,

לא היה ולא יהיה שידור אנלוגי של ערוץ 10.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ישנם שמועות כי השידור האנלוגי יפסק בתקופה הקרובה, בגלל המעבר לממירים של עידן חדש.

האם נכונה השמועה ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מתי שהוא השידור האנלוגי יופסק, זה בטוח.

התאריך עדיין לא נקבע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

על פי התכנון, השידור האנלוגי יסתיים השנה.

לכן עדיף לקנות צלחת לווין, ולקלוט את ערוצים 1, 2, 10, 99, METV.

אפשר להוסיף לצלחת "עיניים" (בעלות של כמה עשרות ש"ח כל עין), ולקלוט גם תחנות נוספות שמשדרות באנגלית בלי התחייבות ובלי תשלום חודשי.

פורסם
אצלי יש אנטנה קטנה שמתחברת לטלויזיה עם כבל וזה קולט מצוין ערוצים10,11 ו22.

האנטנה נראית כמו 2 אנטנות של רדיו שמחוברות יחד בצורת V.

אין אפשרות לקלוט ערוץ 10 אנלוגי,בקרוב גם השידור האנלוגי של ערוצים 1 ו 2 יבוטלו,כמו שכתבו מעלי,או לקנות צלחת לויין או את הממיר החדש,ללא תשלום חודשי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני ראיתי טענות שהשידור האנלוגי של ערוצים 1,2 ייפסק תוך איזה חודשיים. (ערוץ עשר מעולם לא שידר באנלוגי)

בכל מקרה, אפשרויות הקליטה שלך הן:

1. קליטת השידור הדיגיטלי DTT ע"י ממיר מתאים (~400 שקל) + אנטנה. בחלק מהארץ מספיקה האנטנה הפנימית, אם אצלך התנאים קשים אז אתה צריך אנטנה על הגג. אותה אנטנה בדיוק שבחמישים שנה האחרונות קלטה אנלוגי תהיה מעולה גם ל-DTT

2. קליטת השידור הלווייני מלווין "עמוס" ע"י התקנת צלחת (או שימוש בצלחת יס אם יש אחת מיותרת על הבית שלך, היא מכוונת לאותו מקום) + קניית ממיר דיגיטלי לוויני (DVB-S).

ניתן להוסיף "ראשים" נוספים לצלחת לקליטת לווינים נוספים, ניתן להוסיף ממיר מצ'וכלל שמתחבר לאינטרנט לשיתוף ערוצים פיראטי, ובכלל ניתן להוסיף כל מיני דברים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...