Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר איטום deadskin

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך הוא יהיה בהשוואה לחומרים אחרים אבל אני יכול לאמר לך שבשביל 20SQFT מחיר של 165 דולר לפני משלוח ומיסים - מאוד לא משתלם.

ב900 שקלים אתה יכול לקנות כאן בארץ קיט באלק (36 רגל רבוע) של דיינאמאט אקסטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא משלם על האיטום הזה, הלכתי להתקין מגבר וקומפוננט מורל הייבריד אוביישן, המתקין דרש על ההתקנה 700 ש"ח וזה כולל את האיטום של הדלתות בלבד עם החומר הזה.

אז השאלה היא איך החומר עצמו ואם הוא יעשה את העבודה כמו שצריך? ואני לא מתכוון אם הוא שווה את הסכום שדורשים עליו לקניית קיט

פורסם

תנסה לחפש כאן שרשיר עתיק יומין שאיתמר פתח בזמנו בו הוא עשה השוואה בין חומרי בידוד רבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא עשיתי השוואה, תרגמתי מאמר.

מנסיוני האישי הן הדיינמאט אקסטרים והן הסקנד סקין דאמפליפייר פרו עושים את העבודה.

חומרים כדוגמת הדיינמאט אוריגי'נל או יריעות של פזקר (שמיוצרים על בסיס זפת ולא גומי סינטטי) הם חומרים מאוד לא מוצלחים והייתי מקצין ואומר שהם בכלל לא עושים את העבודה.

חומרים תחליפיים זולים כמו הטקסא או הרפה-בנד יעילים אך מחייבים שתי שכבות כדי להשיג תוצאה ששכבה אחת של סקנד סקין או דיינמאט אקסטרים משיגה.

לא ממש ברור לי מה זה החומר הזה של רוקפורד, אבל אני מאמין שהוא יהיה ברמת האקסטרים והדאמפליפייר. על פניו נראה שהוא בסיס גומי עם יריעת אלומיניום. ההבדלים כנראה מסתכמים בעובי של החומרים, וכמה שיותר עבה יותר טוב.

700 ש"ח להתקנה של מערכת + בידוד זה מחיר זול מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

יש עוד חומרים כמו הEDEAD של אלמנטל דיזיין והם אפילו מגיעים בשני עוביים שונים - 80 או 120 מיקרון.

מה שחשוב בחומרים האלה זה גם נוחות העבודה איתם ואם ישנו צורך בתהליך חימום בכדי ליצור את ההדבקה הראויה.

אבל אם ההתקנה כוללת בתוכה את העבודה - מה זה משנה לפותח השרשיר...

Pioneer TS-X150

פורסם

חומרים המבוססים על גומי סינטטי (butyl rubber) לא זקוקים לחימום. חומרים המבוססים על זפת זקוקים וגם זה לא עוזר להם, הם עדיין חרא של חומרים.

אני לא יודע מה העובי של הסקנד סקין או האקסטרים, אבל אם האלמנטל 120 באמת עבה יותר זה חומר שווה בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האלמנטל הוא חומר כמעט זהה לאקסטרים -

הם מוכרים את החומר בגלילים והחומר גם זול

הבעיה - מחיר המשלוח הופך את הכל ללא משתלם.

Pioneer TS-X150

פורסם

משאלה על deadskin ניהיה פה שרשור חומרי בידוד

כמו שאיתמר אמר לגבי המחיר התקנה והחומר הזה לא צריך לחשוב פעמיים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני אתחיל לא מחומר איטום, אלא ממחיר של ההתקנה. בשביל התקנה נכונה שכוללת חיווט ואביזרי התקנה טובים (ואני לא מדבר על חוטי וון דן הול ובתי פיוז של אודיסון) 700 ש"ח הוא מחיר הוגן. על איטום דלתות עם הדיינאמט אקסטרים שיכבה אחד לוקחים בסביבות 1000+ ש"ח. אם מישהו שאני סומך עליו היה מסכים לעשות את העבודה במחיר הזה עם חומר איטום שלי, הייתי חוטף בלי לחשוב.

אבל אני מאמין בנוסחה "אתה מקבל, מה שאתה משלם". זה לא תמיד עובד, כאשר אתה משלם יקר. אבל בדרך כלל זה ככה, כאשר אתה קונה בזול.

תבדוק למה בן אדם מוכן לעשות לך מתנה.

פורסם
משאלה על deadskin ניהיה פה שרשור חומרי בידוד

כמו שאיתמר אמר לגבי המחיר התקנה והחומר הזה לא צריך לחשוב פעמיים

ומה אם החומר שלו הוא מבוסס זפת ואחרי כמה חודשים ינשר מהדלתות?

אתה תגיד שזה היה שווה את זה? כי זה זול?

Pioneer TS-X150

פורסם

בזה אתה צודק

אבל המחיר עדיין זול :-P

אדי העלה פה נקודה קריטית למחשבה ניתקלתי במישהו ששילם על איטום/בידוד של 2 דלתות 1500 שקל והחומר שווה לת.. החומר ירד בלי מאמץ מהדלת וגם מהדופן הפנימית :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
ומה אם החומר שלו הוא מבוסס זפת ואחרי כמה חודשים ינשר מהדלתות?

אתה תגיד שזה היה שווה את זה? כי זה זול?

לדעתי החומר הזה הוא כמו האקסטרים והסקנד סקין, אין טעם בהתקנת מעטפת אלומיניום על חומר מבוסס זפת.

אני בטוח ששתי דקות בגוגל ותפטר התעלומה.

איתמר.

• תוכן חדש...