Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להיתיעץ איתכם מה עדיף לי

הלכתי לחנות אביזרים שמוכרים שם בעיקר רמקולים סאבים מגברים וכו

בקיצור הוא אמר לי שעדיף לי לקנות קומפוננט ולחבר רק מיקדימה ולהשאיר את הרמקולים האחוריים

זה כדאי?

מאחורה ומיקדימה ישמעו טוב?

והשאלה היא מה עדיף בימנו קומפוננט או רגיל

הרכב המדובר הוא סיווק 2009

ולגבי המחיר עד 1000

איזה חברות מומלצות

לפי מה שהבנתי מחברים אז Kicker ו Cerwin Vega ויש אחת עם ford משהו..

הם הכי מומלצות איזה דגם אתם מליצים לי לרכוש בסכום הנ"ל (1000) שיספק את העבודה כמו שצריך

פורסם

יש רמקולים הרבה יותר טוב מרוקפורד (מה שהיתכוונת אליו) ומסרווין ווגה.

בתקציב של את יכול לקנות סט קומפוננט טוב של מורל.

סט קומפוננט הרבה יותר טוב מרמקול קואקסיאלי "רגיל" בגלל שהטוויטר מופרד מהוופר ואיכות השמע הרבה יותר טובה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מורל טמפו יותר זולים מהתקציב שלך כמעט בחצי, הם נחשבים למאוד איכותיים לתקציב שלהם.

בתקציב שלך אתה יכול למצוא מורל דוטק ועוד.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
:-Pדוטק סט מצוין ברמות בינלאומיות. ולדעתי אין מה להשווק בין דוטק ל טמפו . דוטק מיוצד בישראל במפעל המקורי של מורל. טמפו מיוצר בסין במפעל OEM. אורך חיים של דוטק הוא לא יאומן .
  • תוכן חדש...