Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הרמתי את המושב האחורי בסיטרואן סקסו 1400 98' כדי לראות מה הולך מתחתיו וחוץ מהרבה עלים ראיתי שיש שם כמות קטנה של שמן. מה זה יכול להיות?

פורסם
איך הגיעו לשם עלים ??? אולי זה שמן עלים??? :-D

אלוהים יודע איך הם הגיעו לשם. מצאתי גם סיכות לשיער וסוכריות. קניתי את הרכב לפני שבוע כמעט אז לא נראה לי שזה שלי.

פורסם
לך תדע מה עשו מאחור שהמושבים היו מקופלים.

לא רוצה לחשוב מה עשו שם. סדום ועמורה. אבל בקשר לשמן - לא נראה לי שקיפלו מושבים ושמו פח שמן שנשפך. זה נראה כמו נזילה. אבל איזה נזילה יכולה להיות שם?

פורסם

כנראה שמן שהגיע מתא המטען

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אצלי פעם נשפך שמן ממיכל לא סגור טוב בתא המטען אחרי איזה חצי שנה כשהחלפתי כיסויים למושבים שמתי לב לזה זה בטוח מתא המטען. אין מה לדאוג. אלא אם כן זה שמן לבנבן כזה ואז כנראה שתרצה לנקות אז זה אם כפפות.

:twisted:

החיים יפים כשיש כסף למלא דלק ! :-P

כמה חבל שהדלק הולך ואוזל ואיתו גם שנות החיים היפות.:cry:

• תוכן חדש...