Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להיכנס לפורום הזה:

http://www.golfmkv.com/forums/

ולראות בדיוק מה אומרים לך על הקיט הזה

אם החבר שלך נוסע פחות טוב זה אולי בגלל בעיה אחרת באוטו,

אתה מוזמן להגיע אלינו, נחבר לך את הקיט לרכב ונעשה ביחד לוגים אם לא יהיה שיפור ביניקה של הרכב, אז אתה צודק אל תקנה.

עד עכשיו נמכרו עשרות אם לא יותר של קיטים כאלו בארץ ולא הייתה בעיה עם שום לקוח שאמר שאין שיפור.

צור קשר עם חבר שלך שקנה את הקיט שיצור איתי קשר (נתי)

ויגיע לסדנא לראות בדיוק מה הבעיה אצלו

נתי

פורסם

טוב טוב אני יעשה פה סדר כי עד עכשיו חוץ מ PIT STOP כל מי שענה לך לא ממש מבין בVAGיות וברכב שלך בפרט.

הרכב שלך הוא עם מנוע TFSI, במנוע הזה חיישן ה MAF (ספיקת אויר) יושב על מכסה הפלסטיק של המנוע:

2010-11-10%2008.27.31.jpg

כלומר, קיט יניקה כמו ה P-FLOW (שרוב הדעות עליו בחול שליליות) דורש הוצאה של כל כיסוי הפלסטיק והרכבה של הצינור הזה במקומו (משמע אין כיסוי פלסטיק מקורי של המנוע יותר)

בנוסף, כמו שאפשר לראות בתמונה, בית החיישן, ימצא עכשיו (אם באמת תתקין את הצינור) על הצינור עצמו וזה עלול להיות בעייתי.

למה?

כי בית הMAF במנוע הזה הוא אובלי ולא עגול כמו במנועים אחרים, מכאן, שקצת יותר קשה להעתיק אותו 1 ל 1, וכל שינוי קטן במידות עלול לגרום לקריאות של אותו חיישן לזייף.

להגיד לך שזה קריטי? לא ברור, יש רכבים המון מקרים בחו"ל שאנשים נוסעים עם זה ומרוצים, אבל יש גם המון מקרים שאנשים דיווחו על בעיות כאילו ואחרות ובסוף הבעיה שלהם נוצרה בעבקות הסיפור הזה, וחזרה לפילטר המקורי פתרה להם את הבעיות.

בגדול, אני לא אומר לא לקיט יניקה, קיט יניקה נותן המון ברכבים האלו, המון, ויש לי לפרסם פה דיינוים של אנשים שהרויחו עד 15 כ"ס רק מהחלפה של קיט יניקה (נבדק לפני ואחרי בדיינו), פשוט יש המון קיטים לא איכותיים, והטובים באמת יקרים מאוד.

אני לא אכנס פה לנושא החוקיות כי ברור לכל מי שקצת מבין שאם שוטר יחפש אותה, הצינור הזה פשוט יעשה לו את החיים קלים יותר.

כדוגמא אישיתי אני יכול לספר שאני נוסע עם הקיט של הCarbonio, לא בחרתי בו כי הוא מספק הכי הרבה אויר או שהוא הכי טוב, בחרתי בו כי הוא פשוט נותן שיפור, בלי להוציא את כל הפלסטיק ולהתעסק עם משטרות.

עד לא מזמן הקארביניו היה בתוכניות, אבל אז, מישו שהתקין אצלכם את זה, ראיתי אצלו את התוצאות שלא היו משכנעות האמת.. במיוחד לא בשביל המחיר הזה.

חוץ מרעש יפה, האוטו נסע פחות טוב מהרגיל..

אם תמדוד כל דבר באוטו בעזרת "תחושת תחת" לא באמת תגיע לשום מקום.

את הCarbonio שלי בדקתי בעזרת לוג של עם הVAG-COM, עשיתי בדיקה של לפני ואחרי באותו כביש באותו טמפ, בחוץ ובאותה מהירות, החלפה של הפילטר יצרה עליה של 13 G/S (גרם לשניה) בקריאות של חיישן ספיקת האויר (MAF), והאוטו גם כמה עשיריות שניה בודדות במדידת זמן מ 60 ל 120 קמ"ש. (אין לי דוקטורט בתחום הרכב, אבל אני בהחלט יודע ש13 גרם/שניה בהחלט אפשר להמשיל לכמה סוסים בודדים)

לפני שבועיים ביצעתי בדיקה נוספת, בדקתי רכב של חבר בסטאפ זהה לשלי רק בלי הCarbonio, בעקבות בעיה שיש לי באוטו אני גודש משהו כמו 0.2 באר פחות ממנו. ועדיין בבדיקה גיליתי שקריאות הMAF שלנו היו זהות (שוב, אני גודש פחות ולכן ספיקה זהה כאן זה השיג מכובד)

מכאן אני חושב שהסברתי שהCarbonio שלי עושה את עבודתו כראוי, לא?

שיהיה בהצלחה.

-----

פורסם

נתחיל בתודה, על ההסבר, הענות והרצון לעזור.

יכול להיות שהתגובה הקודמת נשמע חד משמעית מידי, אני בעקבות מה שכתבתם פה אעשה שוב חושבים, בעקבות מה שהיה לי לפני הטיפול הקודם הבנתי כמה הפילטר\יניקה באמת חשובים לנסיע טובה ו"סחיבה".

מה שכן, אין ספק שכאשר אני אתקין צ'יפ (בקרוב מאוד :)), או כל דבר אחר לרכב זה יעשה רק בפיט סטופ.

פורסם

יש לך עוד סדנאות שעושות עבודה מעולה אל תהיה מקובע ותעשה שיעורי בית , השיפורים אצל הסדנאות בארץ לא זולות ואני הייתי בודק קודם אצל כל הסדנאות לגבי הציפ לפני שאני שם 2000 שקל

יש לך G DUB לגרמניות ויש לך E&A שיש להם גם ביקורות מעולות ויש לך כמובן את PITSTOP זה שוק חופשי ואתה יותר מרשאי לבדוק הצעות מחיר

בהצלחה

פורסם

ברור שבדקתי, אני חושב על לשי צ'יפ ויניקה הרבה זמן אני פשוט צריך קודם לסדר תעניין הכספי.

הביקורות על פיט סטופ מעולות, וממה שהבנתי שירות אדיר וזה מה שהכריע את הכף לטובתם..

פורסם
ברור שבדקתי, אני חושב על לשי צ'יפ ויניקה הרבה זמן אני פשוט צריך קודם לסדר תעניין הכספי.

הביקורות על פיט סטופ מעולות, וממה שהבנתי שירות אדיר וזה מה שהכריע את הכף לטובתם..

גם המוצרים הכי טובים בשוק לVAGיות.

-----

• תוכן חדש...