Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ואיזה מזל שמצאתי את הפורום הזה. עברתי מקום עבודה ולקחו לי את הרכב חברה... אני צריכה לקנות רכב ומבקשת את עצתכם. לבעלי יש רכב חברה, אז הרכב שלי ישמש אותי לנסיעה יומית למקום העבודה הקרוב אלי, ואיסוף שני זאטוטים מהגן. נסיעות ארוכות זה לא עם הרכב הזה. התקציב הוא סביבות 50 עד 60 אלף. חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי, כלכלי (צריכת דלק סבירה, איבוד ערך סביר), לא מתקלקל בקלות, אוטומטי ובמידת האפשר נוח. אני רגילה עד עכשיו למאזדה 3 חדשה (מהעבודה) אז בטוח המעבר ידרוש ממני הסתגלות... עד כה המליצו לי על טויוטה יאריס, ואמרו לי להתרחק מיונדאי גטס. אשמח לקבל המלצות וכוונים נוספים.

בתודה מראש!!!

פורסם

טויוטה יאריס רכב מצויין, אבל המחיר שבו הוא נסחר יקר, והשנתון יהיה די נמוך לתקציב שלך.

יש אופציה יותר חדשה בתקציב שלך, דייהטסו סירון מודל 2006+ (צורה חדשה), שחולקת עם יאריס חלפים משותפים.

מכונית אמינה, חיסכונית ולא יקרה בטיפולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי, אחלה תודה על ההכוונה ושאלה: האם כדאי לי להעלות את התקציב וללכת בכל זאת על היאריס,

כלומר האם ההשקעה הזאת תשתלם לי בסוף מבחינת האמינות וצריכת הדלק? מקווה שכוונתי מובנת.

וגם, אשמח לקבל המלצה על עוד רכב שמתאים לדרישות שלי ככה שתהייה לי אופציה לבחירה. תודה!!

פורסם

אם את מחפשת משהו בסגנון המיני מכונית, משהו חסכוני אמין וטוב להסעת ילדים, אכן זה דיהטסו סיריון או יונדאי גטס.

לדעתי עליך לחפש רכב שהמחיר של הכסף שלך יקנה חדש יותר , זאת אומרת רכב שמכירו נפל טוב או להביא רכב מסוכנות ליסינג, כיוון שהשימוש של הרכב לא מרובה ולא מצופה מימנו עבודה קשה יותר מאשר נוחות והשתלמות של הכסף.

הייתי מציעה על דיהטסו סיריון או יונדאי גטס, חפשי אולי שברולט אבאו, הייתי מציע ליסינג שלא עבר הרבה, ויש כל כך הרבה שמחירים לא גבוהים בכלל !

לסבי יש דיהטסו סיריון, הוא לוקח בא את נכדיו ומאוד נהנה מימנה, חסכונית ופשוטה לתפעול.

לחבר טוב שלי יש יונדאי גטס 2008 ששילם עליה באזור ה67 אלף אם איני טועה, מליסינג, דגם הפאן והוא מאוד נהנה מימנה, אך אם את מסתובבת הרבה בעיר ודלק זה עניין אז אולי כדאי שתתרחקי מהיונדאי.

שברולט אבאו אני לא יכול לתת שום חוות דעת כי את הרכב איני מכיר כלל אבל שווה לבדוק נתוניו, אם זה מעניין אני אוכל לחפש לך חוות דעת מסויימות על הרכב.

אם את מתעניינת גם ברכבי משפחה פרטים כמו טויטה קורולה או מיצובישי לנסר זה עניין אחר, אבל אני חושב שזה טעות, תלכי על משהו יותר קטן ועירוני, יותר פרקטי לדברים הקטנים האלו.

פורסם

גטס לא חיסכונית כמו סיריון, ואוואו לא בטיחותית מספיק.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון, ואמרתי את זה שגטס לא חסכונית.

לגבי האוואו , באמת שאין לי מושג על האוטו , אני פשוט יודע שאפשר להשיג שברולט אוואו במחיר מאוד נמוך במצב טוב. את האוטו עצמו אני לא מכיר, אבל שווה לבדוק, במה רמת הבטיחות הנמוכה הזאת שאתה אומר מתבטאת, בכריות אויר? מערכות? מבחני ריסוק?

בכל אופן , צריך לחפש כיוון , אבל אם הכיוון הוא מיני מכונית, אכן סיריון בחירה מעולה כמו שאומר ולאד, אם תרצי שנעזור לך יותר תתני לנו פרטים קצת יותר מדוייקים על מה שאת צריכה מהאוטו

פורסם

מבחן ריסוק של AVEO סדן :

http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

AVEO האצ'בק (בחו"ל נקרא KALOS):

http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_kalos_2006/256.aspx

• תוכן חדש...