Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לחבר מחשב נייד לרכב. ישנו שקע 12 וולט ברכב ( פיז'ו 307 ). למחשב הנייד יש שנאי מתח שרשום עליו:

input: 11-240v 50Hz 1.7A

output: 20V - 1.7A

בשימוש יום יומי השנאי מתחמם קצת אבל אין בעיה עם זה. אם הבנתי נכון מכפלת המתח (V) בזרם (A) נותנת את ההספק המרבי של השנאי: 20X1.7 שזה 34W. מצד שני יתכן והמדידה צריכה להיות 240X1.7 שזה 408W. לאיזה הספק אני צריך להתייחס ברכישת הממיר.

תודה למשיב.

פורסם

ראשית, אני בטוח שלא שמת לב כמו שצריך ועל הספק רשום 110-220v.

שנית, יש הבדל בין צריכה של השנאי לבין ההספק שהוא נותן, וכמובן שיש גם נצילות (אנרגיה הולכת לאיבוד בתהליך, בין השאר על חום שנפלט).

לעניין, אני בטוח שרשום על הספק עצמו כמו שהוא צורך, לרוב בשנאים של לפטופים זה באזור 70-100 וואט.

לדעתי ממיר DC-AC שמספק 100W יהיה מספיק ויותר בשבילך.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

תודה אמיר.

אכן על הספק רשום 110-240v (ההשמטה של ה-0 טעות כתיבה).

הפכתי את המחשב הנייד ועל המדבקה שבתחתית היה רשום בין היתר Power 20V - 3.25A. אם כך ההספק של המחשב צריך להיות 65W. בחיפוש שעשיתי ברשת מצאתי שהממיר הנפוץ הוא להספק של 150W וארכוש אחד כזה.

שוב תודה.

• תוכן חדש...