Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פשוט מנסה להבין מה עדיף.

לעבוד 12 שעות ו20 דקות ואז תרד לי שעה של הפסקה או להחתים כרטיס ב11 שעות ו58 דקות ולעבוד"בחינם" עוד איזה 15-20 דקות.

פשוט ראינו שמבחינת שעות נוספות בעבודה, יורד לנו שעה של הפסקה, אבל מה125%.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

האם אתה מקבל בפועל הפסקה של חצי שעה ?

האם בזמן ההפסקה מותר לך לצאת לגמרי משטח המפעל/משרד ולצאת החוצה ולעשות ככל העולה על רוחך ? (קניות, לקפוץ הביתה וכד').

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

משמרת בשעות היום היא 8 שעות, 2 שעות ראשונות נוספות זה 125 אחוז, כל שעה שלאחרי זה היא 150 אחוז.

החוק קובע שמשמרת לא תהיה מעל 12 שעות עבודה, ובנוסף בין משמרת למשמרת חובה על העובד לקבל 8 שעות מנוחה.

משמרת בשעות לילה היא אותו הדבר, רק ששם תעריף רגיל זה 7 שעות עבודה והשעה השמינית כבר נחשבת לנוספת וככה הלאה. לילה נחשב מהשעה 22:00 עד 6:00 ביום שלמחרת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
האם אתה מקבל בפועל הפסקה של חצי שעה ?

האם בזמן ההפסקה מותר לך לצאת לגמרי משטח המפעל/משרד ולצאת החוצה ולעשות ככל העולה על רוחך ? (קניות, לקפוץ הביתה וכד').

.

כן כן ודאי.

אני גם עושה את זה הרבה פעמים.אין בעיה לצאת.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
אסור לעבוד מעל 12 שעות לפי החוק

ספר לסבתא, יום שבת קרסה לי בעבודה מערכת שלמה כולל ה"גיבוי" שלה (גם כן שרתי XIV), עבדתי מיום שבת 16:00 בצהריים רצוף עד יום ראשון ב19:00 בערב. ובכמה ימים האחרונים אני עובד כ 16 שעות ברציפות !!!!

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

החוק קובע שמשמרת לא תהיה מעל 12 שעות עבודה, ובנוסף בין משמרת למשמרת חובה על העובד לקבל 8 שעות מנוחה.

.

באיזה חוק כתוב האמור בחלק הראשון של הודעתך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא זוכר איזה חוק ספציפי, אבל דיברתי עם עורכי דין, וגם באינטרנט בפורומים יעודיים נכתב אותו הדבר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חוק שעות עבודה ומנוחה:

http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/19550802-3C51-4416-91BE-505FE0D470EC.htm

יש בחוק התייחסות גם לשעות הפסקה.

אחרי החוק יצאו צוי הרחבה למינייהם ויש להתייחס גם לאמור בצווים לגבי חלק מהנתונים האמורים בחוק.

איפה הצווים? בגוגל: חוק שעות עבודה ומנוחה צו הרחבה.

כך גם תחשפו לפורומים יעודיים ולשו"תים המרחיבים בנושא.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היתרים כלליים עיקריים :

היתר כללי להעבדה בשעות נוספות לכל העובדים (פורסם בילקוט הפרסומים 1977 התשל"ד ב- 06/01/74 עמ' 553): היתר זה מתיר את העבדת כלל העובדים במשק 4 שעות נוספות ליום, אך לא יותר מ – 12 שעות נוספות לשבוע, וזאת ללא צורך בהיתר מיוחד.

היתר כללי להעבדה בשעות נוספות במפעלים בהם עובדים שבוע עבודה בן 5 ימים(פורסם בילקוט הפרסומים 3669, התשמ"ט 15/06/89 עמ' 3349): היתר זה מתיר העבדה בימים א' – ה' 3.4 שעות נוספות ליום (מי שעובד 5 ימים בשבוע אמור לעבוד 8.6 שעות ליום. 3.4 הוא ההפרש בין 8.6 ל - 12). כמו כן ביום שאינו נמנה עם ימי העבודה הרגילים ואינו יום מנוחה שבועי ניתן לעבוד 6 שעות נוספות.

בכל מקרה אסור שסך השעות הנוספות לשבוע יהיה מעל ל- 15 שעות.

מי שחל עליו ההיתר הזה , לא יחול עליו ההיתר הקודם.

בגירה - ההדגשה בצבע במקור המסמך , נשבע לך!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...