Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז זהו שלפני משהו כמו שנה הכניסו לשם מצלמת וידאו , כולם למדו להתעלם מהמצלמה אז הם ניצלו את המצב .

אכן כך, חברה טובה קיבלה 500 ש"ח לפני שבוע על נסיעה בנת"צ בדרך נמיר מצפון לדרום בצומת עם יהודה המכבי. ראו הוזהרתם; מה גם שיש שילוט לפני המצלמה המתריע על כך.

פורסם
לעניות דעתי לא מדובר במצלמות לאכיפה אלא במצלמות לצורך בקרת תנועה.

צריכה להיות מצלמה מתוחכמת מאוד כדי שתצלם רק רכב פרטי ולא את כלי הרכב הציבוריים.

היא צריכה להיות גם מתוחכמת כדי לצלם את מספר הנוסעים ברכב, כי כידוע לכולם לרכב פרטי עם 4 נוסעים מותר לנסוע בנת"צ , בכפוף לקיומו של תמרור מתאים.

ואם למרות זאת למדת את הלקח שלא לנסוע בנת"צ , נפלא!!

ואם יש נת"צ למה האוטובוס נוסע במסלול שמאל , וחותך בדורסנות לתחנה בצד ימין , וחוזר חלילה.

שיישאר בנת"צ.

לכל החכמים שחושבים שאין מצלמות

בבקשה בדרך נמיר ויהודה המכבי

באדיבות YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3863672,00.html

פורסם
אז זהו שלפני משהו כמו שנה הכניסו לשם מצלמת וידאו , כולם למדו להתעלם מהמצלמה אז הם ניצלו את המצב .

לא חושב כי יצא לי לישרוף שם ימינה בלי לשים לב בקיץ ולא היה שום פלאש ולא היתקבל כלום הביתה ...

פורסם

ציפיתי להיתקל בסקילות כאלה ואני לא מאשים אתכם. אתם צודקים ובהחלט למדתי את השיעור שלי, גם אם לא אקבל קנס בסופו של דבר.

עד היום לא קיבלתי קנס ונסעתי שם כמה פעמים לפני חודש-חודשיים. השאלות שלי הן:

1. כמה זמן בד"כ לוקח לקנס להגיע?

2. האם הקנסות מצטמצמים לקנס אחד מאחר שלא קיבלתי את הראשון בזמן כדי ש"ירתיע" אותי? יש דבר כזה?

פורסם
יש מצלמה בצומת של יהודה המכבי פינת דרך נמיר, למי שמגיע מכיוון צפון המצלמה נמצאת לפני הצומת כ30 מטר.

הפניה ימינה היא רק בלילה אחרי 22:00 או בשישי אחרי צאת השבת עד יום ראשון ב5:00 בבוקר.

אתה צודק , יש שם מצלמת נת"צ .

ההגיון מחייב הצבתה 30 מטר או יותר מצומת מאחר ודרושה הוכחה שלא פנית ימינה אלא המשכת ישר ,במקרה במקום הזה לא נותרה בפניך ברירה אלא לפנות ימינה ,אבל ימינה אסור בשעות מסוימות או בימים , ואז אתה ממשיך ישר וכעת מאחר וגם ישר זה נת"צ יש הוכחה למעשה שבצעת , המעשה מחבל בפריוריטי שניתן לתושבים הנוסעים בציבורי .

בקיצור , לעולם לא תוצב מצלמה במקום שהמשך הדרך לא ברור ושקוף , אחרת איך ידעו אם פנית ימינה אול לא ?

ולכן בדרך נמיר פעם היתה מצלמת רמזור והיום היא הוסבה לנתצ .

את המידע על המצלמה ולא את ההגיון שבמקום הצבתה למדתי מהרשת ומהטלוויזיה .

פורסם

טוב אז ככה.

במסגרת טיולי היומי חירפתי את נפשי ושמתי פעמי לצומת האמורה.

אכן מוצבת לה קופה ( מצלמה ) רושמת כ 20 מטר לפני הצומת של נמיר יהודה המכבי מכיוןן צפון לדרום.

קצת אחרי גשר הירקון בצד שמאל יש שלט שמתריע על מצלמה לפניך.

הסימון בכביש והתמרורים מדברים רק על אוטובוס ומונית . בין השעות 5 בבוקר ועד 10 בלילה וביום שישי עד 6 בערב .

אין תמרור המתיר לרכב פרטי עם 4 נוסעים ומעלה לנסוע בנת"צ.

אז הקופה רושמת.

עמדתי כעשר דקות בערך ב 1230 לא שעה לחוצה כלל , ספרתי כעשר פרטיות, שניתצו את הנת"צ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...