Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב בדובאי... מה שמחכה לך כשתחזור לפה :-o אני מניח שתצטרך לקיים שיחה ארוכה בנתב"ג עם אדם חמור-סבר בטרך תכנס חזרה לארץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא תוכל להכנס לדובאי.

בעל דרכון זר אשר לו בדרכון חותמת מכניסה לישראל, לא יורשה להיכנס לדובאי גם כן. ז"א, אתה לא תושב ישראל, אך טיילת בישראל, לא יורשה לך הכניסה.

בעל דרכון זר אשר כתובתו רשומה בישראל (כמו בדרכון הזר שלי) לא מורשה להיכנס לדובאי.

יש איש קשר הודי (מה לעשות, הוציאו את איש הקשר השגרירותי מהנסיכות בקטר לפני מספר שנים) אשר בתמורה ל300 דולר מכניס אותך לדובאי גם עם דרכון ישראלי, ללא שום בעיה. המספר טלפון שלו שמור אצלי. לפני כ5 חודשים השותף שלי נכנס לשם דרכו.

אין להם בעיה עם ישראלים לרוב, אך נסה שלא להסתובב עם סמלים כנגד הקיצוניים שם. מעבר לזה, את המלון הכי מפואר שם - תכנן יהודי.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב עברו שנתיים מההודעה האחרונה והרצון שלי גובר.

דרכון זר יש.

האם דובאי נחשבת מדינה אוייבת?

הפחד היחיד שלי הוא הסיכוי לחקירה כאן.:|

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני מעריך שיעשו לך כאן תחקיר מקיך בחזור, ואף תזכה להכיר את תא ה"אח"מים" שבנתב"ג.

כחוקר אני יכול להעלות על דמיוני מספר תרחישים אפשריים בנוגע למעשים שבוצעו במהלך שהותך בדובאי. לא מומלץ.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שוב,אם אין איסור נסיעה למדינה הזאת אין שום סיבה לבעיות לא?

רוב הסיכויים שבכלל לא תדע שביקרתי שם כי חזרתי בעצם מקפריסין או כל נקודה אחרת.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

הבעיה היא לא עוינות ישירה אלא עמומה.

יכול להיות שיתנו לך להכנס בלי בעיה אבל פתאום יתפסו אותך ברחוב ויתפרו לך תיק רק כי אתה ישראלי.

אתה עשוי לבלות כמה חודשים או אפילו שנים בכלא שם, בלי אפשרות אמיתית שישחררו אותך באמצעים דיפלומטיים.

כל מה שאתה צריך זה שאיזה אידיוט יגנוב משהו מאיזו חנות וישר יפלו עליך עם זה.

להזכירך, מאז ההודעה הקודמת שלך היו לנו "Issues" עם פעילות "שלא עשינו" בדובאי.

הם לא ישמחו יותר מדי אם עוד ישראלים מגיעים לשם.

אני ממש מקווה שזה ישתנה יום אחד כי זה נשמע כמו מקום מדהים לבקר בו.

פורסם

דובאי עם דרכון ישראלי? רק תזכור - לא לשלוח מכתבים דרך צלב אדום, הם גונבים את הבולים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

דרכון זר לא מונע את הבעיה?

יש לי חזות כמו של 90% מהתיירים שם.

פורסם

משיטוט של 10 דק' ברשת נראה כי היה מותר לישראלים להיכנס עד 2010, באמצעות קבלת ויזה מאיחוד האמירויות, שהיה ניתן ללא הגבלה (יש לך באתר רשימה של מדינות שאם אתה תושב שלהן אתה יכול להנפיק בנמל התעופה בדובאי בלי הכנה מראש, ואם אתה לא מהמדינות הללו, אתה צריך לבוא עם ויזה מראש. ישראלים בטוח היו צריכים בעבר, ואפילו היה משרד בנצרת עילית שהיה עוזר עם הויזה). אחרי 2010 ותקרית מבחוח, הם קיבלו על הישראלים סיבוב, ולא מוכנים יותר לאפשר כניסה חופשית - בחלק מהאתרים כתוב שהם גם לא מאפשרים כניסה לישראלים בעלי דרכון זר.

ב"למטייל טיפים" (עשיתי בשבילך לייק לשם כדי לראות את הטיפ! :wink: ), יש תגובה מהעת האחרונה:

"ויזה לדובאי לישראלים:

באופן עקרוני, מדינת איחוד האמירויות לא מנפיקה ויזה לאזרחים ישראליים. למרות זאת, ניתן לקבל ויזה באחת הדרכים הבאות:

1. הזמנה לתערוכה או יריד מקצועי.

2. ספונסר מקומי שיגיש בשמכם בקשה לויזה - יכול להיות עסק מקומי או אדם בעל אישור תושבות."

והנה פוסט שנראה יעיל בהסבר על הדרך לקבלת ויזה לדובאי לישראלים בעלי אזרחות זרה

אין ספק שביקור בדובאי יכול להיות מדהים. זה לגמרי בWISH LIST שלי...

פורסם

אבא שלי היה שם תקופה ארוכה, מקום מדהים, אפשר להכנס עם דרכון זר ולא עושים שום בעיות. בהצלחה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

במידה ואתה בעל כשרונות מתאימים, ישנה חברה השוכנת בסמוך למשכנה של חברת הטלוויזיה בכבלים שמחפשת עובדים.

במסגרת עבודתם עובדים אלה נוסעים תדיר למדינות שהוזכרו בשרשור.

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
טוב עברו שנתיים מההודעה האחרונה והרצון שלי גובר.

דרכון זר יש.

האם דובאי נחשבת מדינה אוייבת?

הפחד היחיד שלי הוא הסיכוי לחקירה כאן.:|

איך בדיוק ידעו בארץ על הביקור שם?

לארץ אתה נכנס ויוצא עם הדרכון הישראלי בלבד. (כאזרח ישראלי אתה מחוייב לכך)

בדובאי אתה נכנס ויוצא עם הדרכון הזר.

פקיד ההגירה הישראלי בכלל לא רואה את הדרכון הזר שלך.

אם אתה אקסטרה-פרנואיד אז אתה גם יכול לבקש בכניסה וביציאה מדובאי שיחתימו לך את החותמת על ספח נייר ולא על הדרכון.

(אם כי זה עלול לגרום להרמת גבה שם)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...