Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי חלק מכירים את זה כי זה טריק ישן. אבל עדיין הרבה אנשים מופתעים כשרואים אותי עושה זאת.

כשאתם מגיעים לטווח שבו השלט כבר לא משדר מספיק חזק אז פשוט תכוונו את השלט לרכה שלכם ותראו איך השלט משדר פתאום, והטווח גדל משמעותית.

מבדיקה קצרה ברשת מצאתי שגל השידור של השלט רוכב על גלי המוח שלנו וכך הוא מגיע רחוק יותר, בקיצור, משהו כזה.

מישהו יכול לפרט?

פורסם

רוכב על גלי המוח עוד לא שמעתי..

אבל מה שאתה מתאר כאן , זה שאתה פשוט משתמש בראש שלך כריפלקטור לגלים ( מעין צלחת של יס רק שבמקום קליטה יש שידור :-D)

פורסם

אם תרים את השלט עוד יותר גבוה, אז הוא יישדר למרחק עוד יותר גדול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מדי בוקר אני משתמש בראש שלי כאנטנה להגדלת טווח השידור של השלט לפתיחת השער בחנייה בעבודה.

זה לא קשור לגלי מוח. זה פשוט שהעצמות בראש שלך משמשות כמגבר ומרכזות את השידור מהשלט לנקודה אליה הפרצוף שלך מכוון. כך שאם תצמיד את השלט לראש, אבל תפנה את הראש הצידה, השלט לא יפתח את האוטו.

עכשיו שאלה: בהתחשב בעובדה שאני עושה זאת כל בוקר- יש איזושהי השפעה שלילית על הראש שלי?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

יש איזושהי השפעה שלילית על הראש שלי?

במידה ויפרצו לך לרכב (חס וחלילה) הראש שלך יתחיל לצפצף.

חוסך ביפר.

פורסם
XPLANE כן ,יש השפעה ,כבר עכשיו ירדה לך מנת המשכל..:)

לי זה לא נראה בריא ,בכל מקרה.

חיכיתי לאחת כזאת :)אבל ברצינות, איזה נזק אם בכלל זה גורם?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

רגע, אז אם אתה ממצמץ בעין ימין אתה פותח את הרכב ומצמוץ בעין שמאל נועל אותו ? :-D

גדולים אתם ,בגללכם אני צוחק שעה במשרד.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
חיכיתי לאחת כזאת :)אבל ברצינות, איזה נזק אם בכלל זה גורם?

אין מחקרים שמצביעים חד משמעית על נזק.

אבל אם זה מרגיע אותך, דקה של שיחה בטלפון אלחוטי חושפת איתך לקרינה בכמות הגדולה פי 60 בהשוואה לשימוש בשלט של אזעקה אלחוטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רוכב על גלי המוח

אני מכיר כמה כאלה שאצלהם זה "הגל השקט".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
במידה ויפרצו לך לרכב (חס וחלילה) הראש שלך יתחיל לצפצף.

חוסך ביפר.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

הרגת אותי!

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...