Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

המכונה שלי ( פתח עליון ) כבר בת 6 והרעשים שהיא מוציאה כבר עוברים כל גבול. היא פשוט צורחת!!!!

פתחתי את המכונה בצדדים וגיליתי משהו שאני לא רוצה לחשוב עליו אפילו. אין לי נסיון עם מכונות כביסה אבל זה נראה לי כאילו התושבת של המייסב נסדקה ואני חושב שהציר עקום.

אני זקוק להמלצות תיקון עצמי (הכי זול שאפשר), בדיוק עברתי דירה ואין לי אפילו רהיטים בבית, ככה שהכסף משחק תפקיד חשוב. :|

img0047h0.th.jpg

img0048en.th.jpg

img0049b.th.jpg

img0050i.th.jpg

img0051ci.th.jpg

img0052pf.th.jpg

img0053bj.th.jpg

פורסם

משער שהמיסב הלך לעולמו.

אם כך פתח את הברגים המאובטחים, שלוף את מחזיר השמן ולאחר מכן את המיסב, חפש איפה מוכרים חלקי חילוף למכונות כביסה, קנה מיסב ומחזיר(50-100 ש"ח) והתקן בחזרה.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ממליץ לך לבדוק פה.

אם ניתן להשיג את החלק, תקבל יחס נעים והסבר מעמיק כיצד לבצע את ההחלפה בעצמך, וכבונוס גם תגלה שהמחירים שם ממש לא גבוהים.

בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מנסיון שלי, אלקטרה בת 6 היא סוס מת, עדיף לקנות מכונת כביסה חדשה ב-999 ש"ח וזהו.

במחשבה שנייה, אתה מוזמן לבוא לקחת את המכונה הישנה שלי לצורך חלפים (בתנאי שאתה לוקח אותה, קומה 3 בלי מעלית).

המכונה עובדת ותקינה למעט נזילות מים מהפתחים הקדמיים.

המכונה חגגה החודש 6 שנים, ויש לה רצועה חדשה (ועוד כל מיני חלפים שימושיים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון למעוניינים:

בחנויות חלפים לא מכירים את החלק ואין במלאי. פניתי לאלקטרה ואמרו שיחזרו אלי אחרי בדיקה. כאשר חזרו אלי עם תשובה פירקתי ונסעתי לראשון לציון מערב. נתנו לי את כל החלקים, הראו לי את השרטוט שילמתי ועזבתי.

3 פריטים עלו לי פחות מ200שח, הרכבה בת 5 דקות וכבר 3 כביסות ברציפות... :) תענוג :twisted:

פורסם

כל הכבוד ליוזמה, אבל אם אני מנחש נכון האלקטרה שלך היא בעצם מתוצרת 'מרלוני' האיטלקית.

העז במכונות האלה הוא שישנם 2 פלנג'ים (אוגנים) מאלומיניום המסומררים לתוף הנירוסטה הפנימי. עם השנים האלומיניום נאכל ומחליד עד שהוא מתעוות, והציר עליו מורכב גלגל הרצועה מתחיל לזרוק - להסתובב בשמיניות. (האוגן מהאלומיניום יוצר ביציקה על ציר הפלדה).

כשזה קורה הדופן מתעוותת באופן מחזורי בזמן עבודת המכונה עד שהיא נסדקת, והתושבת של בית המיסב מתנתקת משאר הדופן. אם המכונה היא בעלת דוד חיצוני מנירוסטה (INOX) אז עוד ניתן לרתך אותה אבל במכונה בעלת ציפוי אמייל הענין אבוד.

לכן אחרי 6 שנים היה מומלץ לפרק את המכונה לחתיכות, לשלוף החוצה את התוף, לקדוח או להשחיז את הניטים של הפלנג'ים, להרכיב חדשים (משתמשים בברגי נירוסטה בעלי ראש כיפה המסופקים עם הפלנג'ים) ואז יהיה שקט לעוד כמה שנים.

בעקרון המכונות הישנות האלה יותר אמינות מהמציאות האלקטרוניות המודרניות.

לטעמי היה כדאי שהפלנג'ים יעברו אימפרגנציה ובידוד חשמלי מתוף הנירוסטה אבל אז כנראה שהמכונה (בקטע הזה) היתה חיה 30 שנה, וזה נוגד את אסטרטגית המכירות של החברה.

יוסי

• תוכן חדש...