Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הזמנתי לאון חדשה ואני אמור לקבל איתה במתנה מערכת מתוצרת NECVOX שמכילה עם GPS. ראיתי שזה יצרן סיני גנרי ואין עליו הרבה מידע ברשת. אשמח לקבל חוו"ד מאנשים שקיבלו רכב עם המערכת או שמכירים אותה בדגש על מראה מקורי שמתאים לרכב, איכות השמע, איכות הדיבורית. כמובן שכל חוות דעת גם לא בנושאים האלה תתקבל בברכה.

ההתלבטות שלי היא אם להשאר עם המערכת או לוותר עליה ולקנות תוצרת טובה יותר - מה שכמובן גם אומר תוספת של כמה אלפי שקלים טובים...

תודה!

פורסם

מניסיון קצר אך מעמיק, הנסבוקס מערכת טובה.

הוא מגיב יפה למגע, ממשק פשוט ונעים לעין, כל הפונקציות הדרושות ואיכות סאונד טובה המתאימה לHU סטנדרטי+.

אני מדבר על הi03 כמובן.

בנוגע לGPS, אני טרם הצלחתי להפעיל אותו. הסוכן נתן רושם שיש צורך רק בתוכנה, אך בתוכנה נדמה שאין מקלט.

אני צריך לנסות עוד גרסאות.

ד"א עם אמלוטור IGO8 פועל יפה וחלק וזה גם עדות לכוח המחשוב של הנסבוקס שהוא טוב. לא היו תקיעות או זמני עליה ארוכים.

פורסם

טוב, החלטתי לקבל את המערכת בצד ולהתקין מערכת תואמת מקור של חברת זנץ (ZENEC - גרמנית) - נראית איכותית הרבה יותר מהתואמים הסיניים, מתממשקת ישירות לממשק ה-CANBUS ושומרת על השליטה מההגה, ויש לה בעל בית וגם אחריות בארץ.

פורסם

עד כמה מסוכנת ההתקנה של ר"מ למערכות הרכב? למיטב הבנתי מדובר במצלמת רוורס שיושבת על לוחית הרישוי, הרכבת מתאם לשליטה מההגה והחלפת המערכת המקורית במערכת הסינית...

האם הצלחת לדבר עם הסוכן שימסור לך את הרכב עם המערכת המקורית ובנוסף את המערכת מולטימדיה המדוברת?!

פורסם
עד כמה מסוכנת ההתקנה של ר"מ למערכות הרכב? למיטב הבנתי מדובר במצלמת רוורס שיושבת על לוחית הרישוי, הרכבת מתאם לשליטה מההגה והחלפת המערכת המקורית במערכת הסינית...

האם הצלחת לדבר עם הסוכן שימסור לך את הרכב עם המערכת המקורית ובנוסף את המערכת מולטימדיה המדוברת?!

לא דיברתי עם הסוכן עדיין אבל אני בספק גדול שיתנו את 2 המערכות.

בכל מקרה שמעתי על הרבה אנשים שנכוו מרדיו מילאנו, אין לי ניסיון איתם ואין לי כוונה להוציא דיבה, יכול להיות שבגלל כמות ההתקנות שהם מבצעים שומעים יותר על תקלות, אבל ההתרשמות שלי מהפידבקים היא שלילית ואני לא מוכן לקחת את הסיכון. אני מעדיף לשלם למתקין פרטי עם פידבקים טובים ולעמוד לידו כשהוא מתקין, לפחות בדרך הזו יש לי שליטה על הנעשה.

בכל מקרה קח בחשבון שהתקנת המצלמה עדיין דורשת חיווט מהחיישן אל המערכת, זה לא PLUG & PLAY.

פורסם

טוב, רק כדי לעדכן :

רדיו מילאנו לא מוכנים לספק את המערכת בצד - או שמתקינים או שלא מקבלים בכלל...

קצת תמוה כל הסיפור הזה, אני לא מבין מה הבעיה שלהם לשים את המערכת בצד, הרי זה חוסך להם זמן עבודה...

בכל מקרה לא לקחתי, מעדיף לוותר על ההתקנה.

פורסם

היום דוד שלי קיבל את הלאון החדשה שלו עם המערכת המדוברת, ניראית טוב בהחלט מפתיעה לטובה, מצלמת רברס באיכות טובה מאוד, התקנה נקייה מסך ברזולוציה גבוה, תגובה מצויינת למגע וממשק יפה מאוד, עשית טעות שוויתרת עליה.

פורסם

יכול להיות אבל אני מעדיף להתקין מערכת כזו במקום שאני יכול לראות מה עושים לרכב, מה לעשות אני פדנט בקטעים האלה :)

פורסם

רדיו מילאנו לא מספיק מקצועיים בשבילך ? נו שוין ,,,

אתה לא נשמע לי מישהו מבין במיוחד (ללא שום כוונה להעליב) אבל הצליחו למכור לך שיש מכשיר גרמני בשם זנקס?

מעניין, אפשר לקבל את כתובת המפעל שלהם בגרמניה ?

אני אחסוך לך, אין בגרמניה שום יצרן בשם זנקס (או זנץ כמו שכתבת) !

יש בעולם סה"כ 4 או 5 יצרנים של מולטימדיות, כולם מותגים מוכרים כמו קנווד, פיוניר,JVC, אלפיין .

כל השאר זה יצרנים סיניים עלומי שם שחברות שיווק מדביקים להם מדבקות עם שמות, אם תרצה תוכל אפילו שיכתבו את השם שלך על המכשיר. בד"כ המכשירים האלה מלאים בבאגים שמגלים אותם רק לאחר קצת זמן.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

אף אחד לא מכר לי כלום על זנץ. וכדאי שתעשה קצת שיעורי בית לפני שאתה כותב (גם ללא כוונה להעליב) :

לחברה יש אתר עם תמיכה ועדכוני תוכנה (http://www.zenec.com), יש ביקורות על המוצר ומוצרים אחרים של החברה ברחבי הרשת מאתרים מקצועיים וממגזינים פיזיים, יש כתובת פיזית ויש גם משווקים רשמיים.

ברור לי ש-ZENEC יצרן OEM והמערכת שהם מייצרים היא לא ברמות של PIONEER/CLARION/KENWOOD ושות', אבל אני רוצה מערכת עם מראה מקורי עם כל ה-FEATURE-ים ולכן בחרתי בה. להערכתי היא טובה ממערכות סיניות בכמה רמות.

אין לי נסיון עם רדיו מילאנו, ואני לא פה להתווכח על רמת המקצועיות שלהם או להפוך את זה לנושא מרכזי בשרשור - כל מה שאני רוצה זה להיות במקום כאשר מתקינים לי את המערכת שאני בוחר (נשמע פשוט מאוד לא?).

פורסם
טוב, החלטתי לקבל את המערכת בצד ולהתקין מערכת תואמת מקור של חברת זנץ (ZENEC - גרמנית) - נראית איכותית הרבה יותר מהתואמים הסיניים,

שמעתי על הרבה אנשים שנכוו מרדיו מילאנו .

אני צריך לצוטט מה שכתבת ?

1. לכלת על רדיו מילאנו

2. כתבת שזנץ זה חברה גרמנית

תעמוד אחרי מה שאתה כותב, אתה רוצה ללכלך ? תלכלך. אבל לפחות אל תכתוב שלא כתבת.

אתה רוצה להאמין שזנץ זה מוצר גרמני ? תאמין. אבל לפחות אל תכתוב שלא כתבת זאת. זה שיש להם אתר אינטרנט,אז מה?

זה שמדברים עליהם בפורומים, אז מדברים, גם אתה מדבר עליהם, מה זה אומר ?

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם
אני צריך לצוטט מה שכתבת ?

1. לכלת על רדיו מילאנו

2. כתבת שזנץ זה חברה גרמנית

תעמוד אחרי מה שאתה כותב, אתה רוצה ללכלך ? תלכלך. אבל לפחות אל תכתוב שלא כתבת.

אתה רוצה להאמין שזנץ זה מוצר גרמני ? תאמין. אבל לפחות אל תכתוב שלא כתבת זאת. זה שיש להם אתר אינטרנט,אז מה?

זה שמדברים עליהם בפורומים, אז מדברים, גם אתה מדבר עליהם, מה זה אומר ?

לא ליכלכתי על רדיו מילאנו אמרתי ששמעתי דברים לא טובים עליהם, לי אין ניסיון אישי איתם ולכן אני יכול להתבסס רק על מה שאני שומע (ואני מספיק בוגר כדי לדעת שלא הכל שחור ולבן, אבל זו זכותי לא להתקין שם ולא משנה מה הסיבה)

אני לא מבין למה אתה דוחף את הנושא לכיוון רדיו מילאנו ולמה אתה נפגע מזה אישית - הם לא הנושא ולא הסיבה שפתחתי את השרשור הזה, פתחתי אותו כדי להתייעץ וכדי לשמוע חוות דעת עניינית של אנשים אחרים.

לטעמי תגובתך האחרונה אינה עניינית ולכן מבחינתי השרשור הזה מיצה את עצמו.

פורסם

שלום לכולם :

לגבי המכשיר של נקווקס I05 המכשיר הוא מכשיר מצוין עם אפס תקלות.אי אפשר לכנות אותו מכשיר סיני כי הוא לא! אומנם הוא מיוצר בסין ( כמו ש JVC . ALPINE . SONY גם מייצרים בסין ) אבל המותג הוא מותג ותיק בענף.

משלב הכל באחד כולל ניווט לויני דיבורית בממשק עיברית.

המכשיר המקורי הוא של ניפון !

פורסם

לא מבין את אלא שמקבלים מתנה טובה ואומרים לה לא .

כאחד שעבד תחת חטיבת סיאט אני יכול להגיד כי גם ההתקנה וגם המכשיר הם ברמה טובה כך שתהיה רגוע ותבקש שוב את המכשיר ברכב (כי אם לא אז אתה סתם פראייר).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...